Sayfa 127 / 480 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
3,781 ile 3,810 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Aynen oyle, boyle bir takas bizim icin kaymakli ekmek kadayifi olur, cunku olmazsa yabancilari yok pahasina gondermek zorunda kalacagiz.....

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

holoskonun su anki ederi 3 bilemedin maksimum 4 m eurodur oda turkiyede yurt disindan bi takim 4 bile vermez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    iyi de holoska oynamadı slovakya yükselse ne olur ?
    Ben etkisi olur görüşündeyim şahsen. Neticede oraya gidebilmiş olması bile önemli bir olay. Tabiki dediğiniz doğru oynaması da gerekir ama oynamadan 5'ten 7 ye çıkar oynarsa 5'ten 10 a çıkar..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bjk4ever , Slovakya 2. tura yükseldi hiç yoktan bunun bile etkisi olacak Holosko'nun fiyatında. 3-4 milyon euro yalan yani abicim ..
    Maclari seyretmedin herhalde, Holosko ilk 2 mac sonradan girip 20 dakika oynadi, hicbir varlik gosteremedi, son macta da oynamadi. Hollanda macinda da oynayacagini sanmam, belki maglup duruma duserlerse son 15-20 dakika oynar. Yani oynamadan nasil fiyatini arttirdi bilmem.

Bu arada Holosko illa gitmeli diye de dusunmuyorum. Bana gore ust duzey oyuncu olmamasina ragmen her zaman belirli bir katki yapan, cift forvet oynayan bir takim icin her zaman iyi bir alternatif olabilecek bir oyuncu. Acikcasi gitmesini istememin tek nedeni ona talip olan kulubun olmasi ve onun karsiliginda iyi bir yerli alma firsati, yoksa benim ilk tercihlerim (Gutinin alindigini var sayarsak) Zapo, Tabata, Tello ve Delgado'dur....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben etkisi olur görüşündeyim şahsen. Neticede oraya gidebilmiş olması bile önemli bir olay. Tabiki dediğiniz doğru oynaması da gerekir ama oynamadan 5'ten 7 ye çıkar oynarsa 5'ten 10 a çıkar..

Ne yani simdi Yeni Zelanda'nin kadrodaki 3. kalecisinin fiyati falan da mi artti, ne alaka???

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kartal hız kesmiyor

25 Haziran 2010 10:29 | NTV Spor

Teknik direktörlüğe Bernd Schuster'i getirdikten sonra Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert'i renklerine bağlayan Beşiktaş'ın, bu kez Bursaspor'la dev bir takasa hazırlandığı iddia ediliyor.
    Kartal hız kesmiyor

Sezonu kupasız kapatan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un yıldızlarına göz dikti. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Sercan Yıldırım ve Ozan İpek için Bursaspor'un kapısını çalan Beşiktaş yönetiminin, yeşil-beyazlılara çok cazip bir teklif sunduğu öne sürülüyor.

İlk etapta Sercan ve Ozan'a karşılık Zapotocny ve Holosko ile bir miktar para öneren siyah-beyazlıların, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Tello'nun da takasa eklenmesi talebini kabul ettiği belirtiliyor. İki kulübün, Sercan Yıldırım ve Ozan İpek'in; Holosko, Tello, Zapatocy ve 2 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a satılması konusunda anlaştığı iddia ediliyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in yurtdışına çıkmadan önce Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile el sıkıştığı gelen haberler arasında.

Bu takasın gerçekleşmesi halinde Beşiktaş hem ısrarla istediği iki futbolcuyu kadrosuna katacak hem de takımdaki yabancı oyuncu sayısını 8'e çekecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçları seyrettim kardeşim ben zaten size hak veriyorum ama Holosko patlama yapacak çok büyük paralar getirecek de demiyorum farkettiyseniz.. Yani en azından fiyatına ekler birşeyler orada bulunabilmiş olmasından dolayı..
    Holosko'nun transferi konusunda da seninle aynı fikirdeyim.. En azından komple bir takım oyuncusu Holosko. Kenarda oturur sorun etmez , oyuna girer elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır her daim. Böyle bir oyuncunun gitmesini bende istemem tabiki ama dediğin gibi işin ucunda ligin en iyi yerli oyuncularından 2 oyuncu var ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ne yani simdi Yeni Zelanda'nin kadrodaki 3. kalecisinin fiyati falan da mi artti, ne alaka???
    Yahu kulübü isterse benim oyuncu dünya kupasındaydı der fiyat artır bundan bahsediyorum , 25 milyon euro istiyoruz demiyorum Holosko'ya ..

