Tamam hocam sen bilirsin ben takipteyim.
Adamlar Avrupa görünce şaşırdılar galiba![]()
Tamam hocam sen bilirsin ben takipteyim.
Adamlar Avrupa görünce şaşırdılar galiba![]()
Takımda birkaç oyuncunun peşinde büyük kulüpler var teklifleri kabul etmedik ama gitmek istiyorlar huzursuzluk çıkarıyorlar.
Hay ben böyle başkana ya offffff adam gitti Hasan Ali'yi sattı hemde 4.9 milyona ya isyanım var.Kolarov transferini de iptal ettim.Şimdi işin yoksa adam ara of be.
Sadri başkan kafayı yedii.Şimdide Ömer Toprak'a gelen 9 milyon €'luk teklifi kabul etti.
2 iyi transfer Sandro çok iyi bir transfer olmuş![]()
Kurduğum harika kadro ellerimin arasından kayıp gidiyor.
Kolarov'un Hasan Ali'den daha faydalı olacağını düşünüyorum. Transferler çok iyi abi. Başarılar.
Atila Turan?
Olmaz böyle şey ya ne kadar gıcık bir durum. Hasan alinin yerine Atilayı alabilirsin
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Atila takımda mevcut ama henüz yaşı genç ve Avrupa'da daha tecrübeli isim istemiştim.
Ondan şühem yokta Hasan ucuza gittiBen o adamı allar pullar 10'dan fazla ücretle satardım ki zaten teklifler vardı o Hoffe'yi tercih etti.
İyi bir kadro kurmuşsun iyi de başlamışsın ancak Ömer Toprak'ın yanına yabancı bir DC iyi olurdu diye düşünüyorum. Başarılar![]()
Trabzonspor taraftarı mutlu!
Mustafa Bilek'in takımın başına geçmesinden bu yana büyük bir yükseliş gösteren Trabzonspor'da herkez mutlu.
Bilek göreve geldiğinden bu yana 3 süper lig 3 Türkiye kupası ve 3 tane de Süper kupa kaldıran Trabzonspor geçtiğimiz sezon Şampiyonlar liginde yarı final oynayarak bir ilke de imza attı.Kadrosunu daima iyi oyuncularla kuran Bilek bu sezona da bomba gibi girdi.Ligde ilk 5 maçta 5 galibiyet alan Trabzonspor Şampiyonlar liginde de ilk gurup maçında İnter'i Mehatza'da devirerek herkese neler yapabileceğini gösterdi.
Trabzonspor'un bu gidişi taraflı tarafsız herkezi mutlu ederken,Trabzonspor taraftarı en mutlu olan kesim oldu.Trabzonspor taraftarı takımın finansal yapısınında çok iyi olduğu için ileride daha da büyük başarılar geleceğinden şüphesiz.
İnter i deplasmanda yenmek gerçekten büyük bir başarı.
Kadroya bakınca kalede Onur sakatlanırsa yerine geçecek Tolga yetersiz gibi geldi.
Yetenekli Türk oyuncuların neredeyse hepsi takımda.
Başarılar.En fazla 2 seneye Avrupa nın zirvesindesin.
Onur sık sakatlanmayan bir isim ve şuan ona çok müsamaa gösterdim.Yıllık 3.4 milyon € kazanıyor.Tolga idare eder bir isim.Ligde sorun yaratmayacak bir isim ama Avrupa'da hiç denemedim.
Orta alanın ortasında Nuri olsa bçok rahatlayacağım yabancı kontenjanı açısından bakalım elden geldikçe iyi yerli oyuncularla ilgileniyorum.Bir yandan da genç regenleri alıp yetiştiriyorum.
Takımda tutmak için Ömer Toprak'a da 3.4 milyon verdim yıllık.
İnter deplasmanı süper olmuş. Bu sezon yarı final yakışır.![]()
TariboWest
Jaja
Gameiro
Ryad
Onur
Ömer
Jaja yokken takım sanki bir tohaf oynuyorAdam asist yapıyor pas atıyor çalım atıyor yapıyor birşeyler
Gameiro'yu konuşmaya herek yok adam tam bir gol makinası.
Ryad'da sağ açıkta harikalar yaratıyor.Asist ve golleri çok güzel.
Onur takımın beyni.Kurtarışları süper.Penaltılarda artık neredeyse %100 kurtarışlar yapıyor.
Ömer savunmada en önemli isimlerden.Hemde kornerden golde atıyor.Hızlı olması sayesinde savunmayı öne de alabiliyorum.
Eren'i hiç denemedim ama yerli isimlerden alırsam Mevlüt'ü alırım.Şuan takımda alt yapıdan yetişme 2 forvetim var ve bu adamlar 2 sezona dünya'nın zirvesinde olacak isimler.Peşlerinde Barca,Real vs takımlar var.