sıkar feys'le aynı puandayız.![]()
sıkar feys'le aynı puandayız.![]()
Bence bu hafta oy birliğiyle sayılmasın destekçi bekliyorum..![]()
![]()
![]()
Olur mu hiç? Ben Kocaeli'ye vermiştim, gerçi diğer maçlar pek tutmadı ama Galatasaray maçından iyi puan alacağım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bana +12 puan verin gerisi beni ilgilendirmez![]()
sanırım sadece 3 maçı doğru bildim ya da 2
Çamur yapmamı istemiyorsa yönetim bana +12 puan versin![]()
Valla bizi de susturmaları gerek beni +15 den aşağısı kurtarmazbende 2 veya 3 maç tutturdum..
![]()
Birincinin 19 puan aldığını söylersem herhalde ne kadar ilginç bir hafta olduğu anlaşılır.
Şimdi derse yetişmem gerekiyor, sonuçları gelince açıklarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bizim +15 noldu..![]()
![]()
4 tane maç bilmişim kim tahmin etmiş etmemiş beni ilgilendirmez bildiğim maç başına 10 puan isterim ben![]()
x doğrum var.![]()
Last edited by Sirius Black : 23.Şubat.2009 at 14:41 Reason: y'ye değer verip x'i bulalım. ösym gibi 3 yanlış götürmesin.
halimiz duman amannnnn
ben tüm olaya vakıfım. editleseniz dahi mesajların orijinalleri elimde. Puanlarınızdan +25 bana aktarırsanız hasır altı ederim![]()
25 puan yok ki.![]()
bana birşey olmaz yönetimde tanıdıklarım var![]()
Öyle olsun şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak..
alayına isyan..![]()
benimde m.vekili tanıdığım var dağıtırım ulen burayı.![]()
![]()
![]()
döküldük mü ne ?
Benim de yukarida tanidiklarim var, amcam 14.katta oturuyor derim ve ortamin icine ederim, bu soguk espriyle![]()
Neyse tamam konuyu amacından sapıtmayalım.Bu kadar geyik yeter. hadi kafeye orası boş burda muhabbet ediyorsunuz.
![]()
4 maç bilmişim ancak Ts,Gs ve Fb'nin puan kaybetcekleri düşünüp 3'üne de beraberlik vermiştim 3'ü de yenildi
Neyseki bu sefer üzülmüyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
abi seninkide başka olay. 0 yerine 2 yazaydın az uçup.![]()