Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 429 sonuç

Konu: Red/Green - Now is Blue | C. Güner

Real Madrid maçı kötü olmuş ama yılmak yok son sezon güzel biter inşallah

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Real ile fark kapanmış ama önemli değil. biz oyunumuzu oynayalım ve Real'in hata yapmasını bekleyelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

La Liga - 27. Hafta

La Liga - 28. Hafta

La Liga - 29. Hafta

La Liga - 30. Hafta

Şampiyonlar Ligi - 1. Tur

Ligde üst üste bir seri devam ettiriyoruz gerçekten çok güzel bu. Şampiyonlar Liginde de yolumuza tam gaz devam ediyoruz.

Çeyrek Final etabına eriştik bu gerçekten çok iyi. Rakibimize bağlı olarak gelecek tur için konuşabiliriz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İlk takım olarak çıkınca Monaco'yu çekmek için etmediğim dua kalmadı tuşa basmadan önce ama gelmedi.

Real Madrid gibi belki de en zor takımı çektik. R. Madrid'i elemek açıkcası imkansız bunu net bir biçimde söyleyeyim. İmkansız için sahaya çıkacağız bakalım neler olacak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Hoca son döneme kadar çok iyi gelmişiz, ufak bir tavsiye vermek gerekirse madrid maçı için ben olsam el firenini çekmezdim rakip kim olursa olsun saldırırdım. Maç öncesi bakınca büyük ihtimal elenicez ama neden bu eleniş bir gövde gösterisi olmasın

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Hoca son döneme kadar çok iyi gelmişiz, ufak bir tavsiye vermek gerekirse madrid maçı için ben olsam el firenini çekmezdim rakip kim olursa olsun saldırırdım. Maç öncesi bakınca büyük ihtimal elenicez ama neden bu eleniş bir gövde gösterisi olmasın
    Taktik stabil bende yani önüme dünya karması da çıksa hücum oynatırım.

Golü her türlü yiyeceğiz zaten önemli olan atmak işte orada ben kendime güveniyorum forvetimde bitiricilik on numara.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

6 tane mutlak pozisyon verdik ama gol yemedik. Tek olumlu taraf gol yememiş olmamız çok sıkıntılı bir maç oynamış olsak da büyük takımlara karşı pozisyon üretmekte sıkıntı yaşıyoruz.

DK'a kadar bu sıkıntıyı çözmemiz şart yoksa iş çok zor. Başarı için kolay rakip yok maalesef.

Spoiler: Oyuncu Puanları 

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

La Liga - 31. Hafta

Şampiyonlar Ligi - Çeyrek Final

La Liga - 32. Hafta

Şampiyonlar Ligi - Çeyrek Final

Gururlu bir biçimde kendi ülkemizin ekibine elendik. Real Madrid her alanda olduğu gibi Şampiyonlar Liginde de şampiyonluk favorisi durumunda zaten.

Güzel bir biçimde başladık ve en iyi biçimde bitirdik bana göre. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi oynayan bir takım Çeyrek Final de buraya veda etti.

Geçen sezon da kırmıştık bu sezon da kırdık ve sayıyı arttıracağız. Lukoviç çok iyi işler yapıyor zaten bomba bir oyuncu.

Gelecek sezon çok yüksek fiyata satılacaktır diye tahmin ediyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

2. Malaga vakası, yinede Şampiyonlar liginde muhteşemdik. Canavar Lukovic. İnsan değil

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İspanya Kupası - Final

Sezonun ilk kupasını havaya kaldırıyoruz. Barcelona'ya karşı ezici bir oyun oynadık açıkcası ağızım açık kaldı.

Lukoviç bugün şanssız günündeydi ve kırmızı kart ile bizi yalnız bıraktı. Açıkcası kendisine pek kızamıyorum çünkü sezon içi bir çok yerde bizi ipten alan adam oldu.

Final etabında kırmızı görmek tüm bunları çöpe atsa da canı sağolsun. Sonuca bakarak hareket ederim ben ve tüm takıma tebrikler.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

La Liga - 33. Hafta

La Liga - 34. Hafta

La Liga - 35. Hafta

Açıkcası 1 hafta daha vardı Şampiyonluk ünvanını almamıza ama Real Madrid'in, Sevilla'ya 2-0 kaybetmesi 1 hafta öne aldı bunu.
    Son dönemde çok iyi bir seri yaptık ligde ve sonuna kadar hak ettik. Real Madrid son zamanlarda Avrupaya çok asıldığından dolayı ligde beklenmedik sonuçlar aldı.

Takımı gönülden tebrik ediyorum ama şampiyonlukta Salih-Allione ve Lukoviç üçlüsünün ekstra bir katkısı olduğunu sezon sonu göreceksiniz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

La Liga - 36. Hafta

La Liga - 37. Hafta

La Liga - 38. Hafta

Ve lige çok güzel veda ediyoruz. Tüm takıma teşekkür ediyorum dolu dolu bir 2 sezon geçirdik.

Şimdi geldi ayrılık vakti en azından burada daha vefalı, daha güzel bir ayrılık yapacağız. Monaco da yaşadığımız gibi bir şey olmayacak.

Elche ile yollar tekrar kesişir umarım kurduğum kadro hem gelecek için maddi açıdan hem de güç açısından 3-4 sezon rahatça idare eder.

Umarım gelecek olan teknik direktör oyuncu satsa bile yerini doldurmasını bilir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yılın Teknik Direktörü

Yılın Oyuncusu

Yılın Genç Oyuncusu

Agustin Allione İstatistikleri

Valentin Eysseric İstatistikleri

Marinko Lukoviç İstatistikleri

Salih Uçan İstatistikleri

Denis Suarez İstatistikleri

Allione ve Lukoviç insan üstü istatistik sergiledi açıkcası. 35 asist inanılmaz üstü bir performans demek oluyor bence.

Salih, Suarez ve Eysseric'den de gayet güzel katkı aldık. Elche takım halinde büyük işler yaptı ve yapmaya devam edecek.

Monaco da her ne kadar bana kazık atsa da onları da çok yakından takip ediyorum. Elche'nin de taraftarı olarak takip etmeye devam edeceğim.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milli kadromuzu bildirdik ve kale bölgesinden başlayalım. Onur burada takımımdaki harika oyunu ile iskeletin ilk adamı durumunda.

Tolga ve Mert de gerekli durumlarda arkada bekleyen isimler olacaklar. Tolga özellikle son 3 sezondur çok iyi işler yapıyor TSL de.

Defans hattımızda en çok dikkat çeken isim yaşı gereği Gökhan Gönül ama şöyle bir olay var ki yaşı kaç olursa olsun onun kadar iyi katkı veren yok.

Salih Dursun da gayet iyi ama ofansif anlamda çok zayıf kalıyor Gökhan'a göre. Ofansif-Defansif dengesi çok iyi ayarlı olan bir Gökhan varken neden kullanmayalım ki?

Ömer ve Emre Can ikilisine stoperi emanet etmeyi planlıyorum. Emre ve Ömer, Almanya liginde estiriyor gerçekten. Emre Can'ı takip eden City-Chelsea gibi devler de mevcut.

Sol bek için de sürpriz bir isim Hakan Topal'ı düşünüyorum. Galatasaray altyapı ürünü olan sol bekimiz gerçekten çok iyi performans gösterdi kamp döneminde.

Orta alan az ve öz diyebilirim. Arda koca bir sezon İspanya liginde boş oyun oynadı ve milli takımda da bana ters geliyor onun oyun yapısı o sebeple kadro dışı kaldı.

Ben bu topa girerken 2 kere düşünmedim. Onun yerine orayı hak eden Yusuf - Olcan gibi isimler mevcut.

Hakan'ı sol kanatta çok etkili buldum o yüzden orada değerlendirmek istiyorum.