Her türlü takas teklifinde zararlı çıkacak olan takım Bursaspor olacaktır. Tello'nun ve Holosko'nun yıllık alacağı ücretler, Sercan ve Ozan'ın yıllık maaşlarından düşük olmayacağı aşikar. Ayrıca heyecanınızı kırmayı istemem ama tok satıcı Başkan Yazıcı'nın bu takasa meşhur ceketini bile satmaz. Haftalık çıkan Sercan gidiyor haberlerinden sadece biri bu haber. . .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya biz Sercan,VoLkan ve Ozan üçLüsünden birtanesini aLacağız. Aha görüşürüz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

O 3'lü den biri neden BJK'ya gitmek istesin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bu iş çığrından çıktı yine yarış yapılıyor. Gelir yahu niye gelmesin? Beşiktaş'a gelmeyebilir ya da Fenerbahçe alır ya da başka takım alır? Saçma sapan yazılara başlandı yine. haber okumaya giriyorum; yine sataşmalar, yine yarış başlıyor. Adam sonuçta bu mal değil. İstediğini gönder istemediğin kalsın. Biraz düşünün. Aydın Karabulut'u Bursaspor'a takas malzemesi yapan yönetim Aydın'ı gönderebildi mi? ya da daha geriye gidelim Serdar Özkan Antalyaspor'a Burak Yılmaz için önerildiğinde Serdar kabul etti mi? Oyuncuya bağlı bir durum klüpler üstün durumda sözleşmeden dolayı ama işin içinde oyuncu da var bunu düşünmek gerek.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Niye istemesin. ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

A sahi Bursaspor CL oynayacak.

Anlamadığım Bursa şampiyon olunca sanki Beşiktaştan Fenerden Galatasaraydan daha büyük takım olmuş gibi yada sanki onlarla eşit düzeye gelmiş gibi konuşuyorsunuz.

Yahu bu sene CL oynayacak adam belki seneye Avrupaya gidemeyecek. Ama 3 büyüklere geldiğinde hem Türkiyenin en iyi 3 takımından birine gelmiş olacak hemde hersene Avrupada oynayacak , her sene şampiyonluğa oynayacak.

Yani bir defa şampiyon oldu Bursa diye , "Niye BJK'ya gitsin?" demek biraz gülünç oluyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Niye istemesin. ?
    Şampiyonlar Ligi oynama şansı varken niye kaybetsin?

ŞL oynarken zaten yine Beşiktaş'ı düşünebilir bir sonraki sezon için ama Beşiktaş'a giderse Avrupa takımlarına transfer şansı kalmaz. Şu an kendini gösterirse Avrupa'da devam edebilir sonraki sezon, Beşiktaş'a transfer olur sonra bir kaç yıl ardından Avrupa'ya gitmek isterse büyük bedeller ister Beşiktaş.Bu da hayallerinin yıkılması demek oyuncu için.

Bursaspor ile sözleşmesi sonunda tutamayacağı için daha düşük bedellere evet demek zorunda kalacak.Kariyerinin başında Avrupa'da oynamak çok büyük bir adım.

Bu sezon Bursaspor'dan bir oyuncu almak imkansız gibi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kısır çekişmeler içine girmek istemiyorum takmışınız at gözlüklerini hala aynı pencereden bakıyorsunuz. 3 seneden beri alıyorsunuz ya Sercan'ı bu sene de Ozan'ı alırsınız . . .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Forza'daki sakaci arkadasa (Recai Kocaman) inanan cok saf arkadas var maalesef.

Adam eglenmeye calisiyor.

