Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 4121314
391 ile 408 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    Cocuk yok karsında düzgün konus.yukarilari çıkıp Mustafa abinin yazdıklarına bak ona göre neden açıklama bekleyip beklemediğimi anlarsın.haydi güle güle
    Gayet düzgün bir üslup ile konuşuyorum ama amacınız kavga etmek. Yanlış yerdesiniz kavga etmek için.

Mustafa benim 10 yıllık arkadaşım. Siz üslubunuzu düzeltmelisiniz önce. Kimi nereden kovuyorsunuz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gayet düzgün bir üslup ile konuşuyorum ama amacınız kavga etmek. Yanlış yerdesiniz kavga etmek için.

Mustafa benim 10 yıllık arkadaşım. Siz üslubunuzu düzeltmelisiniz önce. Kimi nereden kovuyorsunuz?
    kimseyi biyerden kovdugum yok Aboo.Yukardaki arkadaşlta farkındaysan neden böyle bir uslup kullandın demiş,sert yazmışım isteyerek olmadı diyip geçebilrdin

Babanın çiftliği değil ayrıca bura,yada mustafa abinin velihatı felan değilsin,kimi tehdit ediyorsun üstü kapalı hehe

Sen ürüne bir albeni koyacaksın ki ürün alınacak. Bence SI'in bir adım atması gerekiyor.

Birileri fazla kurtlar vadisi izlemiş anlaşılan Çakısını getirin de polat abimin forumu katletsin. . ilk defa bu forumda yetkili, araştırmacı vs. konumda birinden böyle gereksiz artisce yorumlar görüyoruz, ilginç...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Birileri fazla kurtlar vadisi izlemiş anlaşılan Çakısını getirin de polat abimin forumu katletsin. . ilk defa bu forumda yetkili, araştırmacı vs. konumda birinden böyle gereksiz artisce yorumlar görüyoruz, ilginç...
    kötü niyetim yok dedi yanlış anladım galiba kendisini hehe sedat pekerin yiğeni galiba

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Niye durup durup olayları alevlendirme, ortamı germe çabanız? Amacınız ne?
    ben 15 günde bir baktıgımdan geç gördüm,kötü niyetim yoktu neyse görüşmek üzere.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Bir çok kere yazıldı ama ilginç geliyor nedense.
    Sormayın denildi ama sormaya devam ediyorsunuz. Gayet kibar bir üslup ile yazmıştım, tekrar okuyun.
    Last edited by Cengo : 30.Haziran.2012 at 20:36
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Niye durup durup olayları alevlendirme, ortamı germe çabanız? Amacınız ne?

Sayfa 14 / 14 İlkİlk ... 4121314

Mesaj Yetkileri