Sayfa 13 / 367 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu Effenberg,bildiğimiz eskiden Bayern'de oynayan Effenberg mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Bu Effenberg,bildiğimiz eskiden Bayern'de oynayan Effenberg mi?
    evet bayern deki effenberg..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Juventus Yeni Eto´o´nun Peşinde

İtalyan Juventus kulübü, birçok Avrupa takımını peşinden koşturan Bordeaux´nun Senegal asıllı Fransız oyuncusu Saivet´yi transfer etmek istiyor

İtalyan günlük spor gazetesi Tuttusport´a göre, Juventus, transfer listesinin en tepesine, 16 yaşındaki Henri Saivet´yi ekledi. Oyun tarzı ile birçok otorite tarafından geleceğin Samuel Eto´o´su olarak gösterilen oyuncu, Bordeaux forması giyiyor.

Kısa bir süre önce Fransız kulübü tarafından profesyonel sözleşme imzalanan oyuncudan beklentiler çok yüksek. Özellikle de kısa süre sonra başlayaca 17 Yaşaltı Dünya Kupası´nda genç ismin başarılı bir performans göstermesi bekleniyor.

Juventus´un yanısıra birçok Avrupa kulübü de oyuncuyu izliyor. Bu kulüplerden bazıları Arsenal, Chelsea ve Ajax.

Güney Kore´de oynanacak U17 turnuvası, kendini gösterme açısından başka genç star adayları için de fırsat olacak. Birçok kulüp turnuvaya gözlemci yolluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Çok iyi oyuncu.
    Juventus iyi transfer yapmış oaclak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

İyi oyuncu fakat biraz pişmesi lazım..Potansiyeli çok yüksek..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fm'den biliyorum.Gerçekte izlemedim ama çok iyi duyumlar aldım

bu adam fm'de feci bir oyuncu juventusun yeni trezeguet'si olabilir

Pato ya rakip... Umarım sonlandırır Juve bu transferi..

Default kupa interin

Kupa İnter'in
    İtalya'da yeni sezona yaklaşılırken düzenlenen turnuvada kupayı İnter aldı. 45'er dakikalık maçlar halinde oynanan maçların ilkinde bu sezon Serie A'ya çıkan Juventus, İnter ile golsüz berabere kaldı. Penaltı atışlarında İnter 5-4'lük üstünlük sağladı.

İkinci maçta Milan 26'ncı dakikada Alberto Gilardino'nun attığı golle Juventus'u devirdi. Oynanan son maçta, İnter Milan'ı 28'inci dakikada Alvaro Recoba ile yenerek kupanın sahibi oldu.

Default Cicinho Roma'yı istiyor

Cicinho Roma'yı istiyor
    Real Madrid'den ayrılacağı kesinleşen Brezilyalı oyuncu Cicinho, Roma'da forma firma giymek istediğini açıkladı.

Real Madrid'de teknik direktörlüğe Bernd Schuster'in getirilmesiyle takımdan ayrılması kesinleşen Brezilyalı Cicinho, ilk tercihinin Roma olduğunu açıkladı.

Kendisine Sevilla'dan da teklif olduğunu belirten Cicinho, "Benim için ideal olan İtalya'ya gitmek, Sevilla'ya değil" dedi.

Real Madrid Sportif Direktörü Predrag Mijatovic de, Roma ile bu futbolcuyu kiralık olarak vermek üzere görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.

NTVSpor

Roma da eskiden Cafu vardı, Cicinho da yeni Cafu olur takımda..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Umarım dediğin gibi olur Fıratcan.Yararlı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnter Serie A'nın 1 numaralı favorisi olduğunu gösterdi.

14. Default

Berlu'nun kupasini aldik, guzel oldu. Moral oldu.

Cicinho Roma yolunda
    Real Madrid'de gözden düşen Brezilyalı oyuncu Cicinho, Serie A takımlarından AS Roma'ye yakın olduğunu söyledi.

Real Madrid'in Teknik Direktörü Bernd Schuster'in daha önce kadroda düşünmediğini açıkladığı Cicinho, İtalya yolunda.

Madrid'den ayrılmayı düşünmediğini ancak kendisine 'kulüp bul' denmesi durumunda teklifleri değerlendireceğini belirten Brezilyalı oyuncu, Serie A takımlarından AS Roma'ya yakın olduğunu söyledi.

