Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
işler baya karıştı ssler az sonraa![]()
eto'o bitmiş.
sen git lideri yen sonra saçma sapan takımlara puan kaybet
hemde eze eze 4 at .
birde deplasmanda olsun üstelik.
eto'o bitmiş.
kader maçına çıkıyoruz.
edit:wycombe maçı üstümüze geçtiler bizi yenerek.kaderde varsa ..... neye yarar üzülmek![]()
eto'o bitmiş.
bir sene daha npower 2 deyiz artık geçmiş olsun..
edit :yok belli değilmiş son maça kalmış
son edit : kesinleşmiş malesef seneyede buradayız play-off şansı kaçtı
eto'o bitmiş.
Son ana kadar çok iyi gitmiştin. Gerçekten çok yazık oldu. Umarım seneye yükselirsin.
TariboWest
başlarda her takım ederi kadar oynuyordu başarı geliyordu ama son 7-8 hafta barcalasınca her sene olduğu gibi olmadı.taktiği değiştirmeyeceğim bu sene ama sistemi ve takımı büyük ölçüde değiştireceğim.defans kaleci ve sağ bek lazım yüksek konsantrasyonlu çoğu maç bizi yakan bi stoperim var o oldu.kalede ise 4 farklı isim oynattım hiçbirinden memnun değilim..en fazla gol atan 2.takım olup play-off bile olmaması üzdü açıkçası
eto'o bitmiş.
Seneye yükseliriz kardeşim üzülmeye gerek yok![]()
inşallah kardeşim gelecek 2 senenin takımını kurmaya çalışcaz
eto'o bitmiş.
son 2 maçında ss sini ekleyip geceye kadar transfer bakacağım.transfer yapmak zor oluyor. şöyle bitiriciliği 11 olan bi forvet, bire birde 11+ olan bi kaleci, konsantrasyonu ,headingi ve markingi 11+ olan bi stoper, hızı, ortası +11 olan bi wbr ve tackling, pozisyon alması 10+ olan bi dm arayışlarına gireceğim![]()
eto'o bitmiş.
Zaten her sene lig atlayıp premier league gitmek hayal olurdu.Elbet takılacaktık.Umarım seneye atlarsın.
bu seneden sonra takılsaydık iyi olurduyada en azından play-off görseydik iyiydi
![]()
eto'o bitmiş.
orta saha kısmını halletikşimdi dc,gk ve dr bulmak lazım
![]()
eto'o bitmiş.
Tüh çıkamamak kötü olmuş öönümüzdeki sene iddalı bir takım hazırla hocam![]()
Kariyerinden çok etkilendim şimdi bende başlıyorum![]()
çok kötü oldu ya bu sene daha iyi bi kadro hazırlamaya alışıyorum saat 5ten beri transfer bakıyorum daha 15 gün ilerleyebildim ve bulamadım pek fazla oyuncu18 yaş altı takımdanda medet beklenmiyor zaten bakalım ya lige ambargo koyarız yada dibe fena vururuz
teşekkürlerinşallah dayanabilirsin
wolfenden roca ashton tropey takımın en iyileri kesinlikle kullan wolfenden 2 sene götürür seni
![]()
eto'o bitmiş.
Logoları nerden buldun çok oldum ama![]()
bu senede sonunculuk bekleniyor bizde.son 4 senedir hep aynı zaten![]()
eto'o bitmiş.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95367 bunu kullanıyorum gayet güzelbirde sakın fazla lig açma aşırı kasma oluyor. ben herşeyi kapattım regen resimlerini grafikleri filan.
eto'o bitmiş.
asistan kadromda revizyona gittim 5 senedir bizle olan soule kovuldu malesef![]()
eto'o bitmiş.
sağol18 ülkeden 26 lig açtık her zamanınkinin yarısı sorun olmaz inşallah
![]()
database: huge, açık ligler: Güney Afrika, Azerbaycan, Arjantin, Bosna-Hersek, Fransa, İngiltere, Almanya, İtalya, Brezilya, Hırvatistan, Çek, Danimarka, Hollanda, Portekiz, Rusya, Ukranya, İskoçya, Sırbistan, Galler, İspanya, İsveç, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri
ben bu şekilde açmıştım skıntı yaşamaya başladımsonradan pişman oldum çünkü başka takıma gitmicem her ligin en azından sadece ilk ligini açabilirdim diye.
eto'o bitmiş.
Yeni sezona bomba gibi başlamanı bekliyoruz. Artık playoff da kesmez bizi.![]()
TariboWest
aynen hedef ilk 3 dün o play-offa kalma maçlarını aşırı stresle oynadım bu sene katlanamam o strese![]()
eto'o bitmiş.
kaleci, ortasaha ve stoper tamam ama dr bulamıyorum 2 saatten fazla aradım yok kimi istesem gelmiyor.
eto'o bitmiş.
Tekar açtım tavsiyene uyarak epey küçülttüm 8-9 ülke var![]()