32.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
36.Hafta
37.Hafta
Son maçlar kötü olmuş ancak son haftalarda iyi bir seri yakalarsan güzel şeyler olabilir.
38.Hafta
39.Hafta
40.Hafta
41.Hafta
Bahanelerin arkasına sığınmak istemiyorum ancak inanılmaz sakatlık krizi ile boğustuk sezon başından beri ve halen boğuşuyorum. Kadroyu kuramadığım çok zaman oldu yedekleri tamamlayamadık falan. Fikstür oldukça yoğun zaten sakatlıktan öte birde ceza durumu var mesela 15 sarı gören oyuncu 3 maç cezalı duruma düşüyor bu şekilde de birkaç oyuncum bizi yalnız bıraktı. Takım moralmen çöktü toplayamadık ve dipleri boyladık. Direk çıkma ümidi yeşermişti ancak şuan playofflara kalabilirsek başarılı olmuş oluruz. Gol atamıyoruz farkettiğiniz üzere ve galip gelemiyoruz. Şimdi gelelim sebeplerine;
Haa unutmadan Asistanımda Leyton Orient takımına menejer olduyeni asistan bulup getirdik alel acele sonra bu kadar kötü giden sonuçlar üzerine delirmiştim ve rakip playoff potasondaki huddersfield idi. Dedim zaten ligin alt sıralarına galip gelemiyoruz takım çöküşte diyerek maçı yeni asistana verdim. Küstahça gol atar ne demek bilmiyom ama medya bizim çıkmammızı istemiyor anlaşılan
haydi az kaldı puan kaybetmek yok![]()
Serbest transfer olarak Cairney ile anlaştık ancak takım iyi gidiyordu başka talipleri de vardı kaptırmama adna kümeden çıkamazsak cüzi bir miktara serbest kalma maddesi var maalesef (:
Biraz da iyi haber verelim miTamam ligde biranda tepetaklak olduk falan ama devam eden bir Fa Cup savaşımız vardı. ve hiç beklenmedik işler yaptık
5.Tur
6.Tur
Şimdiye dek dişimize göre rakipler çıktı. Her ne kadar Hull premier lig ekibi olsa da dediğim gibi dişimize göreydi. Fulham deplasmanında aslıdna buraya kadar diyeceğimi düşünmüş ve birkaç as oyuncumu yedek tutmuştum gidişata göre değiştiririm diyerek nitekim taktiğimiz tuttu. belki de Crewe tarihinin en önemli maçlarından birine gireceğim. Derby m.cityi eledi maalesf şayet city elese ve biz de elesydik çok süpriz bir avrupa yolu açılabilirdi city v lvierpool şuan premier ligde ilk 4 deler. Keşke city elenmeseydi ): Tabi önce bizim kazanmamız gerekecek
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
FA Cup gelirse süper olur![]()
Finale çıkmamız bile neredeyse imkansız. Sakat ve cezalılardan ötürü sol bekte AMC oyuncusu flecki oynatıyorum çok kısıtlı kadromuz var sonumuz hayrolsun. Ayrıca Liverpool elesin Derbyi de yeneceğimizin garantisi yok liverpool clye giderse finale çıkan Al'ye gidiyor sanırım
Norwich'i yensen, Derby Liverpool'u yense... Tamam tamam oldu bu iş hayırlı olsun![]()
Şimdi biz ligde Derby'e yenildik kupada Norwich'i eliyosun,Derby'de Liverpool'u eliyo sonra finalde bizde Derby'e dıkşın dıkşın küstahca intikamı almış oluyoruzşaka bi yana ligde az daha gayret edip en azından playofflara kalırsak çok iyi oalcak
![]()
Dayanın yigitlerim son 45 dakika..
Golcülerimiz bugün yoklrı oynuyor şansın böylesi her 2si birden aynı gün mü berbat oynar karşı karşıya 2 pozisyonu hiç ettik. Muhtemelen dayanamayız iyi oynuyoruz ama yazık olacak şans bize hiç gülmedi bu sezon maalesef..
Dakika 98 direkten döndü topumuz ben demiştim şans bize ne zaman güldü ki ? Neyse canları saolsun aslan parçalarının...
Böyle futbol adaletinin içine tüküreyim. 5 -0 kaybetsek inan böyle koymazdı. Oyanayan biz oluyoruz ama olmuyor. Bu talihsizliklerle playoff potasının da dışında kalırız..2 gram oynama zevkim var saolsun tüm bu şevk biranda sigagamese sövmekle yer değiştiriyor. Sakatlıkların kabul edilebilecek bir yanı yok.. Aslan parçalarını tekrar ve tekrar kutluyorum
Puuuuuu![]()
Hakedilmeyen mağlubiyette çok koyuyor banadaİnşallah liverpool çıkmıştırda finale 3-4 atsınlar şunlara.
43.Hafta
44.Hafta
Potanın bir dışına çıkıyoruz bir içine giriyoruz son 2 maçımda deplasmanda maalesef..Takım olarak oyuncularımın sahaya yansımayan performanslarının sebeplerinden en büyüğü hemen hepsi oyun içi tercihi kazanıyor şuan ve performanslarına maalesef olumsuz yönde etki ediyor. Özellike harvey müthiş düşüşte
1galibiyetin play-off lara katılmamızda yeterli olacağını düşünüyorum.
Olacak olacak![]()
45.Hafta
46.Hafta
ve playoff biletini kaptık (: Hemde ne kaptık son maç 9 kişi savaş verdik resmen zaten maça 10 kişi başladık gibi bişi oldu. Aldığımız bu beraberlik kim bilir belki premier lig kapısını açar ? Hoş zerre beklentim yok takımdan eski Crewe gitti özellikle harvey Ciano gibi etkili adamlarımız epey suskun ve formsuzlar kendilerini geliştirsinler diyerek yüklendim ancak performanslarına kötü yansıdı özellik kazanırlarsa illaki iyi olacaklar ancak bütün oyuncular dedigim gibi özellik çalışıyor :F
Sanırım sezonun en gaddar adamı. Herif hangi kupada kac mac cezalı bilmiyorum artık paso cezalı ama
Tebrikler. Şimdi play-offlara asılma zamanııı![]()
Çok yüksek ihtimal öyle olacak. Normalde direk çıkarlardı ancak bi ara baktım kadrosunun yarısından fazlası sakattı şimdi baktım hepsi düzelmiş ((: Bizde sakat ve cezalılardan geçilmiyor muhtemelen Crystal Palace eler bizi..Kesinlikle hücum düşünmüyoruz amacımız fazla fark yemeden elenmek![]()
Play off ateşten gömlek oradan Aston çıkar herkes bakar![]()
Playoff Yarı Final İlk Maç
Ölür müsün öldürür müsün arkadaş ne kadar formda hücum oyuncularım buyrun siz görünRakip 5 biz 9 mutlak şans bulduk 14 mutlak şans 2 direk 2-3 sayılmayan gol derken maç sadece 3 golle bitti