Sayfa 13 / 49 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FA Cup'ta Haftanın Maçı: Milwall-Aston Villa

Milwall Championship'te şampiyonluğa oynarken kupada da söz sahibi olmaya çalışacak. Aydoğan maç hakkında şöyle konuştu:

- Bu maça yedekler takımımla çıkacağım. Açıkçası FA benim için sorun değil. Benim hedefimde iki kupa var ve onları kaldıracağım. Yenilsek bile kızmayacağım adamlarıma.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence ole dusunme alacagin her kupa basaridir... Ama sen bilirsin gene...

WBA galibiyeti moral olmuş Abi... D.Kiev i Villa Park ta rahatça eliceni düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FA Cup 5. Tur Tekrar Maçı

Milwall:3-2:Aston Villa

Aston Villa direkleri ve kaleciyi dövdü!

Müthiş maçta Aston Villa çoğu yedek kadrosu ile güzel futbol sergiledi. Ancak Milwall büyük bir sürprize imza attı.

28'de Williams ile öne geçen mavi beyazlılar bu dakikadan sonra kapandı. Aston Villa Iversen ile eşitliği sağladı, Jimenez ile öne geçti.

Herkes maç bitti derken 90'da Bokayoko takımına hayat verdi.

Uzatmalarda Williams son sözü söyledi ve Milwall bir üst tura yükseldi.

İlhan Aydoğan maçtan sonra şanssız olduklarını, ancak önlerindeki West Ham maçına baktıklarını belirtti.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership'te Haftanın Maçı: West Ham - Aston Villa

Tevez'i Man Utd'ye sattıktan sonra büyük güç kaybeden West Ham mı? Yoksa yeniden yapılanmaya girip şampiyonluğa oynayan Aston Villa mı? İki bordo mavili ekibin mücadelesinde kim gülecek?

Tahminleriniz bekleniyor

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

3-2 yenilirsin abi...;(;(;(

9/6 3gol....

23/12 2gol...

Şansızlık valla ne diyelim... Yedek kadro olmasına rağmen yinede çok etkili bir oyun oynamışsın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

West Ham'da kariyer yapan biri olarak mac 1-1 biter diyorum... Pek objektif bi tahmin olmadi ama

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 26. Hafta

West Ham:2-3:Aston Villa

Upton Park'ta futbol şöleni

Upton Park'a bugün gelen taraftarlar büyük bir şölen izlediler. Nefesleri kesen maçı Aston Villa kazanmasını bildi.

9. dakikada serbest vuruşta Ferreira topu altın kafaya yolladı. Bianchi topu kafasıyla ölü noktaya yollayıp takımını öne geçirdi: 1-0

20. dakikada serbest vuruşta iyi organizasyon yapan West Ham'da topa son dokunan isim Ashton oldu: 1-1

Bu dakikadan sonra bastıran Villans'ta gol 36'da geldi. Modric 20 metreden falsolu bir vuruşla takımını tekrar öne geçirdi: 1-2

West Ham daha golün şaşkınlığını üzerinden atamamışken bir dol daha yedi. Bianchi'nin indirdiği topta Cisse ekibini iki farklı üstünlüğe taşıdı: 1-3

İkinci yarıda Del Horno'nun faulü sonucunda kazanılan penaltıyı Arteta gole çevirdi: 2-3.

West Ham taraftarı bu dakikadan sonra beklenilen golü göremeyince büyük şölenin karlı takımı Villans oldu.

Maçtan sonra açıklama yapan Aydoğan duran toplardan goller yediklerini, kaleci sorununu çzödükleri an bu sorunun da ortadan kalkacağını belirtti. Aydoğan kazandıkları için mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi'nde İntikam Haftası: Aston Villa - Dinamo Kiev

İlk maç 3-2 sona erdiğinde Aydoğan ikinci maçın çok daha farklı olacağını belirtmişti. Bakalım maçta gülen taraf hırslı Villans mı, yoksa sabırlı Kiev mi olacak?

Maçta Villans'ın en önemli kozu Sosa - Bianchi ikilisi olacak gibi gözüküyor. Kiev'de de Milevskiy'ye dikkat etmek gerekecek?

Acaba bu maçın skoru ne olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Merakla bekliyoruz İlhan abi Milvall e elenmen cok kotu olmus ama ligde dolu dizgin devam ediyorsun tebrikler basarılar abi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

West Ham'i yenmene sevindim ama ilk baslarda zorlamis Dinamo Kiev macini ya 1-0 ya 2-1 yenmen lazim ben 1-0 diorum golu de Sosa atar...

Nesil
    2006
    Yer
    Football Manager 07/data/graphics

Başarılar peluk inşallah başarılı olursun,bence Liverpool ve Lyon'un tekliflerini reddetmen hoş olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-0 yendin bence Kiev'i.

abi ya 3=0 yada 2=1 yada 1=0

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi 1. Tur Rövanş Maçı

Aston Villa:3-0: Dinamo Kiev

İntikam acıdır!

