Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 457 sonuç

Konu: Bu Kariyer Bir Başka [2. Sezon Devre Arası]

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Ligde kötü durumdayız yalnız Inter'e gitsem fena olmaz

barcaya 2. Türk gelmesi iyi oldu. Artık gurbette yalniz degilim. Diger ispanya takımdaki arkadaslar umitlenmesin. La ligayı ilterle birlikte kaldıracagım. Millı takımda da çok iyiyiz

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Barçalılar birlik oldu beyler yokmu Madridliler yokmu .Her şekil alırız bu sene Barçayı.Şu morinyo beni kadroya almaya başlasa iyi olur.Arkadaş milli takımın sol bekiyiz yedeklik bize yakışmaz.Bu sene 25 maç oynasam antreman ve kaliteli takım sonuçta.Gelişirim ben iyice.Götürürüm bu işi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sakatlığımız umarım ciddi değildir, Milli takımda sakatlanmak kötü oldu.

Öte yandan Juve'nin durumu içler acısı beni kurtarın Juve'den

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

sakary Ali Misafir

Avrupada hatırı sayılır liglere gidenler yaşadı.Biz gittik Rusya'ya Milli Takım ile uzaktan yakından alakamız yok.

Yeni bir ümit özat doğuyor hız yok,fizik çok bir avrupa'ya gideydik eydi.

sabır sabır,elbet milli takımda sıra bizede gelir

EL Classico'da forma giydiğim için çok mutluyum. Hesapta olmayan bir yenilgi aldık diyebilirim fakat kendi sahamızda istediğimiz skoru alacağız.

@malpince

Kesinlikle katılıyorum. Milli takımdada golümü attım gerçekten formdayım

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Her fırsatta söylediğim gibi Bayern'e gitmek istiyorum tekliflerini yenilesinler yoksa Real'e gidicem bak

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hey siz Ronnie Weasley Hogwarts'a çağırılıyorsunuz lütfen gidiniz . Hermione'i ise Harry'e bırakınız yoksa AvadaKedavra büyüsü geliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

MADRID beni al BAŞKANIM AL BENİ BAŞKAAAAN

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Yeni tatilden geldim , ilk isim buraya bakmak oldu.. Ellerine saglik , devamini dilerim. Keske Chelsea gitseymissik bee.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burayı daha önce görmediğime üzüldüm, katılmak çok güzel olurdu. Katılmış arkadaşlara kariyerlerinde başarılar diliyorum, milli takım bu kadroyla altın yıllarını yaşar.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Burayı daha önce görmediğime üzüldüm, katılmak çok güzel olurdu. Katılmış arkadaşlara kariyerlerinde başarılar diliyorum, milli takım bu kadroyla altın yıllarını yaşar.
    Kazakistan'a 9 atmışız daha ne olsun Ama Barış'ında burda büyük emeğinin olduğunun kanaatindeyim güncelleme staj arasında falan çok zor geliyordur ama genede tebrik etmek gerek

yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın ama ; hem kariyerin daha hızlı ilerlemesi hemde burdaki arkadaşların ve takipçilerin sıkılmaması için örneğin ;

bilgisayarın başında değilken oyunu 3 ayda bir otomatik kayıt alıcak şekilde tatile bırakırsan , hem oyunu ilerletmek için beklerken zaman kaybetmemiş hemde daha az yorulmuş olursun. güncelleme yapacağın zaman direk hazır oyunların içine girerek ss alıp videoları ekliyebilirsin..

kariyeri başından beri takip ediyorum ve anladığım kadarıyla yoğun olmana rağmen kariyeri devam ettirmek istiyorusun. Senin güncellemeleri nasıl yaptığını bilmeden direk önerimi sundum. eğer kırıldıysan yanlış bir şey söylediysem yada çok bilmişlik yapmış gibi gözükmüş isem affola

kariyerin devamında başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Her fırsatta söylediğim gibi Bayern'e gitmek istiyorum tekliflerini yenilesinler yoksa Real'e gidicem bak
    Vaktinde Espanyol'a gideceğine kabul etseydin Bayern'in teklifini kardeşim. Seni ikinci ligde görmek bizi üzüyor

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Yeni tatilden geldim , ilk isim buraya bakmak oldu.. Ellerine saglik , devamini dilerim. Keske Chelsea gitseymissik bee.
    Teşekkür ederim abi.

