Transferler gayet iyi, Salih ve Elvis transferlerini begendim. Birkac oyuncu daha alacagina gore bu sezon ilk 5'i zorlayabilecegini dusunuyorum
Transferler gayet iyi, Salih ve Elvis transferlerini begendim. Birkac oyuncu daha alacagina gore bu sezon ilk 5'i zorlayabilecegini dusunuyorum
Cenk, Said Tran, Felipe Coltro, Elvis transferleri süper olmuş level atlatmış bize. Önümüzdeki sezon bomba olacak gibi bu çocuklarla
Kadronun kalitesi bariz olarak yükselmiş..
Yerli tecrübeli isimler ile potansiyelli gençleri harmanlamak iyi olmuş, bu sene yukarıları zorlarız
Ayrıca transferlerin devamını merakla bekliyoruz..
Geçen sezon kiralık olarak takımımızda bulunan ve performansından memnun kaldığım Serdar Gürler'i bonservisi ile birlikte takıma kattık.
İşte transfer ettiğimiz en potansiyelli ve en iyi oyuncumuz Sergio Loto. Reus tipinde bir oyuncu olduğu için takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu oyuncuyu da bonservis bedeli ödemeden transfer ettik.
Zayıf olan defansımızı güçlendirmek adına arayışlarımızdaki son durak Kryvtsov oldu. Onu da bonservissiz bir şekilde takımımıza kattık.
Sol ayaklı ve Türk stoper eksiğimizi Sezer Özmen ile anlaşarak giderdik. Şuanda Türkiye'nin en iyi sol ayaklı stoperi.
Hem ortasahada hemde kanatlarda görev yapabilen Uriah Asante'yi de bonservis bedeli ödemeden takıma dahil ederek transfer sezonunu kapattık.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bankamı soydun naptın ne bu bolluk
Loto süper çok iyi kanat olur ondan senin de dediğin gibi reus
Uzun boylu Messi süpermiş.Salih transferi ise takima çok şey katar..
Transferler harika , böyle devam
Loto şu profiliyle bile harika ama gelişmeye devam edecektir, umarım en iyi verimi alıp ilerde büyük paralara satabilirsin, transferler çok başarılı
Loto çok iyi be
Loto transferi super olmus
Hepsi bonservissiz oyuncular aslında. Yönetim maaş konusunda imkan sağladı sadece.
Messi'ye de benziyor biraz. Ama bir forvetin bu kadar iyi duran top kullanıp orta açabilmesi de önemli bir özellik.
Sayısal loto oynasak bu kadar büyük bir vurgun yapamazdık. Tam loto kıvamında oldu bu oyuncu.
Teşekkürler başkan!
Biz talep etmeden bankadan kredi çekip yeni stadyum projesine başlayarak ne kadar büyük bir başkan olduğunu gösterdi. Yeni stadımızın kapasitesi yaklaşık 10.000 seyirci kapasiteli olacak. Kulübün efsanelerinde ben olduğumdan dolayı stadın isminin taşıyacağımı düşünüyorum.
Yeni tranferlerimizin ilk 11'de olduğu hazırlık maçları;
Loto coşturur bu sene çekmeceyi Bende büyükçekmecede oturuyorum
2019 - 2020 Sezonu Formaları
Sırasıyla ev, deplasman ve üçüncü formaların yapımını tamamladım. Formalar ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
1. ve 3. formalar çok güzel. 2. formayı beğenmedim ama eline sağlık
hepsi güzel formalar ama 2. si milanın formaya benzemiş
Formalar pek hoşuma gitmedi Ne yalan söyliyim..
En iyisi Milan tarzı
Küçükçekmecespor Türkiye'nin Milan'ımı olacak
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ilk forma gayet guzel olmus
Formalar çok janjanlı olmus ya çubukluyu begenmedm
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. İşlerin yoğun olmasından dolayı oyuna çok fazla giremiyorum, girdiğimde de aldığım sonuçları hemen paylaşıyorum. Bu akşam aldığım sonuçlardan sonra kendimi kaptırdığım için oyunda biraz ilerledim.
Lige Beşiktaş galibiyeti ile başlamak ayrı bir moral oldu takıma. Geçen seneye göre daha kaliteli ve mücadeleci bir kadroya sahibiz.
Fikstür şansızlığı mıdır nedir ikinci maçımızda Fenerbahçe deplasmanına konuk olduk ve sahadan 3-1'lik mağlubiyet ile ayrıldık.
Ankaraspor'u evimizde 3-0'lık skorla mağlup ettik ve ligdeki ikinci galibiyetimizi aldık.
Biraz dengesiz başlasakta aslında iyi oynuyoruz ve bu maçta şansız bir şekilde yenildik diyebilirim.
Godinic'in üst düzey performansıyla erciyesispor'u 3-1 yenerek galibiyet sayımızı üçe çıkardık.
Kupada zayıf rakibimizi saf dışı bırakarak bir üst tura yükseldik.
Maçlar güzel. Daha da güzel olacaktır.
Rize haric diger maclar guzel. FB macinda zorlamisiz ama olmamis.
Geçen sezon belalımız olan Eskişehirspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek şansızlığımızı kırdık.
Bu yıl lige yeni çıkan Göztepe'yi de sahamızda 3-1 yenerek galibiyet serimize devam ediyoruz.
Sivasspor'u da evimizde tek golle de olsa yenerek üç maçta üç galibiyet almayı bildik. Ayrıca geçen sezon bedelsiz olarak transfer ettiğimiz Alen Godinic, 18 maçta 2 gol atarken bu yıl 8 maçta 7 gol attı.