Ozan ve Sercan karsiliginda dendigine gore Zapo, Tello, Holosko verilmis, buradan belli oluyor zaten. Piyasa degerlerine bakarsak, Sercan icin FB gecen sene 8-9 milyon euro gibi rakamlar vermisti satmadi herifler, Ozan da inanilmaz bir cikis yakaladi. Bursa bunlari gondermek istese satis listesine koyar ve 12-13 milyon euro cash para alir, kaldi ki herifler gecen sene sikintida iken tuttu Sercan'i, sampiyon olduktan ve CL'ye girecekken mi gondersinler, orada parlatip daha fazlaya satmak varken? Ayrica Tello'nun gelecek sene sozlesmesi bitiyor, kac yasinda adam. Yine Zapo oyle Bursa icin onemli oyuncu falan degildi, yedek oturdu tum sene, ki Eskisehir Bursa disinda isteyen bile yok, Riza zaten max. 750 000 euro verebiliriz dedi, Bursa da bundan fazla vermez. Hadi Holosko'yu anladim, E.Saglam cok tutuyordu bizim zamanimizda, CL'de cok faydali olacak tarzda bir oyuncu, ama adami goruyoruz (daha dogrusu goremiyoruz) Dunya Kupasinda iste. Boyle 3 adam icin, ustelik yabanci, Bursa ciddi para karsiliginda satabilecegi genc ve yerli oyunculari vermez arkadaslar. Ki E.Saglam bas bas bagriyor gittigi her yerde, anca bu 3 genc oyuncudan birini kulubun menfaatleri dogrultusunda gondeririz, niyetimiz yok diye, ki kulubun menfaati BJKnin tirt iskartadaki yabancilari olmasa gerek. Ki sagir sultan duydu ve biliyor BJKden 2-3 yabancinin gidecegini, bu kesinken Bursa niye bu kadar comert davransin bu oyunculari istese bile?

Ayrica bu duyumlari veren sahis gecen gun Robinho 99% Besiktasta demisti. Su an Robinho 99% diyen kimseyi ciddiye almam ben. Birazcik mantik kullanan biri zaten dusunur, bir defa Robinho City'de kalacak mi o bile belli degil. Ikincisi, hadi City'den gidecek diyelim, City ilk olarak bonservisiyle satmak ister, ki bu durumda onlarca kulup talip olur, ki Barcelona ve Manchester United ilgileniyor zaten. Kiralanacak olsa yine bircok talibi cikar, adam ustelik duygusal adam, niye gidip Santos'a donmesin buyuk kulupleri istemiyorsa? Kaldi ki hadi kulubuyle anlastin, bu adam su an dunya kupasinda, yani donmeden isi bitirmen mumkun degil, hadi Guti olsa anlarim, cunku bonservisi elinde ve su an gorusup bir iki gunde anlasabilirsin, ama Robinho transferi agustos ayindan evvel olmaz, ki Globoesporte'de dun cikan habere gore Robinho'nun menajeri Evandro ve babasi hafta sonu City ile gorusecek gelecek hakkinda. Quaresma gibi satilacagi belli olan ve baska ciddi talibi olmayan bir oyuncu bile haftalarca ugrastiriyorsa adami Robinho gibi cok ciddi talipleri olan ve ciddi maliyeti olan bir oyuncunun 1 gunde transfer olacagina inanmak sacmalik. Ki zaten Robinho'nun ayrilacagi kesinlestigi an kulupler siraya girer ve bize sira gelmesi bile kac hafta surer kim bilir....

Ayrica daha evvelden Q7 transferini bilmesi benim icin birsey ifade etmez, Q7'yi zaten sagir sultan biliyordu, ki gelir ya da gelmez dersin, 50% ihtimal var, ki gelir diyen de birtek kendisi degil. Bana gore insanlarla dalga gecen, belki de kendini eglendirmek amacli bunu yapan, belki de arkadaslara moral vermek isteyen bir BJK'li, ama ben Robinho 99% lafindan sonra hicbirseyine inanmam.

Buradaki genc Besiktas'li arkadaslar da kendini kaptirmasin, cunku sonra hayal kirikligi oluyor. Ben bundan sonra transfer beklemiyorum acikcasi, belki yabanci kontenjani acilirsa elinde bonservisi olan Guti gelir, belki de takas ve para odeyerek Bursa'nin genclerinden birini alabiliriz, ama gerisi olmaz arkadaslar. Forumda eglenen sarlatanlara kaniyorsunuz, sonra husrana ugrayinca yonetime kiziyorsunuz, bagirip cagriyorsunuz. Ihtiyacimiz olan sey ust duzey yaratici bir ofansif oyuncu ve bir kanat oyuncusu idi, ikisi de geldi, ekstradan gelecke vaad eden bir kaleci geldi. Bundan sonrasi luks olur bana gore (yerli stoper/sagbek disinda).....