Quote Originally Posted by prophet21 View Post
    yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın ama ; hem kariyerin daha hızlı ilerlemesi hemde burdaki arkadaşların ve takipçilerin sıkılmaması için örneğin ;

bilgisayarın başında değilken oyunu 3 ayda bir otomatik kayıt alıcak şekilde tatile bırakırsan , hem oyunu ilerletmek için beklerken zaman kaybetmemiş hemde daha az yorulmuş olursun. güncelleme yapacağın zaman direk hazır oyunların içine girerek ss alıp videoları ekliyebilirsin..

kariyeri başından beri takip ediyorum ve anladığım kadarıyla yoğun olmana rağmen kariyeri devam ettirmek istiyorusun. Senin güncellemeleri nasıl yaptığını bilmeden direk önerimi sundum. eğer kırıldıysan yanlış bir şey söylediysem yada çok bilmişlik yapmış gibi gözükmüş isem affola

kariyerin devamında başarılar..
    Yok canım yanlış bir şey yok söylediklerinde. Zaten dediğin gibi yapıyorum. Güncellmeleri zaten eski kayıttan veriyorum, oyun hep daha ileride buradaki tarihten. Ancak gerçekten hayatımın en yoğun dönemini yaşıyorum yaz tatilinde olmama rağmen. Yine de götürebildiğim kadar götürmeye çalışıyorum işte.
    7

Kariyerinde başarılar... Uzun soluklu olmasını dilerim. Tabii ki arkadaşlarla beraber benimde adımın geçmesini isterdim ama olmamış kısmet değilmiş. Yogunluktan dolayı takılıp kalırsan devam ettirmek için adayım barış. Yada yeteri kadar talep varsa bu tip kariyerin bi 2.sini açmaya niyetim var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devre arası güncellemesinden önce bu süreçte milli takımda neler yaptığımızı anlatayım.

Gruptaki son iki maçımızda Almanya ile berabere kalıp Azerbaycan'ı mağlup ederek 4 puan çıkarmayı başardık.

Türkiye vs Almanya

Türkiye vs Azerbaycan

Bu maçlar sonunda grubu Almanya'nın ardından ikinci tamamladık ve play-off'larda İskoçya ile eşleştik.

İlk maçta kendi evimizde İskoçya'ya mağlup olduk.

Türkiye vs İskoçya

Ancak ikinci maçta 120 dakika sonunda istediğimizi aldık ve 2012 Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazandık.

İskoçya vs Türkiye

2012 Avrupa Şampiyonası'ndaki grubumuz da belli oldu. Elemelerde aynı grupta mücadele ettiğimiz Almanya ile bir kez daha karşılaşacağız. Diğer ekipler ise ev sahiplerinde biri olan Ukrayna ve Rusya.

7

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Son maça kadar iyi oynamışım zaten son maçta oynamamışım.Bir maçta maçın yıldınız olmama rağmen son maçta formayı kaptırmışım oda ilginçtir.Rekabet büyük takım iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Rusya'da oynayan arkadaşların sezonu yeni tamamlandı. Lig sonunda CSKA Moscow şampiyon olurken; Ahmet İlker Bilgin(AhmetBilgin)'in kulübü Zenit ikinci, Ali Göçmen(sakary Ali)'in kulübü Lokomotiv Moscow ise üçüncü oldu.

Oyuncularımızın oynadığı Avrupa'daki diğer liglerin ilk yarı sonunda oluşan puan durumları ve oyuncu istatistikleri de aşağıdaki gibidir.

Türkiye

Barış Kaşıkırık(b7baris)
    'in oynadığı Fenerbahçe bu sezona muhteşem bir seri yakalayarak girerken, Hakan Körpe(hakankor)'nin kulübü olan son şampiyon Galatasaray liderin tam 16 puan gerisinde ve beşinci bulunuyor.

Ligin ilk yarısının gol kralı açık ara Barış Kaşıkırık(b7baris) oldu.

