Finalde rakip Chelsea
Başarılı
Daha iyisi olabilir
Başarısız
Finalde rakip Chelsea
Averajla şampiyonluğu kaybettik
Gerçekten ligi averajla kaybetmen çok kötü ve dramatik olmuş. En azından son maçt İpswiche karşı daha farklı bir skor alabilirdin. Bu arada her maçın sonunda kendi yorumunu katarsan daha güzel olur diye düşünüyorum.
İlk yarı leverkusen tek kale oynadı fakat genç file bekçimiz kalede devleşti.İkinci yarıysa büyük beklentilerle transfer ettiğmiz fakat bekleneni veremeyen Kadlec hat-trick yaparak kupaya ulaşmamızı sağladı.
2011'de ki ilk Şampiyonlar ligi şampiyonluğum çok mutluyum sonunda başardım.
Bence Fabregas ödülü daha çok haketmişti.Bu sezon takıma müthiş liderlik yaptı.
Sağol yorumların için ben güzel,süslü bir kariyerden çok gerçek bir kariyer yapmaya çalışıyorum.Her sezon her kupayı alan bir kariyer değil benimkisi tek bir maç bile tekrardan açıp oynamışlığım da yok o yüzden pek yorum eklemiyordum takipçim de pek yok gibi Ama senin gibi düşünenler ve kariyerimi takip edenler için bundan sonra yorumları arttırıcam.
Arsenal'de Avrupa'nın en büyük kupasını kazandık.Ligte Şampiyonluk kıl payı kaçtı.FA CUP'ı hakederek zorlu maçlar yaparak kazandık.Lig kupasındaysa çeyrek finale kadar gidebildik Ve bunları yaparken klübün kendi bünyesinde ki oyuncularımıza güvendik sadece gerekli yerlere transferler yaptık.Yeni menejere iyi bir kadro bırakıyoruz.Barcelona'dan teklif aldık aklımda da İspanya'ya gitmek vardı kabul etmeyi düşünüyorum.Arsenal'de durursam bu kadroyla her kupayı çok kolay kaldırırım ama zevk vermez.
Maaş bütçesi ve transfer bütçesi yüksek.Bakalım ilk iş olarak takımda eksik olan mevkileri tespit edip yeni oyuncular bakmaya başlıycaz.
Averajla şampiyonluğu kaçırman biraz üzücü olmuş.
kariyerin senin açından çok eğlenceli ilerliyoren kısa zamanda bende düşünüyorum böyle bi kariyer açıp elimde valiz gezmeyi
![]()
eto'o bitmiş.
Derflinger Bayern Münih'ten 1.5 Milyon dolara transfer ettik.21 yaşındaki oyuncu geleceğin yıldızlarından olacak.
Abate (3.5 milyon)
Ljacic (16 milyon dolar)
Fernando (13.75 milyon dolar)
Gabriel Silva (15.75 milyon dolar)
![]()
Gaitan (13.5 milyon dolar)
Höwedes (42 milyon dolar)
Jason Steele (9.75 milyon dolar)
Mapou Mbiwa (27.5 milyon dolar)
Phil Jones (52 milyon dolar)
Pjanic (43 milyon dolar)
Taiwo (1.8 milyon dolar)
İniesta 50 milyon dolara M.City'e satıldı.
David Villa 5 milyon dolar karşılığında Hoffenheim'a satıldı.
Huntelaar 4.9 milyon dolara Sunderland'e satıldı.
37 yaşındaki Xavi'yle sözleşmemizi feshettik.
Göndermeyi düşümdüğüm oyuncular arasında yaşı ilerlemiş olan;
Mascherano-Adriano'da var.
Tek forvet oynuyoruz ve taktiğimizle Wayne çok iyi işler çıkarır diye düşünüyorum umarım parayı çöpe atmamışımdır.
Son Transferimizi yaptık önümüzde ki sezona iyi bir kadro kurduk.Efsane takımdan messi,pique,valdes,bojan,pedro ve dani alves kaldı.Yaş ortalaması çok yükselmişti yeni jenerasyon oyuncularla hedef Guardiola'nın efsane takımını geri getirmek.
Eski takımım Benfica'yla aynı grupta olmak güzel oldu.
Çok fazla para harcadık ama başkanımız resmen klübün anahtarını bize verdi hala müthiş bir transfer bütçem var ama transferler yeterli takımı baştan kurduk