Sayfa 123 / 4326 İlkİlk ... 23731131211221231241251331732236231123 ... SonSon
3,661 ile 3,690 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

carlos kameni hadi 200cü mesajının şerefine kadeh kaldırıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

aaa ewt bak unuttum ben yinede ne istiyosanız alın 250. msj da daha iisini yaparım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından dün akşam oynanan Şanlıurfaspor maçının da kaybedilmesiyle T.D Serkan Özışık'ın suyunun ısındığı söyleniyor. Özışık'ın devam eden bir sözleşmesi olmasına rağmen başka takımlarla transfer görüşmeleri yaptığı haberlerini her gün gazetelerde okuyoruz. Bir an önce takımına konsantre olmasını ve takımımızı hakettiği yerlere getirmesini istiyoruz yoksa onun açısından KSK kariyeri son bulabilir....
    "YÜCE ATATÜRK"

tüh ya!
    şampiyonluğumu kutlyacağım maçta yenildim. Gençler yendi farka gidiyo hatta 29.haftaya girdik ip koptu

beyler teddy sheringham ı cambridge united a getiriorum :sabahlarolmasınsmile:

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

FLAŞ FLAŞ FLAŞ Yunus bombaladı: Galatasaraydan teklif bekliyodum ama teknik tıraktör Eray şova başlayınca beni unuttu diğer teklifleri değerlendircem ayrıca KSK ya teknik tıraktör olarak gelebilirim!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bende farkı iyice açtım ama Türkiye Kupasında elendim ama boşver benim hedefim uefa şampiyonluğu

Quote Originally Posted by Carlos_Kameni
    FLAŞ FLAŞ FLAŞ Yunus bombaladı: Galatasaraydan teklif bekliyodum ama teknik tıraktör Eray şova başlayınca beni unuttu diğer teklifleri değerlendircem ayrıca KSK ya teknik tıraktör olarak gelebilirim!
    aaa tıraktör mü
    yok cnm ne şovu neyse ben stuggart maçına çıkıyorum.. çok önemli malsef ilk maç kendi sahamda.. hiç sevmiyorum.. neyse gittim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ben ilk yarı final maçımda feyenoordu evimde 1-0 yendim darısı sana ermoon

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan Özışık öfkeli:

"Sayın Yunus Bey, lütfen kendi işinize bakınız. Şu anda KSK'nin T.D benim ve sizin yaptığınız hiç etik değil. Yönetimle gizlice görüşüp benim kuyumu kazmaya çalıştığınızı anladım. Medyada çıkan yalan haberleri de allah bilir siz uydurmuşsunuzdur. Lütfen kendinize çeki düzen veriniz ve KSK isteğinizden vazgeçiniz"

Quote Originally Posted by ermoon
    aaa tıraktör mü
    yok cnm ne şovu neyse ben stuggart maçına çıkıyorum.. çok önemli malsef ilk maç kendi sahamda.. hiç sevmiyorum.. neyse gittim

KSK teknik direktöründen: GS'ye UEFA Kupası maçında başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

Ssayın Serkan bey yönetim kurulu başkanı ..... beni çağırdı bi akşam yemeği yedik takımın başına geçmek ister misiniz dedi bende neden olmasın dedim bunda art niyet aranmasın siz önce yönetimle aranızdaki buzları eritin !!!

Sağol oghuse biraz zor geçti.. sağlam bir skor alamadım ama 3-1 yendim.. eğer bu yarı finalden çıkarsam çok rahat kupayı alırım. doğru düzgün takım kalmadı şimdi birde heyecan oluştu. ilk senemde ilk defa bir avrupa kupası kaldıracağım inşallah

Eray Dengiz'den KSK teknik direktörü Serkan Özışı'ğa cevap,

Serkan hocam size çok teşekkür ediyorum. Aramızda ki kırgınlık bu mesajdan sonra gider inşallah. Umarım Karşıyakayla Süper Lig'e çıkarsınız. Tekrardan başarılar..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

arkadaşlar finalde rakibim önce feneri sonrada beşiktaşı uefada eleyen Athletic podolski de maça yetişiyor Türklerin intikamını alacam hem de Kupayla