İspanya

Ligin ilk yarısının lideri Ziye Karaşahin(Ziya38)'in kulübü Atletico Madrid olurken, Alp İnce(malpince) ve İlter Aykal(NikolaiBelinski)'nin kulübü FC Barcelona bir puan farkla ikinci sırada yer aldı. Ali Ezgeç(Time Cris)'li Real Madrid ise ilk yarıyı beşinci bitirdi.

İtalya

Murat Özdemir(LaigLeNoiR)
    'li Juventus kabus gibi bir sezon geçirirken ligin ilk yarısını ancak 16. sırada tamamlayabildi. İtalya'daki diğer temsilcimiz Oğuzhan Taşova(europeanconquer)'nın kulübü Fiorentina ise 7. sırada tamamladığı ilk yarının ardından ligin ikinci yarısında ilk dörde girip Şampiyonlar Ligi vizesi almaya çalışacak.

Hollanda

Hollanda'daki temsilcilerimiz Oğulcan Takış(vego) ve Furkan Özcan(Rick Nelson)'ın kulübü Ajax ise maç eksiği olmasına rağmen ligin zirvesinde oturuyor.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Börk

Geçen sezonki sakatlığından eser kalmayan Berk Demir Beşiktaş kalesini tamamen devraldı. Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası maçlarının tamamında ilk onbirde çıkan yetenekli kaleci oynadığı 30 maçın 11'inde kalesini gole kapatmayı başardı.

Ancak buna rağmen Berk'in takımı Beşiktaş çok da parlak bir dönemden geçmiyor.

Türkiye Kupası play-off'larında Orduspor'a yenilen Beşiktaş gruplara dahi kalamadı.

Avrupa Ligi'nde ön eleme turlarını kayıpsız atlatan Beşiktaş, grup aşamasında kolay denecek bir gruptan çıkmayı başaramadı.

Takımının bu başarısız döneminde sivrilmeyi başaran Berk Demir Avrupa'nın bir kaç kulübünün dikkatini çekmeyi başardı. Genç kaleci devre arasında Avrupa'ya açılacak mı bekleyip göreceğiz.

ToRoSKaPLaNı

Doğan Avan geçen sezon kaptığı formasını beklendiği gibi kaptırmadı ve istikrarlı performansını sürdürmeyi başardı. Hatta Doğan bu performansı ile Volkan Demirel'in sakatlığında devraldığı milli formayı Volkan'ın iyileşmesine rağmen bırakmadı.

Eskişehirspor'un Türkiye Kupası'ndaki performansı şöyleydi:

İlginç olan nokta ise hem Eskişehirspor'un hem de milli takımın kalesini başarıyla koruyan Doğan Avan'ı takip eden bir takımın olmaması. Bu transfer döneminde Doğan'ın Eskişehir'den ayrılması zor gözüküyor.
    7

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milli takımdada gözden düşmüşüm benim adama azcık akıl vereydin de Bayern'e gideydi gittik küme düşen takıma bi zamanların as milli oyuncusu şimdilerin 2. Lig oyuncusu oldu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Beşiktaş çok kötü durumda, birilerinin Berk'e yardım etmesi gerekiyor. Q7'ler Simaolar nerde?

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Yalnız Beşiktaş çok kötü durumda, birilerinin Berk'e yardım etmesi gerekiyor. Q7'ler Simaolar nerde?
    Sen onu bırak Real Madrid 5. arkadaş ne şans bizdeki de

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kurtarın beni şu Juve'den.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İskoçyayı zorda olsa devirmişiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Milli takıma monte ediliyorum yavaş yavaş Golümü de atmışım.Ajax da iyi gidiyor.Her şey yolunda.Aman sakatlık çıkmasın

Milli forma altındaki inanılmaz performansıma rağmen, BBVA oyuncu istatistiklerine baktığımızda adım bile geçmiyor Kes şu gereksiz Pedro'yu bana yer ver takımda

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fiorentina ile yine orta sıralarda geziniyorum artık ayrılmanın zamanı geldi bence sürünüyorum oralarda
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İftardan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz bu akşam.
    7

Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Mesaj Yetkileri