Serkan Ankara'da ne işin varBuz gibi donuyoruz burda. Dağda hava daha sıcaktı valla.
Serkan Ankara'da ne işin varBuz gibi donuyoruz burda. Dağda hava daha sıcaktı valla.
Ziyaret diyelim, arkadaşım gidiyordu, hem ona yol arkadaşlığı hem de tanıdıkları görmek için bir kaç günlüğüne gidiyorum.
İzmir'de soğuk görmüyoruz, gidelim üşüyelim de kendimize gelelim değil mi?Ne Çankaya'sı yahu, Biz Karşıyakalıyız...
Cihan ne işim var benim gölde falan yahu, kayıp düşmek de var işin sonunda.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Soğuktan nefret ediyorum.Antalya'da bile soğuk var.Dudaklarım çatladı.Okula giderken it gibi üşüyorduk sabahları.Allahtan tatil geldide sıcacık evlerimizden rahatça internete bağlanıyoruz..![]()
So what?
Saike
Guşluğu açar kaçarım.Uykum geldi.İyi geceler..
So what?
Saike
Ben dururdumda yat yat diyolar.
berkaydan başka kimse yokmu bu arada hoşbulduk
Ben biraz daha varım danAsel![]()
no comment
bu sabah kimse gelmezse benden sora kuşluğu ben kapatmış olacağım![]()
So what?
Saike
Günaydın beyler.Nasılsınız?
iyilik senden
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
iyidir senden![]()
hayda adam selamı verdi gitti![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geldim yaw işim vardı.Ben pek iyi değilim karneyı aldım![]()
merhaba arkadaşlar ben geldim
So what?
Saike
hoşbulduk mert bu arada inş arkadaşına bişey olmaz
So what?
Saike
İnsallah Şemsi.Çok önemlı bısyı yok galiba son anda cekılmıs ayagına carpmıs sadece.
Ama cocugun babası geldı.Adamı oldurucektı nerdeysezor kurtardılar adamı bi küfürler falan edıo adam aralıksız 10 dakka boyunca kufur ettı
![]()
şuan fenerbahçe58 i kıstırıp küfrediyoz![]()
So what?
Saike
Bende onla konusuodum bıras önce.Ballackı nlatıo 50 milyona ladım fazla para verdım param kalamdı falan dıodu![]()
abi ceyhun ben alican şuan öle dalga geçiyozki![]()
So what?
Saike
hahaha banada sordu sımdı sendemı dalga gcıosun benle die![]()
Cok guzel konusmalar var msnde![]()
abi adam deliricek memo da katıldı![]()
So what?
Saike
Öldüm ya diorum ben dalga gecmedım şemsi falan dalga gecıo dedım evet haklısın onlar dedı.Şemsinin evi nerde bilionmu dedı noldukı dedım boyle dio
unu bir gørdugmde walla acimam dio diorum Semsı ıyı cocuktır; unun nerseı ıy durduk yere kufredı dıo![]()
abi adam kendi küfrediyor bende artık bıktım başladık küfretmeye toplu şekilde![]()
So what?
Saike
Şemsı valla sana cok kufredıor su anda.
Annene flan yanı![]()