Salih Uçan'ın sakatlığı yolumuza taş koydu. Salih benim için çok önemliydi ama son lig maçında sakatlandı ve maalesef kadroya alamadık.

Son olarak yıllardır en büyük sorunumuz olan Forvete geçelim.

Burada yeni bir yetenek buldum uzun zamandır izliyorum. Bu isim Kurtul Çakırca ve hemen kadroya da aldık.

Ondan beklentim büyük hazırlık maçlarında güzel verim aldık umarım turnuvada da iyi işler yapar. Benim için forvet çok önemli o yüzden kilit noktamız bu olacak.

Enes'i de yedek kulübesinde kullanmayı planlıyorum sonradan girişlerle etkili olacaktır.

Spoiler: Bazı Profiller 

Hazırlık

Hazırlık

Hazırlık

Hazırlık

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Elche'yi süper bir yerde bırakmışız bıraktığın kadro zaten 3-4 yıl onları götürür Kurtul Çakırca'nın profilini rica edebilir miyim?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Elche'yi süper bir yerde bırakmışız bıraktığın kadro zaten 3-4 yıl onları götürür Kurtul Çakırca'nın profilini rica edebilir miyim?
    Spoiler içinde mevcut dostum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Spoiler içinde mevcut dostum.
    Kusura bakma görmemişim profili yaşına göre iyi gelişime çok açık bir futbolcu inşallah Dünya Kupası'nda bizi taşıyacak isim olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Dünya Kupası - A Grubu

Dünya Kupası - A Grubu

Dünya Kupası - A Grubu

2 orta 1 sade haydi bize müsade diyip gruptan öyle ya da böyle çıktık.

Ev sahibi Rusya'nın 3. olarak erken veda etmesi onları eminim baya yaralamıştır. Yeni Zellanda maçından 3 puanı zaten cebe direk koymuştuk diğer 2 maçta da berabere kalarak orta halli bir grup etabı geçirdik.

2. Tur etabına rakip İngiltere oldu bakalım onlara tarihimizdeki ilk golü atabilecek miyiz?

Takıma inanıyorum, turu geçecek kabiliyetimiz mevcut ama geçemesek bile başa baş oyun bekliyorum.
    Last edited by Kaka Leite : 03.Eylül.2014 at 05:48

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Dünya Kupası - 2. Tur
    Güçlü bir ekiple eşleştik ve son nefesimizi verdik. 2. Tur'dan elenmek çok dokundu açıkcası çünkü benim başarı amacım 2. Tur değildi.

Ben daha fazlasını düşünmüştüm ama sahada bunu yapamadık. Eksiklerimiz çoktu ama sağlık olsun. En azından takımı Dünya Kupasına götürdük.

Bundan sonraki süreçte ne olur bilemem yaklaşık 1 ay takım işleriyle meşgul olacağım ve ondan sonra milli takımdan istifa edebiliriz.

İstifa kararımdan vazgeçebilirim ama zor gözüküyor çünkü kafamdaki başarı bu değildi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Elimizden geleni yaptık ama Salih'in sakatlanması kötü olmuş. Rangers kariyerimde ayağı kırıldı 3-4 aydır yok. Yokluğunu net hissediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kariyerimizdeki yeni durak belli oldu ; Everton FC

Burada açık konuşmak gerekirse işimiz çok çünkü takım çok yaşlı. Defans hattı çökük, forvet desen içler acısı durumda.

Geçen sezonu 8. olarak tamamlamışlar ve Avrupa vizesini alamamışlar. Bu sezon biz bu vizeyi almak istiyoruz.

Başlıca amacımız takımı gençleştirmek ve sağlam bir iskelet oluşturmak. Eğer iskelet kadronuz sizi 3-4 sezon idare edecek düzeyde değilse o takımda bir problem vardır.

Biz de bu problemi çözmek için buradayız.

Neyse ki transfer bütçemiz bunun için gayet yeterli durumda.