AS Roma dışında Sevilla'nın da kendisi ile ciddi olarak ilgilendiğini kaydeden Cicinho, bir kaç gün içinde durumunun netleşeceğini açıkladı.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cicinho'nun herhalde İtalyan vatandaşlığıda var.Bu yüzden sıcak bakıyor olabilir.

Milan 1., Juventus hemen arkasından 2., Roma 3. ve Inter 4. diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Inter bu sene elini kolunu sallaya sallaya oynayamayacak.Juve ensesinde..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Default AS Roma | Transferler, Haberler ve Taraftar Bölümü

Juventus ve Milan'ı gördüm, mdoaya ayak uydurup Roma bölümü açmaya karar verdim.Roma hakkındaki son haberleri, transferleri burada paylaşalım, tartışalım; Roma ile ilgili videoları, resimleri burada yayınlayalım ve burada Roma hakkında sohbet edelim.

Tek başıma bu yükü kaldıramayacağım için sizlerden de yardım bekliyorum

Gelenler:

Alvarez (Orta Saha, Messina), Brighi (Orta Saha, Chievo), Pit (Orta Saha, Bellinzona), Juan (Defans, Bayer Leverkusen), Kuffour (Defans, Livorno), Barusso (Orta Saha, Rimini), Esposito (Forvet, Cagliari), Montella (Forvet, Fulham), Magliocchetti (Defans, Verona), Giuly (Orta Saha, Barcelona), Cicinho (Defans, Real Madrid)

Gidenler:

Wilhelmsson (Orta Saha, Nantes), Tavano (Forvet, Valencia), Magliocchetti (Defans, Cagliari), Ricardo Faty (Orta Saha, Bayer Leverkusen), Cerci (Orta Saha, Pisa), Montella (Forvet, Sampdoria), Okaka Chuka (Forvet, Modena), Cristian Chivu (Defans, Inter), Virga (Orta Saha, Grosseto)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Roma artık eski Roma değil bana göre.Şampiyonluk yarışında şansı olduğunu düşünmüyorum..

Ayrıca umarım devamı olan bir konu olur..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Yeni Sezon Kappa Formaları;

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arma çok yukarda.Biraz daha aşağıda,kalbe daha yakın olabilirdi.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Arma çok yukarda.Biraz daha aşağıda,kalbe daha yakın olabilirdi.
    Evet ama eskiden de ortadaydı zaten, Roma'ya forma yapılırken logonun yeri pek önemsenmiyor sanırım.

24. Default

Roma'yi severim, Italya'da nefret etmedigim tek buyuktur. Yaklasik 8-9 senedir Milan'i destekliyorum zaten. Bu sene Milan'dan umudum yok, umarim Roma Inter'i zorlayabilir.

Kadrosal anlamda sıkıntı var.Vucinic'ten başka istikrarlı bir forvet yok.Bu yıl da gol yükünü Totti üstlenecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dünyanın birçok ülkeseinde olduğu gibi İtalya'da açılış gününün gece maçını son şampiyon yapar
    interin maçı 26sında saat 16da

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Roma bu sezon çok şey beklediğim takımlardan.Konu hayırlı olsun...

Antİnter`ciler yine sarmis burayi yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Antİnter`ciler yine sarmis burayi yahu
    Aynen usta ya nerden geliyo bu inter karşıtlığı anlamadım gitti , bana görede elini kolunu sallaya sallaya INTER şampiyon olacaktır.

Del Piero_10 Misafir

Default Vieira: Materazzi'den nefret ediyorum

Patrick Vieira,aterazzi ile aynı takımda yer alabilir ama bu arkadaş oldukları anlamına gelmiyor.

''Onunla asla aynı masaya oturmam''

Materazzi Zidane'a finalde tam olarak ne söylediğini açıkladı.
    Zidane'ın formamı çok istiyorsan veririm tepkisine karşılık kız kardeşini tercih ederim diyerek oyunucuyu tahik etmişti.

''Onu sevenler ve nefret edenler var.İyi bir dünya kupası geçirdi.Ben ise asla onunla aynı yemek masasına oturmam.''

channel4

Sayfa 13 / 367 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon

Mesaj Yetkileri