trezeguet ye 15 mln $ az diilmi.ama huntelaar ii bi seçim
trezeguet ye 15 mln $ az diilmi.ama huntelaar ii bi seçim
fio defansa yatırım yapıo. zaten vanden borreyi de aldılar.
Maradona´nin ne alakasi var Interle yahu ? Sacmaliktan öte bisey bu ...
Sacma degil gercek..
Zaten Morattiden sadece böyle seyler beklenir![]()
Giderse tek bildiğim şey Roma'nın yaş ortalamasının 8-9 artması olacaktır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İtalya'dan alınan haberlere göre Barcelonalı yıldız Deco’nun Jose Mourinho'nun Inter'e alacağı ilk oyuncu olması için artık saatler sayılıyor.
Daha geçtiğimiz hafta Inter Milan’ın başına geçen Mourinho şimdiden transfer borsasına el attı. Bu yaz ana gündem maddesi hücuma yönelik bir orta saha oyuncusu olan İtalyan devi, Barcelonalı Deco’yu renklerine bağlamak üzere.
30 yaşındaki oyuncunun Nou Camp’ta geçirdiği kötü sezonun ardından, kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İtalya’daki son haberlere göre; Inter, Barça'yla 12-13 milyon Avro civarında bir bonservis ücretinde anlaştı. Mavi siyahlılar aynı zamanda Deco’ya da üç yıl boyunca yıllık beş milyon Avro verecek.
İki eski dost buluşuyor
İnter’e transferinin tamamlanmasına sayılı günler hatta saatler kalan Deco, yeni takımında da 20 numaralı formayı sırtına geçirecek. Portekizli yıldız, bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte Porto’dan hocası olan Mourinho ile yeniden çalışma fırsatı bulacak. Oyun kurucu mevkisinde görev yapan Deco, şu anda milli takımla birlikte Avrupa Şampiyonas'ında mücadele veriyor.
2004 yılında Ricardo Quaresma’nın da takas olarak kullanıldığı transferde Porto’dan Barcelona’ya giden Deco, burada iki La Liga Şampiyonluğu ve bir de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı.
Haklısın Berk 32 33 yaşındaki oyuncuları dolduracaktır Roma'ya.Bence şu an herkes konumundan memnun Ancelotti bir yere gitmesin![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Huntelaar çok iyi bir forvet gerçekten inter akllı iş yapar alırsa
adriano crespo ibrahimoviç cruz varken forvet transferi gündemde ise forvetlerden giden oalcak gibi mesela adriano![]()
AS Roma'nın başarılı savunma oyuncusu Cristian Chivu, İnter'le anlaştığı haberlerini yalanladı.
İtalya şampiyonuyla ismi sık sık geçen Chivu, haberlere tepki göstererek, "Birkaç yıldır medya beni bir oraya gönderiyor, bir buraya. Bu haberler doğru değil. Şu anda Roma'yla 1 yıllık mukavelem daha var ve başka bir takımla anlaşmaya hakkım bile yok. Şu anda, kendi kulübümle, sözleşmemin süresini daha da uzatma yönünde görüşmeler yapıyorum" şeklinde konuştu.
Chivu'nun menajeri Victor Becali, futbolcusuna, İtalyan, İspanyol ve İngiliz takımlarından teklifler aldıklarını açıklamıştı.
Spaletti'den daha kötü yöneteceği kesinAncelotti Roma'ya giderse Roma'ya yazık olur
huntelaarda ii ama trezeguet her zaman juve ye faydalı olmustur ben bırakmazdım takviye olarak alırlarsa da güzel olur bnce huntelaar ı
İtalyan Tuttosport gazetesi, Juventus'un savunma oyuncusu Giorgio Chiellini ile uzun süreli yeni bir sözleşme yapacağını duyurdu.
Chiellini Juventus'un bu sezonu üçüncü tamamlamasında anahtar oyunculardan biriydi. Gerçekte sol bek olmasına rağmen stoperde oldukça iyi bir sezon çıkardı.
Bu sezon 30 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu üç de gol kaydetti.
Tüm bunların üzerine Juventus taraftarın yeni gözdesiyle yeni kontrat yapma kararı aldı. 2012'ye kadar sürecek sözleşme ile Chiellini yıllık 2 milyon € kazanacak. Bu da şu an aldığının iki katı anlamına geliyor.