İnanmak da inanmakta kişinin kendi mantığı ve tercihine bağlı ancak her mesajında buraya kayıtlı bile olmayan bir insanın arkasından böyle ithamlarda bulunamazsın.

Şakacı dersen bizim görüşümüzle de dalga geçmiş olursun. Bana mantıklı gelmiyor de olsun bitsin.Ayrıca o şakacı dediğin kişinin söyledikleri nedense bir bir doğru çıkıyor sanırım tesadüf olsa gerek.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Şampiyonlar Ligi oynama şansı varken niye kaybetsin?

ŞL oynarken zaten yine Beşiktaş'ı düşünebilir bir sonraki sezon için ama Beşiktaş'a giderse Avrupa takımlarına transfer şansı kalmaz. Şu an kendini gösterirse Avrupa'da devam edebilir sonraki sezon, Beşiktaş'a transfer olur sonra bir kaç yıl ardından Avrupa'ya gitmek isterse büyük bedeller ister Beşiktaş.Bu da hayallerinin yıkılması demek oyuncu için.

Bursaspor ile sözleşmesi sonunda tutamayacağı için daha düşük bedellere evet demek zorunda kalacak.Kariyerinin başında Avrupa'da oynamak çok büyük bir adım.

Bu sezon Bursaspor'dan bir oyuncu almak imkansız gibi.
    Bursaspor'un bu sene şampiyonlar liginde başarılı olup (başarıdan kastım gruplardan çıkmak) oyuncularının Real'e, Chelsea'ye, Inter'e, haydi onlar da olmadı Valencia'ya, Atletico'ya falan gideceğini düşünenler var mı? Beşiktaş 2 senede, olmadı 3 senede bir şampiyonlar liginde boy gösteren bir kulüp. Bursa bu sezon hani olmaz ya, Sivas gibi bir duruma düşse seneye kim alır Sercan'ı Ozan'ı avrupadan?

Ne şampiyonlar ligiymiş arkadaş, bizim Serdar Özkan Liverpoola gol attı, bedelsiz yolladık Galatasaray'a. Tello desen öyle. Bobo kaç senedir Marsilya'ya, Liverpool'a, bilmemkime gol atıyor, 20 yaşından beri avrupa arenasında başarılı maçlar çıkartıyor, 17 maçta 6 gol 4 asisti var, Marsilya'nın 5-6 milyonluk teklifinin üzerini göremedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    İnanmak da inanmakta kişinin kendi mantığı ve tercihine bağlı ancak her mesajında buraya kayıtlı bile olmayan bir insanın arkasından böyle ithamlarda bulunamazsın.

Şakacı dersen bizim görüşümüzle de dalga geçmiş olursun. Bana mantıklı gelmiyor de olsun bitsin.Ayrıca o şakacı dediğin kişinin söyledikleri nedense bir bir doğru çıkıyor sanırım tesadüf olsa gerek.

Yurtdisinda kaldigim icin Forzaya kayit olamadim, olsam aynen yazardim bunu, cekinmezdim de.
    Madem sen inaniyorsun, su an City ile 2 gorusme yapilmamisken, Robinho dunya kupasinda iken nasil bu transfer bitmis anlat bakalim. Quaresma icin haftalarca ugrasan yonetim Robinhoyu (ustelik sponsor bulunmadan) nasil 2 gunde alir anlat istersen. O sakaci sahis dun Robinho ve Guti bitti dedi, bugun Ozan ve Sercan, boyle 4 transfer 2 gunde biter mi sence? Sen bunlara inaniyorsan zaten safsin ve duygusal yaklasiyorsun bence, kusura bakma. Zaten takas haberi dogruysa 1-2 gun icerisinde aciklanir, gorecegiz bakalim kim hakliymis.....Ayrica Quaresma disinda dedigi ve cikan birsey yok, ki Quaresmayi herkes haftalardir biliyordu, gelecek diyen de tek o degildi, erdem ulus, murat ozen ve haluk kesim de diyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by indie View Post
    Bursaspor'un bu sene şampiyonlar liginde başarılı olup (başarıdan kastım gruplardan çıkmak) oyuncularının Real'e, Chelsea'ye, Inter'e, haydi onlar da olmadı Valencia'ya, Atletico'ya falan gideceğini düşünenler var mı? Beşiktaş 2 senede, olmadı 3 senede bir şampiyonlar liginde boy gösteren bir kulüp. Bursa bu sezon hani olmaz ya, Sivas gibi bir duruma düşse seneye kim alır Sercan'ı Ozan'ı avrupadan?