Takımdaki mevcut kaleciler bu şekildedir.
    Romero bizi 2 sezon idare edecek durumda o yüzden bu bölgeye transfer düşünmüyorum.

Kahveye dönen bölgemiz defans olsa gerek çünkü yaşını alan gelmiş. Burayı tamamen traşlamak gerekecek o yüzden buraya baya büyük bir bütçe ayıracağız.

Bu stoper ve beklerle bırakın maça çıkmayı sokağa bile çıkmam ben.

Diğer mevkilere bakışla belki de en sağlam yerimiz kanat oyuncuları olsa gerek çünkü gerçekten yaş olarak da pek sıkıntıları yok.

Bu bölgeye katkı yapar mıyız bilmiyorum ama çok fazla ihtiyaç var gibi durmuyor açıkcası.

Dzeko'nun yaşı sıkıntı olduğundan yolları ayırıp usta bir forvet almak olacak ilk işimiz.

3 forveti de birbirine vursak bir Lukoviç, bir Djordjevic, bir Falcao etmez. Bu tarzda bir isim alacağız.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Elche'ye süper veda etmissin.Dünya Kupasında Hakan Ç. şov yapmış adeta Everton çok sevdiğim bir takımdır. Ama gerçekten baya yaşlanmışlar. Barkley yıldızı olur bu takımın keşke Lukovic'in maddesini artırmasaydın buraya alırdın

Elche'yi ne yapmışsın öyle Evertonda da başarılar, Kariyeri bi solukta okudum yalnız paylaştıysan gözümden mi kaçtı bilmiyorum bu seride kanatlı taktikleri bi türlü işletemedim , Monaco'da oynattığın taktiği upload edebilir misin acaba ?

Elche'yle tarih yazmışız, Madrid maçı tahmin ettiğim gibi olmuş titretmiş ama yıkamamışz ama o korku bile yeter los galacticoslulara. Milli takım çok dalgalı gidiyor sanki, ingiltere maçı bu görüntüyle ortada bir maçtı ordada gene Elche - Madrid maçının kopyası olmuş.

Bakalım evertonda neler yapacağız, başarılar hoca

Renkleri gördükçe daha bir zevkle takip ediyorum hocam

Yalnız Dzeko'yu rotasyon içinde tutup genç oyuncu yetiştiremez misin ?

Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Elche'ye süper veda etmissin.Dünya Kupasında Hakan Ç. şov yapmış adeta Everton çok sevdiğim bir takımdır. Ama gerçekten baya yaşlanmışlar. Barkley yıldızı olur bu takımın keşke Lukovic'in maddesini artırmasaydın buraya alırdın

Hocam direk aklıma Lukovic geldi benimde

İşimiz zor ama imkansız değil

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Hocam direk aklıma Lukovic geldi benimde

İşimiz zor ama imkansız değil
    Bu kariyerde regen şansımız baya fazla buluruz bir tane daha

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sonunda Premier Lig geldi , merakla takip ediyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Jloyden View Post
    Renkleri gördükçe daha bir zevkle takip ediyorum hocam

Yalnız Dzeko'yu rotasyon içinde tutup genç oyuncu yetiştiremez misin ?
    Valla ne yalan söyleyeyim bende renklere göre seçiyorum takımları.

Dzeko'nun yıllık maaşı sıkıntı olduğu için o iş olmaz. Dzeko'yu kullanmak için taktikte bir çok şeyi değiştirmek gerek o yüzden gerek yok ona.

Quote Originally Posted by samuray34amo View Post
    Elche'yi ne yapmışsın öyle Evertonda da başarılar, Kariyeri bi solukta okudum yalnız paylaştıysan gözümden mi kaçtı bilmiyorum bu seride kanatlı taktikleri bi türlü işletemedim , Monaco'da oynattığın taktiği upload edebilir misin acaba ?
    Taktik upload olayını şimdi yapmak istemiyorum açıkcası. Kanat konusunda bu seride kanat oyuncularını daha ceza sahası yakını oynatırsanız gol, asist verimi daha fazla olur.

