Benim 1 Maçlık Değerlendirmemi Niye Yapmadın Kırldım Şimdi Usta Öyle Olsun![]()
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Benim 1 Maçlık Değerlendirmemi Niye Yapmadın Kırldım Şimdi Usta Öyle Olsun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Biz bunu haketmedik.
Sezon başında güçlü CSKA'yı eleyip guruplara kaldık.Bunu kimse tahmin etmezdi.Biz inandık ve her maça o inançla çıktık her maçımızda da sahada güzel futbol oynadık ama tek eksiğimiz goldü.Gurupta 6 maç oynadık ve hiç yenilmedik ne yazıkki 1 galibiyet aldğımız için guruptan da çıkamadık.Son maçımızı almak için elimizden ne geliyorsa yaptık.Burak'ın şık golü ile öne de geçtik ama olmadı kornerden gol yedik.Sayısız fırsattan yararlanamadık.Üzgünüz ama bir yandan da mutluyuz.
Last edited by Trabzonspor : 06.Mart.2011 at 01:54
namağlup elenmekte insanı fena yıkar
ayrıca BJK içinde ernst ve aurelio yu göndermekle çok çok iyi yapmışsın Guti fena değildi benim kariyerlerde ama ligin 2.devresinde genellikle 60dan sonra alıyordum. keşke sezon başında holosko yu göndermeseydin amr de inside forward ile fena akıyordu eski saveleri bulursam bi kaç ss eklerim. birde BJK diziliş koyabilirmisin ve hangi bölgelere takviye yapmayı düşünüyorsun ?
eto'o bitmiş.
güzel kariyer olmuş
Galatasaraya sonsuz başarılar![]()
Abdullah Durak Resmi Olarak Fenerbahçe'de..
Daha önce'de anlaşmaya varılan genç oyuncu Transfer döneminin açılmasıyla resmi imzaları attı.
Okay Yokuşulu Resmi olarak Fenerbahçe'de..
Daha önce'de anlaşmaya varılan genç oyuncu Transfer döneminin açılmasıyla resmi imzaları attı.
Tamamıyla yatırım için ve kadrodaki maaş düzenini bir nebze olsun ortalara çekmek için yapılan bu 2 transfer klubumüze hayırlı olsun..
Fenerbahçe takımın'da Alt Yapıda Ne Kadar Oyuncu varsa hepsi gönderildi..(Gökay Okan Berk Hariç tüm gençler)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Trabzon ikinci yarıda göstereceği performans ile şampiyonluğun en büyük adayı bana göre![]()
BJK'nin transferlerini bekliyoruz.
galatasaray geri dönücek bence![]()
Freddy Guarin
Orta alanda çok fazla oyuncu gönderince orayada transfer yapmak gerekiyordu biz de bu bölgeye Porto'Nun Kolombiya'Lı orta saha oyuncusu Fredy Guarin ile doldurduk. Guarin için Portekiz kulübüne 875 bin pound ödenecek.
Federico Fazio
Aslında savunma bölgesinde gözle görülür bir sıkıntımız yoktu fakat Sivok'a Fazio'ya verdiğim paranın 2 katı kadar parayla talip olanlar olunca bu transferi gerçekleştirdik. Fazio için Sevilla'ya 2.1 Milyon pound ödenecek.
Kerlon
AM/FC tarzı oyuncum pek fazla kalmamıştı elimde, satılık listesinde de olunca almak istedik 22 yaşındaki oyuncuyu ne kadar süre alacağı meçhul. İnter'e 1.6 Milyon pound ödedik.
Edgar Ivan Pacheco
Daha önce anlaşmaya vardığımız genç Meksikalı için Atlas kulübüne 1.1 Milyon pound ödedik. Umarım hayırlısı olur.
Aykut Demir
Gençlerbirliğinde top koşturan genç savunma oyuncusu 950 bin pound'a karşın Beşiktaş'Lı oldu.
Arouna Kone
Hücum hattında transfere ihtiyacımız vardı bizde bu gölgeye transfer yaptık inşallah Kone, Bobo'yu aratmaz.
Matt Moussilou
Serbest durumda bulunan Moussilou'da kadroya katıldı.
Tomas Sivok 4.3 Milyon Euro'ya Hoffenheim'a transfer oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe'de tüm personeller değişti.
Lugano - Emre - Gökhan Gönül gibi oyuncuların anlaşamadığı Hakan Tecimer'i yollarken ne kadar gereksiz bir personel kadromuz olduğunun farkına vardık ve tüm personellerimiz değiştik.
Önerebileceğim personeller :
Pincolini : Fitness koçu fakat asistan menajer olarak bile imzalayabilirsiniz profili efsane![]()
Adnan Örnek : En iyi Türk Scout diyebilirz oyun için.
Bonini Massimo : Ününü Dünyaya yaymış bir personel özellikleri ile efsaneler arasında.
Kind Robert : Daha önceleri böyle br doktorla karşılaşmadım.
Diğer tüm personellerimizde ya Avrupa'da yada Dünyada ün salmış personeller.Umarım takım'ın dengesi bozulmaz.
Transferlerimiz
Koray Arslan
€1M karşılığında Eskişehirspor'dan alındı.Sabri ile sağ bekte forma savaşı verecek.
Yiğit İncedemir
€1M karşılığında Manisaspor'dan alındı.Lorik Cana ile değişmeli olarak oynayacak.
Emenike
Forvet sorunumuzu Emenike ile çözdük.Ligin ilk devresini 13 golle gol kralı olarak kapatan Emenike için Karabükspor'a €3.4M ödedik.Kendisinin şu anlık 3-4 haftalık bir sakatlığı bulunuyor.İyileşince Baros ile çift forvette görev yapacak.
Özer Hurmacı
Fenerbahçe'den €1.5M karşılığında alındı.Kendisi 2. Arda'mız olacak.
kesin fb alır
en iyi transferleri Kaan yapmış bence Beşiktaştada fazio ve aykut iyi transferler ikinci devrede herkese başarılar .
Last edited by kalemci : 06.Mart.2011 at 19:09
eto'o bitmiş.
Kerlon ve Kone'den Açıkcası Bişey Beklemiyorum Daha İyileri Vardı Umarım Beni Yanıltırda İşine Yarar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Galatasarayın transferleri iyi.Trabzondan emenikeyi beklerken Galatasaray kapmışBeşiktaşın transferleri ise işe yarar gibime gibi geliyor ama çok fazla yabancı alınmış Fenerbahçenin transferleri ise şu Samsunlu hariç güzel çünkü nasıl oynadığını bilmiyorum.Jem iyi oyuncu
Trabzonun parası olmaması kötü ikinci yarı çok zorlanabilirler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bir Galatasaraylı olarak ligi Fener'in kazanmamasını istiyorum maalesef beşiktaş da zor görünüyor Trabzon iyi yerde ama adam almamış iş Cimbom'a kaldı.Belki Murat'dan atak gelir Beşiktaş yardırır![]()
Sizlerin yaptığı transferleri artık Anadolu takımları yapmıyor..Transferleri hiç beğenmedim..
Adaşıma katılıyorum böyle transferler mi olur allah aşkına. Anadolu takımları bile daha iyi transfer politikası izliyor...
ooo yönetimin yorumu ne olucak taraftarın eleştirisine![]()
Biz zaten transfer yapmadık gelen bir isim var oda takıma havadan hakimiyetlerde etkili olacak.