UEFA AVRUPA LİGİ 1.TUR EŞLEŞMELERİ
UEFA AVRUPA LİGİ 1.TUR EŞLEŞMELERİ
18.HAFTA
İLK YARIYI 2-0 YENİK KAPADIK İKİNCİ YARIDA OYUNA GİREN DE JONG VE CRİSTALDO İLE MUHTEŞEM BİR GERİ DÖNÜŞ SERGİLEDİK SON DAKİKADA SEZER İLE KALEMİZDE BULDUK TOPU HARİKA OYNADIK İKİNCİ YARI
YILDIRIM DEMİRÖREN'İN ÖZEL JETİNİN BİRAZDAN SABİHA GÖKÇEN HAVAALANINA İNECEĞİ HABERLERİ GELDİ FENERBAHÇE MAÇI SIRASINDA JETİN BİR YÖNETİCİ İLE ALMANYAYA UÇTUĞU VE İÇİNDE İSMİ SIR GİBİ SAKLANAN BİR FUTBOLCU İLE DÖNECEĞİ HABERLERİ GELDİ.
BU ARADA TARAFTARLAR AKIN AKIN BU YILDIZI GÖRMEK İÇİN SABİHA GÖKÇEN HAVAALANINA AKIN EDİYOR
Liverpool'u elersin bence abi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
aldığın yıldızın mevkiisi nedir? tahmin edelim bari? Yoksa nuri şahin falan mı :P
Bu arada Serie A'dayım. Sen istedin biz yaptık. Şimdi sıra sende... Ele şu Liverpool'u (=
forvet kardeşim şu sözleşme imzalansın açıklıcam
Hulk Hulk :d
VE BEŞİKTAŞ YILIN BOMBASI PATLATIYOR
LİGİN SEKİZİNCİ HAFTASINDAN BERİ YÜRÜTTÜĞÜ İKİLİ DİYOLAGLAR VE TRANSFER GÖRÜŞMELERİ MEYVELERİNİ VERDİ.
ALMANLARIN HIRÇIN ÇOCUĞU BEŞİKTAŞIMIZDA
Podolski müthiş!
Hiç oynamadım Podolski ile. Umarım faydası olur. Padolski değil Podolski bu arada![]()
Ben oynadım podolski ile. Açıkçası güzel bi forvet. Maxi Lopez olmasaydı onu alıcaktım. Doruk sende bi a'yı sorun etme yaw![]()
Podolski harbiden süper transfer abi umarım yararlı olur![]()
Podolski isminin altına imzamı atarım boş yere almadık sonuçta önce kawaguchi sonra podolski benim için
köln kariyerimden podolskinin performansına bakabilirsiniz linki altta
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=94510
Last edited by Kawaguchi : 04.Temmuz.2011 at 11:01
Senin adına kasikleşen bir transfer olmuş .d
Güzel işler yapar umarım başarılar.
Podolski ile Köln kariyerimde 40 küsür gol atmıştım harikadır
BEŞİKTAŞTA HAREKETLİ SAATLER DEVAM EDİYOR.
MENAJER DRİSS AARAB ŞU SAATLERDE KAWAGUCHİ İLE KULÜP BİNASINDA GÖRÜŞÜYOR
VE AFFELAY BEŞİKTAŞIMIZDA
BEŞİKTAŞ SEZON BAŞI BAŞLATTIĞI OPERASYONU AFFELAY İLE 7. HOLLANDALIYIDA KODROSUNA KATARAK KAPATTI.
KAWAGUCHİ SEZONUN İLK YARISI OLGUNLAŞAN FUTBOLUMUZU BU İKİ TRANSFERİMİZLE ZİRVEYE ÇIKARACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM HIZLI FUTBOLUMUZLA RAKİPLERİMİZİ TİTRETECEZ
KAWAGUCHİ BABEL İLEDE İLGİLENDİKLERİNİ FAKAT OYUNCU İLE ANLAŞAMADIKLARINIDA SÖYLEDİ
TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI
19.HAFTA
iyi sonuçlar almışsın podolski ve affelayda çok iyi transfer. liverpoolu bence geçebilirsin çok zor değil
Affelay Transferi çok iyi olmuş... Başarılar Sonuclarda gayet iyi...
Süpersin abi, affetmemişsin Podolski'yi![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
İstanbulspor nerelere gelmiş vay beKeşke o kadar atmasaydın
![]()