Görsel materyaller yetersiz.(SS'lerle desteklenmeli)
Yazılı kısım yetersiz. (Hikayelerle sunumu güzelleştirmelisin.)
Aldığın kupalar yetersiz. (Kariyerinde başarısızsın.)
İyi gidiyorsun, böyle devam et.
GELENLER
Neymar
Klasik bir transfer olduğunun farkındayım ancak alacak başka bir oyuncu bulamadım. Aslında hayalimdeki Sergio Agüero - Hulk ikilisini oluşturmaktı ancak Sergio Agüero ile maaş konusunda bir türlü anlaşamadık.
Marco Motta
Bek boşluğumuzu doldurma amacıyla transfer edildi. Umarım aradığımızı bulabiliriz.
Fernandinho
Diarra'nın ve Skjelbred'in satılmasıyla boşalan yeri doldurma amacıyla yapılan bir transfer. Onlardan bir gömlek üstün olduğunu düşünüyorum.
GİDENLER
James Collins
Bassong ve Zapata ikilisinden kadroda kendine yer bulamayan Collins transfer olmak istedi. Biz de onu kırmadık.
Nathan Delfouneso
Kendisini birçok maçta denedik ancak bir türlü aradığımızı bulamadık. İyi bir teklife sattığımızı düşünüyorum.
Mahamadou Diarra
Geçen sene bedavaya transfer ettiğimiz 31 yaşındaki oyuncumuzu iyi bir fiyata sattığımızı düşünüyorum. Kendisi bir senede taraftarın sevgilisi olmuş ve satıldıktan sonra taraftarla aramın açılmasına neden olmuştur.
Per Ciljan Skjelbred
2 sene önce 3.7 milyon Pound'a aldığımız Skjelbred'i 10.5 milyon pound gibi iyi bir fiyata sattık. Kendisi Aston Villa forması altında 35 maça çıktı ancak bir türlü istenilen performansa erişemedi. 35 maçta 1 gol 4 asist ve 7.00 ortalama ile vasat bir performans sergiledi.
Marc Albrighton
Geleceğin Ashley Young'ı denilen Albrighton'u gene Ashley Young ile aynı ücrete sattık. Bu bir tesadüf müdür?
İlsinho
Geçen sezon sonunda bedavaya transfer ettiğimiz oyuncu muhteşem bir fiyata sattık. Kendisi geçen sene sadece 5 maça çıktı ve bu 5 maçta pek de iyi bir performans sergileyemedi.
Transferler çok iyi.
Ancak hala beklediğimiz yıldız yok![]()
Fernandinho vay be nereden nereye eski FM serilerinde ne alırdık bu adamı![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Taraftarlar Yılın Oyuncusunu Belirledi: Cristian Zapata
Avrupa Klupler Sıralamasında 14.'yüz
En Zengin 7. Klubüz
Güzel oyuncular gelmiş vallaha Neymar transferi hoş olmuş![]()
Çok karşı bir transfer dönemi geçirmişsin DorukJucilei'yi al MC-DMC-AMC dahi oynar
![]()
Muhteşem bir sezon![]()
O kupayıda aldıktan sonra Doruk külupten istifa edersin Real,Barca,Chelsea,Manu yada bildiğin diğer büyük takımlardan teklif gelmesini yada ikisinide boşverirsin Milli Takım serüveni yaşarsın bence öyle daha zevkli olur yada ikisinide yapmazsın büyük takımların dışında küçük takım çalıştırırsın oyuna zevk gelmesi için biraz daha![]()
neymar benim eski leeds kariyerimde iyi değildi bakalım ne yapcak sende
Hazırlık Kampı
Oynadığımız hazırlık maçları muhteşem geçireceğimiz bir sezonun habersiydi adeta. İlk üç maçı anlatmaya gerek bile görmüyorum. Kalede genç yeteneğimiz Tomas David vardı. Maalesef ki üç maçta kaleyi bulan tek şutu içine aldı. Bu üç kolay maçtan sonra Roma gibi bir İtalyan devini ağırladık evimizde. Orta saha oyuncularımızın attığı 3 golle İtalyan devini yenmeyi bildik. Roma maçı sonrası bizi daha zorlu bir rakip bekliyordu; Şampiyonlar Ligi'nde finalde karşılaştığımız Atletico Madrid. Güzel bir oyunla onları da yendik. Ondan sonraki maçlar bizim için çok bir anlam ifade etmiyordu ve taktiğimiz de oturmuştu. O maçlar yardımcı antrenörümüze bıraktık.
