Bu sene aldığımz oyuncular da yakışıklı-karizma .
Meira
Baros
Kewell
De Sanctis (Karizma)
Yaser
Şimdi de Serkan![]()
Bu sene aldığımz oyuncular da yakışıklı-karizma .
Meira
Baros
Kewell
De Sanctis (Karizma)
Yaser
Şimdi de Serkan![]()
Aklı Oliveria'da kaldı !..
Galatasaray'da transfer döneminin yıldız yöneticisi Haldun Üstünel, dünyaca ünlü isimleri almalarına rağmen aklının Real Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Oliveria'da kaldığını söyledi.
Üstünel, Oliveira için çok uğraştıklarını belirtirken, "Tam anlaştık derken hep son anlarda sorunlar çıktı. En son olarak kendisini ikna etmiştik ama bu kez de kulübü bonservis fiyatını artırdı. Biz de vazgeçmek zorunda kaldık. Ancak yine de çok önemli transferlerle kadromuzu güçlendirdiğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Kewell, Meira, De Santis, Baros gibi isimleri transfer etmenin kolay olmadığını vurgulayan Üstünel, " Adnan Sezgin'le birlikte aylarca gecemizi gündümüze kattık. Onlarca ülke dolaşıp, kilometlerce yol kat ettik ve sonunda istediğimiz oyunculara imza attırdık. Bu konuda içimiz rahat ne kadar doğru ve isabetli transferler olduğunu ilerleyen haftalarda herkes görücek " dedi.
Haldun Üstünel, Şampiyonlar Ligi'nden elenmeleri ve ligdeki futbol için yapılan eleştirileri yanıtlarken de " Sezon başı hazırlık kampı sakat ve milli oyunculardan yoksun şekilde geçti, tam takım olarak çalışamadık üstüne bazı oyuncuların kampta sakatlanması,transferlerin gec katılması ve uyum sürecinin aşılması alınan sonuçlarda etken. ama ilerleyen günlerde herkesin daha iyi ve seyir zevki yüksek bir Galatasaray izleyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın" yorumunu yaptı...
Antalyaspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam eden sarı kırmızılılarda yeni transfer Serkan Kurtuluş girdiği ikili mücadele sonuda hafif bir sakatlık geçirdi. Genç oyuncunun durumun ciddi olmadığı belirtildi.
gerçekten 2 yıldır müthiş çalıştılar..hatta bir ara Adnan Polat : Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin için ; yakında eşleri eve almayacak diye bir espri yapmıştı..
helal olsun yönetime..2 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye nin her alanda en iyi kadrosunu oluşturdular..tebrikler..!!
Gerçekten bu sene Adnan Sezgin,Haldun Üstünel,Adnan Polat 3lüsüne helal olsun..Teknik direktör hariç muhteşem bir kadro kurdular.
Haldun üstünel artık rahat rahat uyuyabilir..Tabi Uyumayı unutmatıysa.![]()
Vay Be Kım Derdı Boyle Bı Kadro Kurucaz Dıye
3-4 Ay Once Soyleseler Kımse Inanmazdı
Ama Yenı Yonetımımız Muthıs Bır Transfer Calısması Gosterdı
Tartışmasız Tr'nin En İyi Kadrosunu Kurduk
Adnan Sezgın ve Haldun Ustunel Nerdeydınız Bu Zamanda Kadar Ya
Ozellıkle Adnan Polat'ında Hakkını Vermek Lazım Cok İyi Bır Ekıp ve Projeler Hazırladı
Bundan Sonrası Futbolculara Kaldı
İnşallah Uyum Sorunu , Şanssızlık , Sakatlık vs.. Yaşamayız
2000 Yılından Sonra Kurulan En İyi Kadro
Gercekten Avrupa Kupaları Icınde Cok İddia'lı Bı Kadromuz Oldu.Ben Çok Ümitliyim Takımımızdan
Yakında Bır Ilk Gerceklesebılır
Man Utd. , Real Gıbı Takımlar FutbolCU Yerıne Adnan Sezgın ve Haldun Ustunel'i Transfer Ederek Yonetıcı Transferı Gerceklestıren Ilk Takım Olursa Kımse Sasırmasın![]()
Açıkçası son yılların en iyi kadrosu yerine ben en çok ismi duyulmuş kadrosu diyorum gelenler kaliteli ancak hoca ya bizde patlayabilir ya da hiç birşey veremeyip bizim adımızda ezilir.