Kanat oyuncularını iyi seçmenizi öneriyorum.

Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Bıraktığımız takımı sömürmek bize yakışır mı?

Bırak kalsın orada hem ben satarlarsa kaç paraya satacaklarını merakla bekliyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Spoiler: Profil 

Ciro İmmobile, Everton'a imzayı attı!
    İlk transferimiz Ciro İmmobile oldu. Forvet hattı benim için çok çok çok önemli çünkü benim takımlarım hücum hattıyla, golcülükleriyle tanınır.

Buraya iyi birisini getirmemiz gerekiyordu ancak seçenek çok azdı. Gelmek isteyen oyuncuların hiç birisinde iş yok. İçlerinde en iyi İmmobile olduğu için kaçırmak istemedik.

16.5 MN € gibi bir rakam ödedik kendisine. Açıkcası hedefimiz büyük o yüzden sonuna kadar harcamamız gerek.

Andile Jali, Everton'a imzayı attı!
    Hem defansif anlamda hem de ofansif anlamda bir taşıyıcı gerekliydi onu da Jali'yi alarak hallettik.

10 MN €'ya transfer ettik kendisini. Güzel bir transfer oldu diye düşünüyorum 3-4 sezon o bölgeyi idare edecek bir isim aldık.

Y.F Carrasco, Everton'a imzayı attı!
    2 sezonluk kiralık olarak Elche'ye getirmiştim ancak Monaco'ya dönemedi çünkü sözleşmesi bitti.

Boşta bulunan yıldız oyuncuyu renklerimize bağladık. Bu yaşta bonservis bedeli ödemeden kendisini transfer etmek çok güzel oldu.

Elche de aldığım katkıyı hatırlayacaksınızdır. Everton da daha da iyilerini yapacak.

Jack Grealish, Everton'a imzayı attı!
    Orta alanda her bölgede görev alabilecek bir oyuncu her zaman olmalı. Elche de bu isim Eysseric olmuştu burada da Grealish olacak.

Grealish'in iyi katkı yapacağını düşünüyorum. Rotasyon oyuncusundan daha fazlasını bekliyorum ondan zaten sağ kanatta as olacak.

10 MN € ödedik kendisine parasının hakkını sonuna kadar vereceğine inanıyorum.

Eugene Khacheridi, Everton'a imzayı attı!
    Monaco'dan esintiler ile devam ediyoruz.
    Monaco kendisi ile sözleşme uzatmayınca boşa düşmüştü ve bizde kendisini renklerimize bağladık.

Defans hattı için güzel işler yaptık. Oyunun en sağlam stoperi bana göre Khacheridi ben bunu Monaco'ya aldığımda da söylemiştim.

Böyle güzel transferi bedava yapmak bizim açımızdan iyi oldu.

Mike van der Hoorn, Everton'a imzayı attı!
    25 yaşındaki Hollandalı oyuncuyu renklerimize bağladık.
    Club Brugge'a bu transfer için 7.5 MN € ödedik. Savunmayı sağlama aldık diye düşünüyorum o sebeple sıkıntımız kalmadı.

Gayet güzel bir kadro oluşturduk. Khacheridi - Hoorn ikilisi iyi işler yapar.

Selvedin Suhonjic, Everton'a imzayı attı!

Her sezon klasikleşen regen bulma olayımızda bu sezon Selvedin Suhonjic'i tanıdık.

Bedava transfer ettiğimiz oyuncudan beklenti büyük. Onda bir Lukoviç ışığı seziyorum ve büyük katkı sağlamasını bekliyorum.

Jonjoe Kenny, Everton'a imzayı attı!
    1 MN €'ya Ross County'den transfer ettik. Coleman'a bir alternatif olması için aldık kendisini çünkü ben Coleman'a hiç güvenmiyorum.

Kenny'nin orada as olacak potansiyeli olduğunu düşünüyorum. İlk maçlarda şans tanıyacağım bakalım formayı kapabilecek mi?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri