Anket Sonuçlarını Görüntüle: Onur ALTUN yeni sezonda hangi bölgeye transfer yapmalı ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Santrafor

3 75.00%
  • Orta Saha

2 50.00%
  • Defans

0 0%
  • Kaleci

1 25.00%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 378 arası toplam 378 sonuç

Konu: Bir Teknik Direktörün Hikayesi - 4.Sezon [ Beşiktaş - 2017/2018 ]

Hybrid View

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Kardeşim kupayı bir kez daha getirmişsin ülkemize, ajax maçı zevkli bi maç olmuş sende penaltılarla almışsın tarih tekerrür etmiş seneye hangi takımdaıyız beşiktaştaki misyonun bitti sanırım
    Sağol kardeşim teşekkür ederim. Süreç neyi göstericek bilmiyorum ama sanırım Beşiktaş takımındaki misyonum henüz bitmedi.

[ Yorumun İçin Teşekkürler Hocam ]

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Kayserispor skor tahmini 1-4
    Sağolasın kardeşim tahminin için teşekkürler.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    AL yi kazanmamız süper olmuş bence yeni bir takıma gideceksin gibime geliyor
    Öncelikle teşekkürler söylediğim gibi Beşiktaş'ta kalmayı düşünüyorum şuanda misyonum henüz bitmedi.

Quote Originally Posted by emirby View Post
    AL'yi kazanmışız,Ligi Kazanmışız,Ziraati'de kazanırsak tadında bırakıp ayrılalım takımdan.
    Kazandığımız 2 kupa var evet 3.'yü de alırsak çok daha iyi olucak. Ben öyle düşünmüyorum takımdan ayrılmayacağım. Amacım Beşiktaş ile genç bir kadro kurarak Avrupa Devlerine kafa tutmak...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mükemmel bir sezon geçirmişsin, tebrik ederim. 71 milyon tl'de gayet iyi bir transfer bütçesi. Özellikle sezon sonu sözleşmesi biten iyi oyuncularla ilgilen derim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Senden güzel transferler bekliyorum öneri olarak brezilyaya bak mutlaka bir şey çıkar

ŞL için bir yada iki transfer yeterli bence.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Transfer bütçesindeki rakamları görünce

Para biriminin TL olduğunu görünce

Kadroyu fazla bozmaya gerek yok ama ben yıldız transferi istiyorum ŞL'de yarışacağız AL'ye benzemez..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

3 Kulvarda da kazanman gayet güzel . Transfer bütçen yeterli düzeyde. Ş.L oynayıcak olman sebebiyle transfer gerekir gibime geliyor. Başarılar ..

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

3 kupayıda almışız Yılmaz Vural bütçen güzel fazla transfer yapıpta takımda karısıklık yapmaya gerek yok bir iki nokta transferle sezona güzel bir giriş yaparız

Turkiye Kupasini da alarak sezonu guzel bir sekilde noktalamisiz. Seneye SL'deki maclar icin cok iyi hazirlanmaliyiz

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Sezonu çok güzel bitirmişiz.Umarım bir veya iki yıldız transferi ile CL'de final oynayacağız..

Arkadaşlar konuya yarın güncelleme yapacağım ayrıca özel bir belgesel ile " Metin - Ali - Feyyaz " üçlüsünün Beşiktaş'taki önemini anlatıp sezon öncesi onların adına bir kupa düzenleyeceğim...

Tema link atarmısın ?

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Güncelleme Bekliyoruz

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Güncelleme Bekliyoruz
    Oyunumda beklenmedik bir "save" hatası aldım. Çözümüne uğraşıyorum şuanda en kısa zamanda güncellemeyi yapacağım kusura bakmayın gecikmeden dolayı arkadaşlar.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

İnşallah benim San Marino kariyeri gibi en güzel anında hatadan bırakmazsın

Arkadaşlar üzülerek belirtmek istiyorumki oyunu kurtaramadım ve inşallah yep yeni bir serüven ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyorum bu sefer bambaşka bir kariyer öyküsü ile karşınızda olacağım tabiki baş karakterimiz bu sefer yine Onur ALTUN yane ben olacağım... Takip edip konuya mesaj atan bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bütün site admini ve görevlilerine teşekkür ediyorum. İsteklerimi yerine getirdiklerinden dolayı. Herkese teşekkürler. En kısa zamanda bomba gibi döneceğim...

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Öncelikle geçmiş olsun. Yeni kariyerini merakla bekliyoruz

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

İlk kariyerin olmasına rağmen, sunum ve görsellik çok iyiydi

Yeni kariyerini merakla bekliyoruz

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213