Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Juninho ile Chomosta'yı nasıl sattın hayret ettim doğrusu. Adamlar takımın yarısıydı yahu.

Quote Originally Posted by Arunas View Post
    Juninho ile Chomosta'yı nasıl sattın hayret ettim doğrusu. Adamlar takımın yarısıydı yahu.
    Yabancı sınırlamasının etkisi var elbette ama çok iyi paralara gittiler.

Geçen sene Rolando,Daniel,Petrovic,Kouassi,Juninho,Chramosta yeri doldurulamayan yabancı oyuncularımdı bu yüzden büyük sıkıntılar çektim kadro kurarken.Bir maç Kouassi oynamadı Mehmet Güven oynadı diğer maç Petrovic oynamadı Kaan oynadı,Daniel ve Chramosta'da bazen zorunluluktan kesik yediler.

Bu sene Petrovic hiç para kazandırmadan gitti ve oraya alabileceğim en iyi Türk oyuncu Orhan Gülle'ydi onun için de 17 milyon istiyordu Antep.Böyle olunca Juninho'yu gözden çıkarttım yerine Soner'i aldım ama aynı fiyata gittiklerinden Petrovic'in yerini doldurabilecek oyuncuyu alacak para kalmadı.Niang ve İacobelli transfer bütçeme hiç etki etmeden gelince ön libero almak için Chramosta'yı sattım 9 milyona gittim ön libero aldım artan paraya da Kerim Frei'yi aldım Karışık işler döndü yani

Valla bazen bende öyle yapıyorum oyunda ama sen çok kilit oyuncuları sattın be aga. İnşallah forvetlerin yüzünü kara çıkarmaz. Ama transferler güzel, inşallah gidenleri aratmazlar.

Lakin şunu söylemeden edemiyeceğim Soner Juninho'yu aratır Chramosta'nın yerini iyi topçularla dolmurmuşsun, gerçi henüz çok gençler istediğin verimi belki ilk sene alamayabilirsin ama Juninho kötü olmuş.

Soner iyi ama bir Juninho değil

sakary Ali Misafir

Takım çok genç oyunculardan kurulmuş oldu gibi.İnşallah sıkıntı çıkarmaz.Kadroda önemli oyuncuların ile yollarını ayırmışsın.Bakalım nasıl bir sezon göreceğiz.

çok güzel kariyer,zevkle okudum.

başarılar.

6. Default

Chramosta iyi futbolcu ama Cordoba 9 M Euro yu nerden bulmuş çok garip. Türk futbolcu alman normal tabi sınırlamadan dolayı da Soner Aydoğduya 14 M fazla değil mi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Soner'in Juninho'nun, diğer forvetlerinin de Chramosta'nın yerini çok aratacağı düşüncesine ben de katılıyorum. Bakalım Fm kimi haklı çıkaracak
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Hepinize teşekkür ederim.Belki dediğiniz gibi bu sene biraz zorlanabiliriz ama gelecek sene için biraz geliştirebilirsem aldığım oyuncuları özellikle Chramosta'yı arayacağımızı zannetmiyorum.Soner'den başka alabileceğim Türk yoktu Alper 2.8 milyon € ya Galatasaray'a gitti bizi tercih etmedi.

STSL 1. Hafta

Gençlerbirliği 2-1 Kasımpaşa

Güzel futbol 3 puan getirdi ve lige iyi başladık.Maçta hafif bir sakatlık yaşayan Ramazan yaklaşık 3 hafta takımla beraber olamayacak.

UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Turu 1. Maç

Vitesse 3-3 Gençlerbirliği

Bizim atmak için canımız çıktı Cenk Vitesse'yi hiç uğraştırmadı.Topa dokundukları her orta gol oldu yine de ikinci maç için avantajlı bir skor elde ettik.

STSL 2.Hafta

Sivasspor 2-2 Gençlerbirliği

Ramazan'ın acilen dönmesi lazım Cenk çok ama çok kötü.Niang çok basit goller kaçırıyor ama İacobelli iyi başladı.

Gençlerbirliği 2-3 Vitesse

Allah'tan bir simülasyon oyunundayım eğer gerçek hayatta olsaydı Cenk soyunma odasından dışarı çıkamazdı.10 dakikada 2-0 öne geçtiğimiz maçı Cenk'in özellikle son goldeki sapan saçma hareketleriyle kaybettik.Bu sene Avrupa maceramız erken bitti böylece.Cenk ise artık o 3 direk arasına paf takımla beraber geçecek.