Hoca konusunda tek korkum biz müzesi kupalarla dolu bir takımız hoca ise henüz kupa yüzü görmemiş kupa kaldıramamış biri bu bakımdan belki takımın adını ve kalitesini kaldıramayabilir.
Şu andaki sıkıntı da zaten bu takımın altında ve iyi niyeti sayesinde futbolcuların altında ezilmiş durumda.Eğer ben bu kadar iyi kadronun başındayım kendime gelmem ve bu oyuncuların hocasıyım diye kendine gelir ve biraz futbolcular üstünde baskı kurarsa birşeyler olur.Serkan Kurtuluş için herkes fmyi göze alarak müthiş diyor ancak böyle söyleyen arkadaşların çoğu bu futbolcuyu hayatlarında belki hiç izlemediler o yüzden kimse müthiş,harika gibi yorumlar yapmasın takıma girsin , oynasın ne olup olmadığını görücez tabii ki inşallah bize uzun yıllar hizmet edecek kalitededir .
Yanlış bilmiyorsam Chelsea Man.UTD'den Peter Kenyon'u transfer etmişti.Yonetıcı Transferı Gerceklestıren Ilk Takım Olursa Kımse Sasırmasın
So what?
Saike
Hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını..Haldun Üstünel'e 20 Milyon Euro versinler verelim.![]()
Ama öyle birşey olacağını sanmıyorum.
Mehmet yıldızın yapacagı işi nondada yapar..Bize Kone türünde bir forvet lazım..Neyse nasıl olsa yalan haber
![]()
orta saha iyi oldu gs'nin.
----- M.Topal - ---
H.Kewel --- Arda
----Lincoln----
Ümit ---- Nonda
Bir çok alternatifde olustu.Sağda aydın oynar, barış oynar,serkan oynar.Olmadı tek forvet olur.Liber çiftlenir.Ön liberoda baya oldu.Sizce?
Galatasaray transferlerini konuşalım arkadaşlar.
GALATASARAY AĞIR BASIYOR!..
İspanya’da yayın yapan iki önemli gazete AS ve MARCA bugün adeta ağız birliği etmişçesine Galatasaray’ı yazdılar.
Konu ne mi? Tabi ki Baptista!
AS Gazetesi’nde yer alan haberde, Baptista’nın Avrupa’nın en değerli oyuncularından biri olduğu anlatılırken her transfer döneminde olduğu gibi yine bir çok kulübü peşinde koşturduğu belirtildi.
Gazete, Galatasaray ile beraber Villarreal ve Roma’nın Brezilyalı yıldıza talip olduğunu ancak Real Madrid’in oyuncusu için belirlediği 22 Milyon Euro’luk bonservise ise henüz yaklaşan olmadığını iddia etti.
Real Madrid teknik direktörü Schuster’in geçtiğimiz sezon Baptista’nın gösterdiği performanstan memnun olduğu ve oyuncusunu elinde tutmak istediği ancak buna rağmen Real Madrid’in ise ısrarla Baptista’yı satmak istemesinin altında yatan nedenin bu transfer gerçekleşirse kulübün kasasına gelecek olan parayı Cristiano Ronaldo’nun transferi için kullanmak istemesi olduğu da belirtildi.
Marca Gazetesi de Baptista’nın Galatasaray’ın gündeminde olduğunu okurlarına duyurdu.
Başkan Adnan Polat’ın Madrid’e giderek Baptista’nın transferini bitirmek istediği iddia edilirken bu gazetede de Roma’nın Baptista’ya talip olan takımlar arasında olduğu belirtildi.
Haberde, Galatasaray’ın teklifini 15 Milyon Euro’ya kadar yükselttiği ancak başkent ekibinin 20 Milyon Euro’dan aşağı bir rakama Baptista’yı elinden çıkarmak istemediği de vurgulandı.
MARATON.COM.TR
DERLEYEN: ALP KOPARAL
Pek ihtimal vermiyorum bu transferin gerceklesecegine. Marca ve AS yazmış; belki bir görüşme olmuş olabilir ama gerceklesmesi düşük bir ihtimal.
@ Alicanfmfan
Kadroların güzel de futbol 11 kişiyle oynanıyor 12 değil.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Teknik bilginiz varsa döktürün, yoksa yorum yazmak zorunda değilsiniz. Transferleri karşılaştırmak kadar doğal birşey yoktur. Ancak bunu msn adresinizden yaparsanız daha çok sevineceğim.