Şu anda milli takım kampında bulunan oyuncu ile 10 gün içersinde yeni sözleşme yapılması planlanıyor.
huntelaar iyi olsa da trezeguet gibi olmaz... ama gene de basarili olur... bu arada ilgilendikleri quagliarella super goller atti gecen italya macinda harbi cok yetenekli oyuncu...
Olur mu yaw gs alıcak onu![]()
bence guzel bır transfer olur ınterın orta sahası ıyıce guclenır
bu adam ne zaman gidecek, ne zaman gönderilecek? anlamıyorum..
iki günde gençleştirme yapılmıyor, bence de Milan düşen itibarı kurtarmak peşinde onun için yapılanma değil, en kısa zamanda sportif başarı hedefliyor
bu nasıl bir yoldur ya, bana böyle gelcekler hayatta gitmem![]()
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş![]()
Agüero Satılık Değil
11 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan İspanyol ekip Atletico Madrid'de, sezonun flaş ismi olan Arjantin'li futbolcu Sergio Aguero'nun satılmasının söz konusu olmadığı açıklandı.
Madrid'deki 2 sezonunda isminden sıkça söz ettiren 20 yaşındaki 'Kun' lakaplı futbolcu, oyun stili ve fizik yapısıyla Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Maradona'ya benzetiliyor.
Premier Lig ekibi Chelsea'nin kadrosuna katmak için 55 Milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilen forvet oyuncusu, 2006 yılında Independiente'den Atletico Madrid'e 23 Milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.
Atletico Madrid kulübü başkanı Enrique Cerezo ise, Marca gazetesine yaptığı açıklamada, Aguero satılık değil. Atletico'nun gelecek yıllarındaki en kilit oyuncusu. Ne kendisi ne de kulübümüz ayrılık istemiyor. Aguero burada oynamak istiyor ve biz de onun kalmasını istiyoruz. Son sözüm bu" dedi.
Genç yıldız, bu sezon 5'i yedekten olmak üzere toplam 50 resmi maçta 3900 dakika sahada kalmış ve 27 kez fileleri havalandırıp, 10 sarı 3 de kırmızı kart görmüştü.
Madrid temsilcisiyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aguero, 2005 ve 2007 yıllarında Arjantin U-20 Milli takımıyla Dünya şampiyonluğu yaşarken, A Milli takım formasını ise 7 defa giymiş ve 3 kez gol sevinci yaşamıştı.
2007'de FIFA tarafından yılın en iyi genç oyuncusu seçilen Aguero, Kanada'da düzenlenen 2007 Dünya U-20 Şampiyonası'nda kupaya uzanılmasında attığı 6 gol ve yaptığı 3 asistle büyük rol oynamıştı.
Kupayı üst üste 2 kez kaldıran Arjantin U-20 Milli takımının kaptanlığını yapan Aguero, aynı zamanda gol krallığı sıralamasını zirvede bitirip, turnuvanın da en iyi futbolcusu seçilmişti.
Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE
barça döneminde en iyi oynadığı manchester maçlarında bile barçanın elenmesine yol açmış şahıs.
ne diyelim milan baya bir gençleşti böylece.
Roma'ya sinyal veriyor, Spaletti giderse ben gelirim, beni alın tarzından ama Roma neden başarılı hocasını gönderip Ancelotti gibi başarısız bir hocayı başa getirsin ki? Baktı Roma çok başarılı, o takımın başına geçmek istiyor ama Roma yönetimi böyle amatörce bir şey yapmaz.
bu haberin gerçek olduğuna inanmyorum..inter maradona nın düşünce yapısına uymayan bir takım..maradona neden intere yardım etsin
iç transferde iyi hamle yapmış olurlar.chiellini iyi oyuncu.takımda kalması juventus un yararına olacaktır
ben treyi eskisi kadar başarılı bulmuyorum gerçi eskidednde çok başarılı bulmuyordum ama huntelaar çok iyi seçim
Chiellini'yi takımda tutarak son derece akıllıca bir hamle yapmış olur Juventus.Juve için anahtar bir oyuncu.
Barça verir zaten satılık listesinde İnter'e yararlı olur.
Deco son yıllarda düşüş yakalayan bir oyuncu. Porto'da ki performansını bir türlü gösteremedi. Barcelona'ya artık yararından çok zararı dokunmaya başlandığını düşünüyorum. Inter'e transferi hem Barça için hemde Deco için daha iyi olacaktır.