Ligde herkese farkı takmışız. Bu sene lig şampiyonluğu cepte. Ama ŞL için o kadar emin konuşamıyorum. Yeni bir akım, jenerasyon yarattık Sir Ragnar Lothbrok.
Ligde herkese farkı takmışız. Bu sene lig şampiyonluğu cepte. Ama ŞL için o kadar emin konuşamıyorum. Yeni bir akım, jenerasyon yarattık Sir Ragnar Lothbrok.
Hocam sen kariyer yapmıyorsun destan yazıyorsun maşallah tebrikler.![]()
6'da 6 muhteşem olmuş , anlaşılan bu sene ligi rahat alacağız. Bakalım Şl 'de neler olacak.
Lige çok iyi başlamışız.Bu formu korursak şampiyonluk yakın meşaleleri yakın![]()
Ragnar hocam senin taktik güzel işliyor söz verdiğim gibi kullanıyorum. 3 maçta 12 gol attım 3 gol yedim ama uzaktan şutları çok çekiyorlar.Ve hemen hemen hepsi dışarı gidiyor. Sende de öylemi yoksa benim oyunculardamı bir sıkıntı var. Yarın istatistik olarakda paylaşacağım ama öncelikle burda bir sorayım dedim.
Spoiler: Alıntılar
7.HAFTA
Spoiler: Maç Detayları
8.HAFTA
9.HAFTA
10.HAFTA
11.HAFTA
12.HAFTA
Spoiler: Puan Durumu
Maçlar için ne söyleyebilirim; çok iyi oynamasakta bazı maçlarda kazanmayı biliyoruz artık. Takımın başın geçtiğimden beri; Chelsea, Arsenal, Manu, City gibi takımlara maç vermedik henüz.. sadece geçen yıl 90+4te yediğimiz golle Manuya mağlup olmuştuk o maçtada rakibimizi ezmiştik adeta.. Yani geleneğimiz devam ediyor..
Bir diğer sevindiğim nokta uzun süreli sakatlıklar yaşamamız oldu. Şuan Ginter ve Shelvey'in 2 haftalık sakatlıkları var, çok korkulacak bir durumları yok.. Kadromuzun rotasyona uygun olması sayesinde giren oyuncu çıkanı pek aratmıyor... Ligde 12. haftayı tamamladık ve sadece Villa maçında aldığımız beraberlike birlikte zirvede, en yakın takipçimize 10 puan fark atmış durumdayız..
1.HAFTA
2.HAFTA
3.HAFTA
Ligdeki gidişatımızı şampiyonlar liginede yansıtmayı başarabildik. Marsilya, Juve, Bayern gibi takımların olduğu ölüm gurubunda ilk 3 maç sonucunda 2 galibiyet ve 1 beraberlikle liderlik koltuğuna oturmasını bildik. Takım geriye düşse bile inancın verdiği hırsla maçı çevireceğini biliyor ve o azimle sürekli yıpratıyoruz rakibi. Bunuda yoğun antrenmanlarımıza ve maç hazırlıklarına borçluyuz..
Bir diğer önemli nokta ise antrenör ekibimiz.. Hepsiz futbolculuk hayatlarında çok önemli takımlarda oynamış, önemli kupalar kazanmış futbolculardı ve bu sebeple oyuncuları sürekli motive ediyorlar, takımın inancını kat ve kat arttırmamıza yardımcı oluyorlardı...
4 kupa mı geliyor abiMüthiş bir gidişatımız var
![]()
Sen yenilmesi gereken tüm devleri yenmişsin daha ne yoruyon kendini![]()
4 kupa alırsan süper olur![]()
İyiyiz iyiGabigol forma şansı bulamıyor sanırım ?
Kupaları toplama zamanı
Ragnar=Kupa
ADANA DEMİRSPOR
Ragnar destanin otesinde isler yapiyorsun.Super gidiyoruz, helal olsun.
![]()
Transferler harika. Baştan beri takip ediyorum, başına geçtiğin kulüplerde harikasın. Başarılar.
Ne yapmışsın sen dostum ya. Önüne geleni ezmişsin. Seni barça-Madridin başında düşünemiyorum. Önünde kimse duramaz. Devleri tek tek yenmişsin.