Yapılabilecek mantıklı yorumlar;
Oyuncunun özellikleri, tecrübesi, insanlığı ve takıma katkısıyla ilgili olabilir.
Bizim oyuncumuz sizinkini döver. Daha gençti, ünlüydü, yakışıklıydı gibi yorumlar değildir. Lütfen dikkat edelim. Uyarı faslını geçtik artık cezaya kalmayalım.
İyi yorumlar.
neill kesinse bence çok iyi bir transfer değil.çok etkileyici bir performans beklemem.
itandje ise süper bir isim yıllardır ismini biliyorum fransa liginde de çok iyyiydi.ben beğendim.kesin almışsak.
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, takımdaki futbolcuların satılık olmadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı ekip, Almanya'daki yeni sezon hazırlıklarını yaptığı akşam antrenmanıyla sürdürdü. VFB Homberg maçında forma giyen futbolcular günü izinli olarak geçirdi. Antrenmanda Hasan Şaş takımdan ayrı olarak koşu yaparken oyuncular ısınma ve kondisyon hareketlerinden sonra topla çalıştı.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, antrenman sahasında bir televizyon programının canlı yayınına katılarak, Galatasaray'da satılık futbolcu olmadığını söyledi.
Adnan Sezgin, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar hiç bir resmi maç oynamayacaklarını ifade ederek, ''Bu bizim için dezavantaj. Bu nedenle çok hazırlık maçı yapacağız. Her şey planladığımız gibi devam ediyor'' dedi.
Transferle ilgili olarak herhangi bir isim vermelerinin söz konusu olmadığını belirten Sezgin, ''Transfer 10 dakika sonra da olur iki gün sonrada. Önemli olan Galatasaray'ın şartları. Biz bütün transferleri Kewell gibi bittiğinde haber vermek istiyoruz. Futbolcunun bonservisi yoksa gider. Eğer varsa FIFA kurallarına göre önce kulüp ile temasa geçer. Bizim hiç bir futbolcumuz satılık değil. Galatasaray olarak hedefimiz çok büyük. Bu hedefe bu oyuncular ve yeni katılacak oyuncularla birlikte gideceğiz'' diye konuştu.
Galatasaray, XXL Tesisleri'nde çok sayıda taraftarın futbolcuları rahatsız etmesi üzerine çalışma yerini Duisburg Spor Akademisi Tesisleri'ne aldı.
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=50061
Her takımın taraftarı burada yorum yapabilir.
Aslan yanıt bekliyor!..
Galatasaray’ın, teknik direktör Skibbe’nin ısrarla istediği Bayer Leverkusen’ın santrforu Kiessling için son teklifini yaptığı ve yanıt beklediği öğrenildi.
İki gün kaldığı Almanya’dan İstanbul’a dönen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in golcü futbolcunun bonservisi için Bayer Leverkusenli yöneticilerle kıran kırana pazarlık yaptığı belirtildi. Üstünel’in verebilecekleri son rakamı da teklif ettiği ve "Bir kaç gün içinde yanıt bekliyoruz" diyerek pazarlık masasından kalktığı ifade edildi.
Kiessling’in ise teknik direktör Skibbe’ye "Yeter ki kulübümle anlaşın, ben gelmeye hazırım" dediği bildirildi.
Galatasaray’da kulübün kurucusu, ilk başkanı ve sporcularından Ali Sami Yen, vefatının 57. yıldönümünde Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
Anma törenine Başkan Adnan Polat’ın yanısıra Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’la yönetim kurulu üyelerinden Faruk Bil ve Murat Yalçındağ katıldı.
Bu arada Turkcell Süper Lig’in son haftalarında menisküs ameliyatı olan ve uzun süredir iyileşemeyen Serkan Çalık’ın dizindeki ödemin de devam ettiği belirtildi. Genç futbolcunun kafileyle birlikte Almanya’ya götürüleceği ve Münih’te Profesör Wolfarth tarafından kontrolden geçirileceği ifade edildi.
Sarı kırmızılıların dün akşam yaptığı antrenmanda aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Lincoln’ün ise sağ baldırında ödem oluştuğu ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=42067
Ne skibbe Nede Adnan Polat bırakmaz onu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray'da yeni sponsor Türk Telekom
Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesinde yaptığı açıklamada, Avea ile olan sözleşmenin sona ereceği 2009-2010 sezonundan itibaren, beş sezon boyunca ana sponsorun Türk Telekom olacağını açıkladı.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 20:31 TSİ 5 Ağustos 2008 Salı
Galatasaray resmi internet sitesinde, 2009-2010 sezonunda sona erecek olan Avea ile olan sponsorluk anlaşmasından sonra yeni sponsorun Türk Telekom olacağını duyurdu.