Ne şampiyonlar ligiymiş arkadaş, bizim Serdar Özkan Liverpoola gol attı, bedelsiz yolladık Galatasaray'a. Tello desen öyle. Bobo kaç senedir Marsilya'ya, Liverpool'a, bilmemkime gol atıyor, 20 yaşından beri avrupa arenasında başarılı maçlar çıkartıyor, 17 maçta 6 gol 4 asisti var, Marsilya'nın 5-6 milyonluk teklifinin üzerini göremedik.

Tabii ki gitmeyecek, hepsi lafta bunlar zaten. Bursa sampiyonlar liginde 1 galibiyet alsin, opup de basina koysun. Galibiyet almasi bile muamma iken, milyonlarca euro yatirim yapan uc buyukler orada yillardir kaydadeger birsey yapamiyor iken daha dunku Bursa (kusura bakmayin, kucumsemek icin soylemiyorum) gelecek ve oyuncularini parlatip satacak ha?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Satilik oyuncu yoktur diye birsey yokdur , her takim her oyuncusunu her an satabilir , oyle bu 3 oyuncu gitmiycek su 4 oyuncu gelmiycek diye birsey soylemek olmaz, orta yol bulunuldugunda her oyuncu satilikdir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Daha biz Arda gibi Avrupa da ciddi potansiyeLi oLan bir oyuncuyu satamadık ta VoLkan,Ozan ve Sercan ArsenaL ve LiverpooL a gidicek demek

Herşey şampiyonLar Liginde oynamak iLe bitseydi. Oho. Herşeyden önce Avrupada ki takımLar istikrara bakar. LiverpooL u kendi evimizde yendiğimizde Bobo ve Serdar Özkan mercek aLtına aLındı Avrupa tarafından, sonra grup maçLarı bittiğinde hepsinin üstüne çizgi çekiLmişti. Adam sürekLi oynuyormuyo, sürekLi aynı performans iLe oynuyormu ona bakar. Sercan, VoLkan ve Ozan Bursaspor a ŞL de maçLar kazandırır, Gruptan çıkartır o zaman beLki dikkat çeker. O da beLki. GaLatasaray ve Fenerbahçe ŞL de Çeyrek finaL Oynadığında da gördük ne kadar oyuncu sattıkLarını. Herşey ŞL de oynama ve grupLardan çıkma iLe bitseydi şu anda Avrupa da bir Dünya oyuncumuz oLurdu. Avrupa takımLarı Beşiktaş,Fenerbahçe ve GaLatasaray gibi Avrupa da en çok tanınan oyuncuLara bakmıyorLar, daha dün geLmiş Bursaspor un oyuncusuna tutupta miLyonLarca euro saçmazLar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şampiyonlar ligi son derece tatmin edici bir tercih sebebi ancak Beşiktaş'ın Bursa'dan büyük kulüp olduğu unutulmasın.Sevilla şampiyon R.Madrid dördüncü olsun bak bakalım Navas kimi tercih ediyor.Yani bu oyuncuların Beşiktaş'ı tercih etmeleri imkansız,olmayacak birşey değil.Doğru ya da yanlış olduğu tartışılır.

Heleki Bursa'nın Holosko,Tello,Zapo için yoğun isteği varken bu transferlerin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok...

İlerleyen günlerde neler olacağını göreceğiz

Bu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken niye Beşiktaş'a gitsin muhabbetine ben de katılmadığımı belirtmek istiyorum.Tamam sonuçta Şampiyonlar Ligi şu anda kulüpler bazında Dünya'nın en önemli organizasyonlarından biridir ve her futbolcunun hayalidir Şampiyonlar Ligi'nde oynamak.Fakat bunun yanında 3 büyük camiada oynamak da küçümsenmeyecek kadar iyi bir hedeftir Türk futbolcular için.

