Bende nefret ediyorum Materazzi'den hatta Di Canio ve Peruzzi den de nefret ederim bunlarda ırkçı futbolculardır.
Bende nefret ediyorum Materazzi'den hatta Di Canio ve Peruzzi den de nefret ederim bunlarda ırkçı futbolculardır.
materazzi hiç bi zaman sevdigim bir oyuncu olmamıştır..futbolun kirli yüzündekiler..
viera da materazzi de birbirinden çirkef oyuncular..eminim materazzi de viera yı hiç sevmiyodur..eee bir ipte 2cambaz oynamaz..
ayrıca niye nefret ediyoki..inter e kendi isteğiyle gitmedimi..paşa paşa katlanacak..
bütün Fransızlar nefret ediyodur heralde![]()
I'm back...
Bende sevmiyorum Materrazzi... Inter de her oyuncu birbiriyle problemli... Sadece J.Zanetti yi iyi diyebilirm takımda...Ztn bunun göstergesi her sene bir dünya oyuncu alıp satan Inter de yıllardır olması...
bu sene juventus geri alır interden sampiyonluğu bu kesin juve alamazsa zaten milan alacak inter bu transfer politikasıyla zor yoldan ben geçsem benide kadroya alcak adamlar nerdeyse))))
Aykut İnter ile ilgili dosyaları başta Özgür olmak üzere 1seneden fazladır veriliyor malesef İnter Başkanın gücü olduğu için üzerine gidilemyor... Sürekli haberler çıktı takip etmemişsin belli şimdi burdan tekrardan almaya gerek yok...İnternazionale İtalya da elini kolunu sallıyarak ancak berabere kalır... Juventus un Şampiyonluklarını Inter 2katlar...Yaptığı kara işleri kapatan İnter başkanı başta olmak üzere İnter in bir çok tavır & davranışı yüzünde İnter karşıtlığı içidenyiz...
Umarım yeterinde açık olmuşumdur daha uzatmaya gerek yok...
Bende söylentilerin sadece iddia olduğunu düşünüyorum Fırat . Ayrıca siz nasıl karar veriyosunuzki ,İnter başkanının üzerine gidilemediğini. Eğer üzerine gidilmeseydi Berlusconi yani İtalya başbakanının üzerine gidilemezdi , milan neden ceza aldı hemde başbakanın takımı demekki herkesin üzerine gidilebilirmiş .
Benim tavsiyem kesin olmayan netlik kazanmamış söylentilere inanmamanız.
gereken cevabı juve sahada verecek bence....
En son geçen seferki transferdeki usulsüzlük ne oldu kapandı gitti...İnter i biliyoruz hakkında bu kadar haber çıkmış hepsinsede nedense kapanmış gitmiş. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
Berlusconi yani İtalya başbakanının üzerine gidilemezdi , milan neden ceza aldı hemde başbakanın takımı demekki herkesin üzerine gidilebilirmiş .
Milan -8 mi neden başladı Juventus 2.lige demekki anca bu kadar...
Ayrıca Juventus, Avrupa Mahkemesine gidiceni beyan ettikten sonra tehdit edilip giderseniz men ederiz sizi diye... Düşün bunları madem her şey adil tarafsız bir mahkemnin olayı gözlemlemesinde ne gibi bir sakınca var... Demekki saklanıcak bişeyler var... Telefon kayıtlarımı desem neler acaba...
İnter in hakkında çıkan bir dünya iddia niye başka bir takım için çıkmıyor dedim gibi Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
Inter-Roma maçında Adriano ya verilen penaltı dır oraların adaleti...![]()
İyide milan ile juve'nin aynı cezayı almasımı gerekir?
Ayrıca bu ülkede yani italyada Milan'a verilen cezalar inter'e de verilebilirdi eğer bir usülsüzlük yapsaydı .
Ben hala İnter üzerine yapılan iddaaların gerçek olduğunu düşünmüyorum .
Bu ülkede başbakanın takımına ceza verilebiliyosa moratti'nin interinede ceza verilirdi.
İnter'in diğerlerinden farkı yok bence.
Madem şike evet...
Verilemiyor işte sana o nu anlatmaya çalışıyorum...
Bende halen üzerinde onlarca dava olan İnter in usulsüzlük yaptığını savunuyorum...
O değişebilir, bağlantılarına bağlı...
Her sezonki gibi favorim A.C. Milan
Milan şampiyon olur![]()
I'm back...
Milanlacüze...
Forvette şans yüzlerine gülerse Milan olabilir bencede....
Benim için kanıtlanamayan bişey sadece iddia'dan ibarettir . İtalya'da tek gerçek geçen sezon juve , milan ,fiorentina gibi takımların ceza alıp inter'in almamasıdır .
Başkada bişey demiyorum.
İnter-Roma maçında Adriano ya verilen penaltı kadardır İtalya da fuboldaki adalet...
Kağıttan Şampiyon...
2'ye katlarız şampiyonlukta birilerini...
Bu da bnm son sözümdür...
tabi aykut abi yeni geldim açıkliim;
söylenti olmayıp ta senin tatmin olmayacağın daha bir çok şey var.ama senin ve benim dediğim gibi.ya sen bunların hepsini söylenti olarak görüyorsun ya da benim dediğim gibi işin sadece söylenti kısmı işine geliyo,söylentilerle ilgilendiğin için ya da sadece söylenti olanları bildiğin için.