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

hepimiz arkandayız (yanlış anlama )

Gerçekten çok büyük birşey başardım. Galatasaray ile anca 3. veya 4. sezonda kupa kazanabilirdim. Ama taktiği çözdüm. Tüm futbolcularımı sattım. En baştan kadro kurdum. Tecrübeli futbolcuları takım ağabeylik yapsınlar diye tuttum. Herşey yolunda! Özhan bey 2 yıldız sözü verdi. Umarım tutar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bende aynen dediğin gibi kadroyu yapılandırdım ermoon ben ümitr davalayı da aldım defansı çekip çeviriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

İmzayı attık unuttulduk bea..

:beniçmiyeyimdekimiçsinsmile:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ermoon
    Eray Dengiz'den KSK teknik direktörü Serkan Özışı'ğa cevap,

Serkan hocam size çok teşekkür ediyorum. Aramızda ki kırgınlık bu mesajdan sonra gider inşallah. Umarım Karşıyakayla Süper Lig'e çıkarsınız. Tekrardan başarılar..
    Evet aramızda artık bir sorun kalmadı size kupa yolunda başarılar...

KSK'de ŞOK...

KSK teknik direktörü Serkan Özışık istifa etti. Takımın formunun düzelmesinin ve art arda gelen galibiyetlerin ardından tekrar süper lig hayelleri kuran taraftarlar bu kararın üzerine büyük şok yaşıyorlar. Serkan Beyin neden istifa ettiği bilinmemekle beraber istifa nedenlerini önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir basın toplantısıyla duyuracağını söyledi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

yaw benim takım sezon sonunda tökezlemeye başladı bir maç eksiği ile 3 puan fark var

Hamza sen bizimlesin hep! Şuan koşturuyosun. Maddi imkan yaratmaya çalışıyosun. Takımda 2 milyon dolar kaldı Döner sermaye dönmüyo..

oghuse,
    ü.davala iyi fakat daha genç bir futbolcu bul.. dışarıyı boşver. uğur uçar veya halimi oynatmayı, alıştırmayı dene oraya. sol kanada ferhat çok iyi gdiiyo..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by sekopej
    tekrar süper lig hayelleri kuran taraftarlar

hala kaldı mı yavv..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ben yakında çifte zafer ilan edecem eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

Yunus: Serkan Beyin istafasına üzüldüm umarım takımının başına geçer aksi halde sorun çıkmazsa yeni hocaları ben olcağım!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nart_susruko

hala kaldı mı yavv..
    yok bi kere çıktım düştüm. menajerlik tarihimde ilk kez bir takımın başında küme düştüm. yönetim nedense benden memnundu ve göndermedi. şimdi tekrar çıkmaya çalışıyorum. sezona kötü başladık ama son haftalarda toparlandık. inşallah çıkacam
    "YÜCE ATATÜRK"

Kral tam gaz!

Hakan Şükür bu sene herkesi yanılttı! ilk 18'e bile giremez derken ilk 11'den çıkmaz oldu. Kral, bu sene attığı 25 golle yeni bir rekora gidiyor. 2.defa Uefa kupasını kaldırmaya hazır olduğunu ima etti..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

podolski muhteşem döndü!
    2ay sakatlıktan sonra lukas podolski ilk maçında maçın adamı seçildi ve galatasarayı şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Döner sermayeyi döndürmekle uğraşan Hamza en sonunda çözümü buldu.. Ama şu an için açıklamıyor, UEFA kupasının primini ise finalden önce açıklayacağını belirtti..

:hamzabeyburayabakarmısınızsmile: (gazetecilerden geldi bu )

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

sefa nerdesin abi yaa???

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

hakkaten sefa nerde kaldı saat 2yi 5 geçiyor

ii geceler arkadaşlar ben kaçar..

Mesaj Yetkileri