Aston Villa, ilk maçını 3-2 kaybettiği Dinamo Kiev'i evinde üstün futboluyla 3-0 yenip turu geçmeyi başardı.

17. dakikada Bianchi'nin kafa pasında ofsaytı bozan Sosa sağdan dar açıda klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

İlk yarı bu skorlar biterken ikinci yarıda tam bir Villans fırtınası vardı.

60. dakikada Modric 25 metreden klas bir serbes vuruş kullandı. Top 90'a gitti: 2-0

Bu golden 7 dakika sonra kapanış golü Sosa'dan geldi. Yine altın kafanın pasında hareketlenen Arjantinli futbolcu klas bir vuruşla farkı üçe çıkardı: 3-0

Aston Villa bu skorla üst tura çıkarken kiminle eşleşeceği takım yarın Lyon'da çekilecek kurada belli olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tomas muneccım mısın nesın harıka tahmın yapıyorsun tebrıkler sanada tebrıkler Ilhan abı
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Golu atani bildim ama skoru bilemedim Bi daha ki turda kimle eslesecegini merak ediyorum.

Tebrikler İLhan Abi süpürmüşsün D.Kiev i sahadan...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 27. Hafta

Derby:1-3:Aston Villa

Cisse'nin gecesi!

Aston Villa geri düşse de Cisse'nin etkili futbolu ile maçı almasını bildi.

İlk yarıda tek gol vardı. Derby'de kullanılan frikiği Dudek çıkardı. Ama Therau takipçiliğini gösterdi: 1-0

İkinci yarıda Cisse fırtınası vardı. Sosa'nın yerine giren Fransız golcü 53'te Del Horno'nun ortasında topa gelişine çok sert vurdu: 1-1

Bu golden hemen bir dakika sonra gelişen kontra atakta Modric'in pasında Cisse takımını öne geçirdi: 1-2

Maçın uzatmalarında altın kafa sahnedeydi. Cisse'nin pasında hareketlenen İtalyan milli golcü topu köşeye gönderdi: 1-3

Bir maçtan daha galip gelen Villans, galibiyet serisine bir çentik daha attı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligde de durdulamiyorsun... 11 hafta kalmis bakalim sampiyonluk ipini kim gogusleyecek? Puan tablosunu ne zaman koyabilirsin? Daha iyi degerlendirebiliriz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ilhan abi sampiyon olamazsan birak oyunu

Iyi gidiyorsun ama su gol sorununu cozemedin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Premiership 28. Hafta

Aston Villa:0-0:Birmingham City

Aston Villa kaçan şanslara yanıyor.

Aston Villa toplamda 23 şut, rakip kaleye 14 şut göndermesine rağmen golü bulamayınca maç berabere tamamlandı. Maçın adamı 10 üzerinden 10 alan Birmingham kalecisi Taylor oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kaaaanfm View Post
    Ilhan abi sampiyon olamazsan birak oyunu

Iyi gidiyorsun ama su gol sorununu cozemedin
    Premiership'te en az gol yiyen 3 ekipten biriyim şu anda. İstersen biraz aç da oyna Premiership'te. 38 maçta 35 golden aşağı yersen hilesiz hurdasız, helal olsun derim. Kimse yapamaz çünkü.

İlhan Abi hücum hattında son dönemde gözle görülür bi düşüş var gibi... Son maçlarda çok şut çekmene rağmen(kaleyi bulan şutta çok olmasına rağmen)galibiyet gelmiyor sanki...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    İlhan Abi hücum hattında son dönemde gözle görülür bi düşüş var gibi... Son maçlarda çok şut çekmene rağmen(kaleyi bulan şutta çok olmasına rağmen)galibiyet gelmiyor sanki...
    Tam anlamıyla şanssızlık. Eğer çekilen şutlar kaleyi bulmasa oyuncularımda sorun var derdim. Bu biraz da oyunun sorunu sanki.

Bomba gibi maçlar birazdan geliyor arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet sanssizlik resmen cunku kaleyi buluyor sutlar bu sorun cozulur birmingham macinda puan kaybetmen kotu ama toparlanirsin bu arada gol yeme sorununa gelince ole bi sorun yok! Ben de West Ham'la oynuyorum. 23 macta 23 gol yedim! Ayrica ust siralardayim... Sirayi vermicem cunku kariyerimde heyecan kalmaz sonra

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Premiership'te en az gol yiyen 3 ekipten biriyim şu anda. İstersen biraz aç da oyna Premiership'te. 38 maçta 35 golden aşağı yersen hilesiz hurdasız, helal olsun derim. Kimse yapamaz çünkü.
    Saka yaptim ben Ilhan abi alindiysan kusra bakma

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok canım ne alınması! Konuya açıklık getirdim sadece. Rahat ol sen Maçları bekle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki tamam galibiyet bekliyoruz
    Ilhan abi konu disi olacak kusura bakma da

Benim kariyerin basligi degistirebilmen mumkunmu?

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47908

Sayfa 13 / 49 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri