Fener 4 atar sen kaç atarsın bilmiyorum![]()
Fener 4 atar sen kaç atarsın bilmiyorum![]()
3-1 fener alır
4-1 biter alırsın maçı
Birisi skoru bildi.
Sentugo.
Hocam, bir tavsiyem var.Dmc mevkisindeki oyuncuyu forvete çek, orta sahalardan birini geriye dönük oyun kurucu, diğerini de savaşçı orta saha yap. Kesinlikle kazanman gereken maçlara bu şekilde başla derim. Ben denedim ve güzel sonuçlar aldım![]()
Kardeşim zaten benim 1. taktiğim o şekildeBen buldum o taktiği zaten. Yani ben de keşvettim onu daha önceden. Oyuncu kadrosunda ilk kariyerden edindiğim tecrübe ile sağ kanat lazımdı. Onu bu sene alınca Batalla ve Beluschi'i etkili kulanmanın yolunu bu şekilde buldum. Kullandığım 2 taktik bu zamana kadar geliştirdim en iyi taktiklerim.
İkisi ile de bir çok defa ligte ilk senemde şampiyon olmuştum. Geçen sefer ilk taktiği denedik, son maçtan olmadı, bu sefer bunu deneyelim dedim, Frey sakatlandı..
Bazen şans lazım... Zaten çift forvet oynuyorum forvet hattımda 3 forvet olması fikri hoşuma gitmiyor. Bu sefer oyuncu rollerini değiştirmek lazım. 3 lü forvette ortadaki forveti beslemek gerekir bu yüzden sağ ve soldaki oyuncuların en azından güzel orta açmaları beklenir. Benim kadromda o kalitede oyuncular yok. En azından bu sene 3 forvet oynayamayız yani![]()
Neyse çok katılım olmadı. Maç 4-1 bitti. Aldım maçı.. Fazla gaza gelip videosunu da yükledim.
[YOUTUBE="4Ea1Su-NB8Y"]Bursa Fener * 4-1[/YOUTUBE]
![]()
Sentugo.
Takım şaha kalktı böyle devam![]()
Kupada yolumuza devam ediyoruz.
![]()
Sentugo.
Civelli de adapte olmuş takıma
Belki şampiyon olamayacağız ama en azında Türkiye Kupasını alalım ve ligi 2. bitirelimTakım şahane gidiyor zaten
![]()
Şampiyonluk zor ama imkansız değil![]()
Şampiyon belli 2.kim?
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=iuN8vhrwvw8"]Ehehe[/YOUTUBE]
Şampiyonluk zor fmde kolay kolay puan kaybetmiyor öndeki takım ama 2.lik gelir![]()
Çayımı istiyorum![]()
ilk kariyerini kovulduğun kariyeri baştan sona okudum çok şey öğrendim en önemlisi ise gaza geldim. şuan menajer hedefleri kararlaştırılıyor... Vallahi billahi kusursuz bir anlatım çok teşekkürler.![]()
Sentugo.
Maçtan önce Fatşh Term hakkında konuştum. Dany'i transfer listesine koymuştu. Dedim ki evet Fatih terim'e katılıyorum ben olsam ben de Dany'i sataılık lişstesine koyardım dedim. Gs puan keybetti![]()
Sentugo.
Şimdi de Trabzonla berabere kaldılar kupa maçında
![]()
Sentugo.
Sentugo.
Bu maç 2-2 biter
Goller ;
Batalla , Pinto
Semih Kaya , Sneijder
Çok iddalı bi tahmin oldu ama bakalım![]()
3-1 senin bu maç
Sentugo.
laynnn ?????
![]()
Sentugo.
% 35 Topla Oynama , 2 Penaltı ve 3 Puan![]()
Bunlar hep Galatasaray' a karşı oynanan oyunlar. Şimdi ligin son haftası play-off falan koyarlar Sentugo şampiyon olabilsin diye
Football is simple,but Football Manager is not