Bursaspor için şu anda Sercan,Volkan veya Ozan'ı satmak geçen seneki Sivasspor durumuna düşmek olur.Çünkü şu anda o kalitede başka bir yerli oyuncu bulamazlar.

Bursaspor bu oyuncularını satarsa yaptığı "devrimin" bir anlamı kalmaz. Satılmayacak oyuncu yoktur her oyuncu satılır ancak doğru zaman ve doğru paraya.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post

Sercan Valencia'ya gidebilir, fiziğini geliştirmesi gerekli.

İlla Liverpool'a gitmek zorunda mı?
    Bolton Wanderers'a gider, Tottenham' Hotspur'a gider, Everton'a gider, Blackburn'e gider.

Tugay Blackburn'de oynadı da rezil mi oldu, futbolunu mu kararttı.Hata yaptı, Bjk'a gitmeliydi değil mi?

Çok basit düşünüyorsunuz, sırf kabul etmemek için böyle düşündüğünüze inanıyorum.Avrupa'da futbol oynamak çok önemlidir, herkes David Villa, Lionel Messi, Fernando Torres değil. World Class oyuncular haricinde futbol oynayan oyuncular da var, farkına varın lütfen.

Bursaspor'un elinde satmak zorunda olmadığının bahanesi var: Ş.L.
    * Bursaspor der ki, eğer istiyorsan istediğim astronomik rakamı ver, oyuncu ile görüşmene izin vereyim.

Oyuncu zaten ŞL oynayınca değerlenecek, Bursaspor oyuncusu da olsa oyuncunun hayali TSL değildir, Premier League'dir, La Liga'dır, Serie A'dır. Niye kendinizi üstün görüyorsunuz, Bursaspor'u küçümsüyorsunuz? Bursaspor son şampiyon, oyuncuları elinde tutabilecek kredisi de var, Sivasspor'dan oyuncu almıyorsunuz, son şampiyondan oyuncu istiyorsunuz.

Serdar Özkan bir seviyeden ilerleyememiş, sürekli düşüşe geçmiş bir oyuncu. Çok daha önceden gönderilmesi gerekliydi. Bu oyuncular yükselişe geçmiş oyuncular, performanslarını ilerlettiler.Seviyelerini kendi düşüncelerinize göre belirlemişsiniz ama ona katılmayabiliriz.Bu oyuncuların daha büyük takımlardaki performnslarını görmedik ama görmediğimiz için kaldıramaz diye düşünmek de yanlış, neye göre bunu değerlendiriyorsunuz. 130-135 CA ortalamada büyük liglerin orta seviye takımlarında bir çok rotasyon oyuncusu var, neye göre o takımlarda oynayamaz diye düşünüyoruz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kimse Bolton'da oynamaz demiyor, ama kusura bakma sen 10 milyona FB'ye satmazsan Allah'in Bolton'u gelip Sercan'a degil 10-15, 5 milyon euro vermez. Tuncay'i da gorduk, giderken Sercan'in 3-4 mislini yaparak gitti ve anca bonservissiz ortalama bir takima gitti. Bursa 'yildizlarini' satmazsa ya bu adamlar gozden dusup sonraki seneler cok daha dusuk bedellere gider ya da kontratlari bitince bonservissiz alir 3 buyukler. Gidip bu oyunculari 10 milyon eurolara Avrupa'ya pazarlayabileceginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz, Arda'ya bile ne gibi paralar teklif edildigi ortada.....

Evet sürekli o konuda aynı muhabbetler dönüyor.Liverpool,Real Madrid,Chelsea,İnter falan.Türk futbolcusu için hayal bunlar şimdilik.Tugay Kerimoğlu bu konuda en iyi örnektir sanırım.

Fernando Torres'in bile temposundan şikayetçi olduğu bir ligde en iyi futbolcularımızdan birisi Stoke City'de oynuyor.Üzerine konuştuğumuz bu 3 futbolcunun bu seneki iyi performanslarının ardından biz olduk demeyip,sürekli üzerine koymaya devam etmesi lazım.Yoksa Bursaspor isterse 10 sene üstüste Şampiyonlar Ligi'nde oynasın,Edirne'den dışarı çıkamazlar.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sercan Valencia'ya gidebilir, fiziğini geliştirmesi gerekli.

İlla Liverpool'a gitmek zorunda mı?
    Bolton Wanderers'a gider, Tottenham' Hotspur'a gider, Everton'a gider, Blackburn'e gider.