Şampiyonluğun En Büyük Favorilerinden Biriyiz!
Hazırlık kampı çok iyi geçmiş lige iyi bir başlangıç yaparsın![]()
bu sezon daha iyi bir performans gösterirsin nede olsa neymarı almışın artık![]()
Karlı demek istedim Doruk L yerine Ş'ye basmışım![]()
1. HAFTA
3. dakikada attığımız penaltı golüyle Birmingham'ın bütün umutlarını yok ettik. Sahanın her tarafında biz vardık. Tek bir sorunumuz vardı şutlarımız kaleyi bulmadı. Alışma dönemi diyip çok fazla önemsemedik. Umarım Neymar - Hulk arasındaki uyuşmazlık devam etmez.
2. HAFTA
Arsenal de kimmiş? Sahanın her yerinde Arsenal'i ezdik! Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Geçen seneki formumuzdan bir şey kaybetmediğimizi bu maçla kanıtlamış olduk. Bu maç itibariyle Hulk show başlamıştır!![]()
Community Shield
Böylece sezonun ilk kupasını almış olduk. Doğrusu etkili bir futbol sergilemedik ve ilk 120 dakikada gol yemediğimiz için sanslıydık. Taraftarlarımız Doruk Korkmaz ismine artık tapıyorlar.
Süper Kupa Rakibimiz: Benfica
Öncelikle söylemeliyim ki anketteki "İyi gidiyorsun, böyle devam et." oylarından biri bana ait. Ama bir sorun bakalım neden yaptım?Her seferinde sonuçları göster demekten bıkmıştım.
![]()
Evet kabul ediyorum yazılı kısmı geliştirebilirim çok fazla yazıp çizmiyorum. Ancak kariyeri SS'lerle daha nasıl destekleyebilirim? Yeterince screenshot koyduğumu düşünüyorum. Şunların da SS'sini koy derseniz tabii ki de koyarım.Başka koyacak SS bulamadım ben
Ayrıca ankette oy kullandığınız için teşekkür ederim. Eğer sunumu güzelleştirmek için fikirleriniz varsa dinlerim![]()
Doruk, tamam resimleri küçült, çok karizmatik oluyor ama bu kadar da küçültme beHiçbi özelliği göremiyorum şu anda
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Benfica kolay rakip ezip geçersin![]()
Benim dediğim gibi koysan maç sonuçlarını daha güzel olur Doruk
Artık ne kadar iyi oynadığını biliyoruz.![]()
Şimdi Eren'im sana biraz dert yanacağım. Seninkilerde 800x600 benimkilerde. Ama benimkilerden hiçbir şey okunmuyor. Seninkilerin hepsi resized olmadan rahatça okunuyor. Nedeni nedir acaba? Ayrıca bu resimleri büyütmek istediğinde yeni sayfa açılıyor. Halbuki eskiden direk sayfanın üstünde büyüyordu.(çok eskiden) Kaça kaç upload etmem lazım acaba? En uygunu nedir?
Umarım dediğin kadar kolay olur. Buraya kadar gelmişken Süper Kupa'yı kimselere kaptırmak istemeyiz![]()
Valla Doruk'çuğum ben imageshack'tan 15 inc olarak upload ediyorum, tak diye buraya koyuyorum; gümbür gümbür okunuyor. Ama böyle resmi kesmeyi falan bilmediğimden de olabilir![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Ben de 15 inch upload ediyorum ve hiçbir şey okunmuyor. Kötü yanı şu ki 17 inch upload ettiğimde site resize ediyor ve gene hiçbir şey okunmuyor.![]()