Buna göre mevcut Ana Sponsor Avea ile olan sözleşmenin sona ereceği 2009/10 sezonundan itibaren, beş sezon boyunca Ana Sponsor Türk Telekom olacak.
Türk Telekom ayrıca, Ali Sami Yen Spor Kompleksi icinde inşaatı süren yeni Stat Proje’sine de ismini vereceği açıklandı.
Galatasaray'ın yeni stadı, açılışından itibaren 10 yıl süreyle Türk Telekom Stadı adıyla anılacak.
Herhalde Oliveira'nın parası buradan gelecektir.
İspanya'dan G.Saray'a kötü haber
Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği belirtilen Zaragoza'nın Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira konusunda farklı bir iddia da İspanya'dan geldi. İspanyol basını 28 yaşındaki yıldızın Zaragoza'nın ücretine zam yapması nedeniyle takımda kaldığını iddia etti.
İspanya'da Aragon Bölgesi'nin önemli gazetelerinden Heraldo De Aragon'da yer alan habere göre daha önce 2. Lig'de oynamak istemediğini belirterek takımdan ayrılacağını açıklayan Oliveira, alacağı ücretin 3 milyon Euro'ya yükseltilmesiyle mavi beyazlı ekipte kalmayı kabul etti. 4 yıllık olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak 2013 yılına kadar İspanya'da kalmayı kabul eden Brezilyalı, böylece Milito ve Ayala ile birlikte takımda en yüksek ücreti alan isimler arasına girdi.
Haberde Oliveira'nın "Kulübüm 4 yıllık sözleşmemi 1 yıl daha uzatmayı teklif etti, ben de düşünmeden kabul ettim. Onların benden memnun olduğunu bilmek çok güzel. Burada kaldığım için çok mutluyum, çünkü ailem hayatına aynı yerde devam edecek ve çocuklarım aynı okula gidecek" sözleri de yer aldı.
Bu arada Oliveira, dün Pontevedra ile oynanan hazırlık maçında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu.
(Ligtv.com.tr)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu benim mesajımı silen saygıdeğer arkadaş gerçekten Marica gelirse hiç utanmayacakmı çok merak ediyorum sanki buraya yazılan her topçu geldide gidip benim mesajımı siliyorsunuz.
Ben sildim Serkan abi.Aslında doğru söylüyorsun burayı adam akıllı temizlemeye kalksak eminim buradaki mesajların 3/2 sini silmemiz gerekir.Biz hep dedik böyle haberler eklemeyin diye ama dinleyen kim? Bugüne kadar müsamaha gösterdik ama bundan sonra müsamaha yok.Burada masa başı haberler eklenmesin arkadaşım.Neyini konuşacağız? Elle tutulur bir haber olsa konuşalımda yok işte yok..
Ayrıca sakın yanlış anlama seninle bir alakası yok.Bugünden itibaren masa başı haberlere müsamaha göstermek yok.Ondan dolayı silindi mesajın.Zaten bu konular silinecek.Ondan şimdi tek tek uğraşıp eski mesajları silmeye gerek yok. Marica ile şöyle elle tutulur kaynaklardan haber yapılsın (en azından masa başından değilde araştırma yapan kaynaklardan) o zaman konuşuruz.Ama Sabah yazıyorsa yalandır.Bunu ben adım gibi biliyorum.![]()
So what?
Saike
İyide Şemsi'cim bir takım 50 tane adamla ilgilenir gider birini alır. Bir takımın hangi oyuncuyla tam olarak ilgilendiğini o takımın yöneticilerinden başka kim bilebilir ki. Medyaya açıkladığı oyuncularda zaten 5 parmağı bile geçmiyor. Yani bu ne demek biz bundan sonra bu konuya yazamayacağız öylemi. Bence iyice bi konuşun ondan sonra böyle bir karar alın. Sonuçta burası transfer haberleri yeri. Dedikodusu da olur gerçeğide ama biz hangisi doğru bilemeyiz...
Verdikleri forma cidden kırış kırış o ne öyle
Bu arada Milan Baros un resmi sitesinde ve fan sitesinde hala Galatasaraya transfer olduğu yazmıyor![]()
Last edited by DisCo : 31.Ağustos.2008 at 20:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)