Tugay Blackburn'de oynadı da rezil mi oldu, futbolunu mu kararttı.Hata yaptı, Bjk'a gitmeliydi değil mi?

Çok basit düşünüyorsunuz, sırf kabul etmemek için böyle düşündüğünüze inanıyorum.Avrupa'da futbol oynamak çok önemlidir, herkes David Villa, Lionel Messi, Fernando Torres değil. World Class oyuncular haricinde futbol oynayan oyuncular da var, farkına varın lütfen.

Bursaspor'un elinde satmak zorunda olmadığının bahanesi var: Ş.L.
    * Bursaspor der ki, eğer istiyorsan istediğim astronomik rakamı ver, oyuncu ile görüşmene izin vereyim.

Oyuncu zaten ŞL oynayınca değerlenecek, Bursaspor oyuncusu da olsa oyuncunun hayali TSL değildir, Premier League'dir, La Liga'dır, Serie A'dır. Niye kendinizi üstün görüyorsunuz, Bursaspor'u küçümsüyorsunuz? Bursaspor son şampiyon, oyuncuları elinde tutabilecek kredisi de var, Sivasspor'dan oyuncu almıyorsunuz, son şampiyondan oyuncu istiyorsunuz.

Serdar Özkan bir seviyeden ilerleyememiş, sürekli düşüşe geçmiş bir oyuncu. Çok daha önceden gönderilmesi gerekliydi. Bu oyuncular yükselişe geçmiş oyuncular, performanslarını ilerlettiler.Seviyelerini kendi düşüncelerinize göre belirlemişsiniz ama ona katılmayabiliriz.Bu oyuncuların daha büyük takımlardaki performnslarını görmedik ama görmediğimiz için kaldıramaz diye düşünmek de yanlış, neye göre bunu değerlendiriyorsunuz. 130-135 CA ortalamada büyük liglerin orta seviye takımlarında bir çok rotasyon oyuncusu var, neye göre o takımlarda oynayamaz diye düşünüyoruz?

Benim söylediğim gayet net aslında, oyuncular avrupaya gidemez demiyorum, oyuncular için Bursaspor ve oynayacağı şampiyonlar ligi, Beşiktaş ve avrupa liginden daha iyi bir sıçrama tahtası değildir. Volkan Bursasporla çıkıp Barca'ya gol atsa dahi kimse aman bu adamı 7-8 milyon verip alalım diye atlamaz. Hele bahsettiğiniz Bolton, Everton, Blackburn hiç demez. Tugay, Tuncay, Emre, Okan, İbrahim Kaş kaç para kazandırdılar takımlarına? Demek ki Bursaspor'un bu oyuncuları Beşiktaş'a satması daha garanti ve kazançlı bir durum. Oyuncular için de farkeden bir şey yok, daha kendini bizim ligimizde kanıtlayamamış çocuklar gidip premier ligin, ispanyanın küme takımlarında yedek oturmaktansa Beşiktaş'la her sene zirvede, avrupada, coşkulu taraftarın önünde oynamayı tercih eder. Ancak bir Gökdeniz, Tekke, Tuncay gibi kendini kanıtladıktan, türk takımlarıyla avrupa tecrübesi edindikten sonra avrupaya 25-26 yaşından sonra gitmek çok daha akıllıcadır.

Nihat dışında önemli bir paraya genç yaşta avrupaya giden ve başarılı olan oyuncu örneği yok. O da teknik direktör torpiliyle gitmişti biraz. (Caner de 2-3 milyona rusyaya gitmişti sanırım gerçi, ama şu anki hali ortada.) Sercan bir Nihat mı? Daha değil.
    Last edited by indie : 25.Haziran.2010 at 19:12

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ya benim de anlamadığım neden ille de Tello yollanmaya çalışılıyor. Zaten sol tarafta isim yok o da giderse kim oynayacak. Tello kesinlikle kalmalıdır takımda. Zapo-Holosko-Tabata gitmeli ve Guti, Robinho ya da ihtiyaca yönelik ve faydalı olacak bir başka isim alınmalıdır bence. Delgado da kampta bir görülmeli, eğer bir şeyler verebilecek izlenimindeyse kalmalı yoksa o da gitmeli.

Mesaj Yetkileri