Devler karşımızda duramıyor tebrik ederim.![]()
Spoiler: Alıntılar
-
13.HAFTA
14.HAFTA
15.HAFTA
16.HAFTA
17.HAFTA
18.HAFTA
19.HAFTA
Ligde ilk devreyi nihayet bitirdik, namağlup bitirdik ! 19 maçta sadece 3 beraberlik aldık.. ve ligin son haftalarına doğru kalemizde gol görmeyi dahi unutmuşken; Liverpool maçının 2. yarısında yaşadığımız konsantrasyon bozukluğu kalemizde 2 gol görmemize ve ilk yarı farka gideceğimiz maçı neredeyse kaybetmemize neden olacaktı.. Takımda herşey yolunda gidiyor artık, hiç bir büyüğe daha doğrusu kendilerine büyük denilen ama karşımızda ezilen takımlara puan kaybetmedik.. 19 maçta rakip ağlara 50 gol gönderirken kalemizde sadece 9 gol gördük.. fazla birşey söylemeye gerek yok aslında, mükemmel gidişatımız sürüyor!
-
-
4.HAFTA
5.HAFTA
6.HAFTA
8 yıl sonraki şampiyonlar ligindeki ilk serüvenimizde oldukça güzel gidiyor.. Grupta favori gösterilen Bayern 3.sırada avrupa ligine gitti bizede arkalarından el sallamak kaldı. Bayern maçı istatistiklerine bakarsanız bayaa ezildiğimizi göreceksiniz, sebebini bilmiyorum açıkçası, ilk yarı bir kaç tehlikeli atağımız olsada onlarda saman alevi gibiydi hemen söndü, Bayern'in gruptan çıkması için mutlaka kazanması gereken bir maçtı ve bundan dolayı her saniye yüklendiler, her saniye atak oynadılar, çıkmamıza izin vermediler.. bizde bakttik ki atamıyoruz hiç olmazsa yemiyelim dedik ve otobüsü kalenin önüne çektik.. ve şampiyonlar ligi gurubundan da na mağlup bir şekilde ayrıldık !
Gruptan çıktıktan sonra 1. eleme turundaki rakibimiz ise Hollanda temsilcisi Groningen oldu.
1.eleme turundaki diğer eşleşmeler ise şu şekilde oldu;
Herşey tıkırın da devam ediyor![]()
ADANA DEMİRSPOR
İlk devreyi namağlup bitirmek güzel olduŞl'de ise rahat çeyrek finale çıkarız
![]()
Şaka mı bu ? Groningen![]()
Şansına kolay rakip gelmiş, bekleme yapmadan devam edelim.
Hocam şanslıymışsın ki iyi kura çekmişsin iki maçtada farklı ve gol yemeden geçebilirsin.
Reading maçında kaleciyi maçın adamı yapmışsın. Bazen taktikte böyle oluyor akın akın geliyorsun ama bir yerde el frenini çekiyorlar. Bence o maçta Tielemans çıkarmışsın yerine forvet koyup çift forvete geçseydin belki şans bulabilirdin. Mesela ben kobenhawn maçında ne olacaksa olsun diyerek çift forvete geçtim. Son dakikalarda golü buldum. Taktikte özellikle güçsüz rakiplere karşı çok farklı sonuçlar alınabiliyor. Ve çoğu maç gollü bitiyor.
Rahat geçiceğimiz bir kura olmuşŞampiyonlar ligin de finali göreceğiz diye düşünüyorum
![]()
Ben bu siteden 2 gün uzaklaşayım hemen '' olaylar olaylar'' .. Babacım ne yapmışsın sen öyle İngiltere tarihinin en çapkın erkeği olmuş NewcastleŞampiyonlar ligi muazzam da Groningen ne çözemedim Suarez falan geri mi dönmüş
![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Gronigeni farklı geçeriz herhalde hacı müthiş bi gidişat var
uzun süre takip edemedim. kusura bakma. mükemmel ilerliyorsun ragnar!![]()
Kura şansıyla en kolay rakibi çekmişiz önümüzde duran rakip yok inşallah her kulvarda şampiyon olacağız.![]()
Bu kadar devi dize getirip Groningen`e takilirsak yuzyilin surprizi olur.![]()