milan için dogru karar
milan için dogru karar
inş basarılı olur
Bulgarlar Levkski'nin Şampiyonlar Ligine katılacağını açıkladı.
Başlık Değişmiş,Süper oLmuşş..
Yalan Oldu..
Ranieri Juve'ye hicbirsey kazandiramaz, Chelsea'de elindeki kadroyla kupa bile alamadi.
İyi tarafından bakınca
-İtalyan,İtalya ligini biliyor.
-Ancelotti ve Mancini ile karşılaştırınca aşağıda kalmıyor.Mancini zaten antrenör bile sayılmaz.
-Bir antrenörün takıma etkisi en fazla %20'dir.Olay futbolcularda biter.Kadro oluşturma işindeki başarısıda tescilli.Valencia'da Şampiyonlar Ligi finali oynayan takımının yarısını o buldu.Mourinho'nun Chelsea'sinin temeli onun takıma kazandırdığı Terry,Lampard,Makalele.
-Manchester City'nin büyük teklifini reddedip yılda sadece 800.000 alacağı kontrata imza attı.Bu da hedefleri olduğunun açık delili.
Chelsea'de ikinci olduğu sene nağmalup şampiyon Arsenal vardı.Onu şimdike Chelsea'de durduramazdı.Zaten Mourinho'dan sonra Abramoviç asıl parayı aktarmaya başaldı(Drogba)
Milan, Udinese'nin Kolombiyalı defans oyuncusu Cristian Zapata'yı transfer temek için harekete geçti.
Juventus'un da transfer listesinde olan Zapata'yı transfer etmek isteyen Milan, Udinese kulübü ile bonservis pazarlıklarına başladığı öğrenildi.
MARATON.COM.TR/KORAY BULUT
Olsun UEFA Şampiyonu olur Milan.
oh be iyi oldu boyle sacmalik mi olur 5 tane italyan takimi
Çok iyi oldu. Seneye kupa İnter'in![]()
İyi oldu Milan'ın katılamaması.Bir de Şampiyonlar Ligi ön elemesine mi katılacak Levski yoksa direk mi katılacak?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Valla babalar gibi Del PİERO var zaten son mactada del piero oynadı.
Ben beğenmiyorum Ranieri'yi ancak umarın başarılı olur.
bencede basarili bir adam degil
Ranieri'ye yazık.
1 sene rahatça Serie A izleyebildim.Ama bu sene maalesef ağız tadıyla izleyemeyeceğim.
Ranieri'nin kesndisinden iyi biliyorsun herhalde,Neye nasıl yazık oluyorsa
Ranieri'nin ilk sözleri
Juventus'un teklifi gökten inen bir yıldırım gibi.Gazetelerde ismimi okuduğumda inanamadım sonra ilk teklif geldi ve kabul ettim,şu an çok gururluyum.Juventus'a hayır diyemezsiniz.
Çek futbolcular Hable ve Mazuch'u renklerine bağladıktan sonra Fiorentina 2 gün içinde 3. transferini yaparak Anderlecht'li Anthony Van Den Borre'yle 5 yıllığına anlaştı. 20 yaşındaki defans oyuncusu defansın ortasında ve sağında oynayabiliyor.
Bir fm efsanesi daha transfer oldu.. (:
Fİorentina Arsenalden Arturo Lupoliyi de aldı bu arada...Arkadaşlar Liverpool'da FM2006 da DMC olarak oynayan Gremio lu LUCAS ı aldı...İlginç FMnin yetenekleri dağılıo
İnşallah Juve'mizi başarılı duruma getirecektir.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Vanden Borre cok iyi bir transfer.
Burak´in dedigi gibi bir fm efsanesi daha transfer oldu![]()
başarılı olacağını zannetmiyorum
Anthony Van Den Borre çok genç ve yetenekli bir oyuncu Fiorentinadan başka takım olsa daha iyi olabilirdi kanımca![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yeni FM serileri çıkar çıkmaz kariyerime Fiorentina takımı ile başlardım ve hemen Vanden Borre'yi getirirdim. FM 2008'de sorun olmayacak, zaten takımda olacak. Bu yüzden iyi oldu.
Ayriyetten Vanden Borre çok yarar sağlar. Yararlı bir transfer olmuş...