STSL 3. Hafta

Gençlerbirliği 2-2 Orduspor

Çok gol yiyoruz bunda Ramazan'ın olmamasının ne kadar etkisi var gelecek maçtan sonra göreceğiz.İacobelli ise muhteşem bir başlangıç yaptı 2 şer 2 şer atıyor ligde.

sakary Ali Misafir

Kötü bir başlangıç olmuş ama inşallah dediğin gibi kaleciler yüzündendir

15. Default

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

Gençlerbirliği 2-3 Vitesse

Allah'tan bir simülasyon oyunundayım eğer gerçek hayatta olsaydı Cenk soyunma odasından dışarı çıkamazdı.10 dakikada 2-0 öne geçtiğimiz maçı Cenk'in özellikle son goldeki sapan saçma hareketleriyle kaybettik.Bu sene Avrupa maceramız erken bitti böylece.Cenk ise artık o 3 direk arasına paf takımla beraber geçecek.
    Böyle iş olmaz dediğimde oyunu savunuyordun şimdi görmüşsün işte seni de çileden çıkarmış, adam akıllı yama şart diyorum ben. İnşallah yamayla düzeltirler özellikle 3D maç motoru sorunlarını. Ayrıca cenke gerçekte de saçma sapan hatalar yapabiliyor bu sefer gerçekçi olmuş biraz daha

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Avrupadan elenmene çok üzüldüm, fakat bu yeni gençler öyle gözüküyor ki bir sezon daha oynarsan ne kupalar getirecek sana

17. Default

Hadi devam kariyere, vize zamanları diye mi duraksadı ?

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Savunma alarm veriyor biraz daha savunma ağırlıklı oynamanda fayda var sanki..

Sezon sonu Şampiyonluk gelmezse, istafanızı bekliyorum hocam.. Bu camia ile buraya kadar yeni rotalar çizmek lazım.

Vize zamanı yaklaştı zaten garip bir sınav takvimim var bu sene 23 Kasim'da bir tane sınavım var sonra 2 Aralık'a kadar yok 2-3-4 Aralık'ta sınavım var bunlardan sonraki sınav 11 Aralık'ta bir de en son 21 Aralık'ta sınavım var Yani biri bitecek 2-3 gün yatıp diğerlerine çalışmaya başlayacağım o yüzden uzun bir zaman boyunca çok yavaş ilerleyeceğiz gibi görünüyor şimdiden kusura bakmayın o yüzden.

Gençlerden İacobelli'den çok memnunum daha 18 yaşında soğukkanlılık ve top sürme özellikleri 8-9 ken ikişer ikişer atıyor.Şu an soğukkanlılık antremanı yaptırıyorum maç motoru zaten top sürerek gol attırmıyor fazla o yüzden soğukkanlılığa yöneldim 13-14 seviyesine getirdikten sonra top sürme vereceğim şu an böyleyse o zaman neler yapar hayal edemiyorum.

Defansif anlamda seneye kötü başladık ama geçtiğimiz 3 seneden bir farkı yok yine çok gol yiyorduk tek fark Ramazan kalesinde devleşiyordu iyileşince yine o seviyeye döneriz umarım.Birde orta sahada 2 tane oyuncu değişti birbirlerine ve oyun anlayışına alıştıklarında daha iyi bir pres yapabilirler orta sahada.

FM kariyerlerimde işsiz başladığım kariyerlerim hariç şimdiye kadar hiç bir zaman dünyanın en iyisi olmadan yada kovulmadan takım değiştirmedim bu kariyerde de değiştirmeyi düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Değiştirme kardeşim devam et efsane yap Gençlerbirliğini
    malatyAdana!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

önce sınavlarda sonra kariyerde başarılar (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam kariyeri takip edemiyorum ama Atabey Çiçek ne durumda takımda mı hala gelişim gösterebildi mi? Profilini ve Geçmiş ekranının SS'ini verebilir misin?

Oğuz İstifa! Oğuz İstifa! İlhan Cavcav nerdesin oooo oooo!? İlhan Cavcav nerdesin oooo oooı!? Oğuz'u kov gitsin oooo ooo!

Tezahüratım bile hazır!

Şaka bir yana vizelerinde başarılar takipçinim..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim kötü geçen ilk sezonun ardından takımı resmen şahlandırarak tarih yazmışsın..

Hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Bugün biraz oyunu açacağım artık dayanılmaz bir hale geldi içimdeki FM aşkı

Atabey Çiçek

STSL 4.Hafta

Bursaspor 3-1 Gençlerbirliği

Sahada hiç varlık gösteremedik ve güçlü rakibimiz rahat bir galibiyet aldı.Tabi güncelleme geldi takım zaten kötüydü taktik bu güncellemeden sonra hala işleyecek mi yoksa yeni bir taktik mi lazım 2-3 maç sonra karar vereceğiz.

STSL 5.Hafta

Gençlerbirliği 0-1 Eskişehirspor

Evimizde geçen haftaya göre iyi bir oyun sergiledik fakat golü bulamadık ve yine mağlup olduk.Kötü gidişe dur demek lazım artık.Taktikte bir kaç değişiklik yapmaya karar verdim bu maçtan sonra.Daha yeni iyileşen Ramazan tekrardan sakatlandı ve 2-3 hafta daha takımdan ayrı kalacak.

Puan Tablosu

STSL 6.Hafta

Galatasaray 3-1 Gençlerbirliği

Sahada hiç varlık gösteremiyoruz.İyice uğraşıp bir taktik hazırlamak gerek sanırım.Şimdi onunla uğraşacağım.İnşallah işe yarar ve puan alabiliriz artık

STSL 7.Hafta

Gençlerbirliği 1-0 Konyaspor

Oynanan oyundan memnun değilim ama şu durumda 3 puan almak en önemli şey.Birde gözlemlediğim kadarıyla güncellemeden sonra eğer ofansif bir taktik yaparsan defansta çok açık veriyorsun,defansif bir taktik yaparsan atak yapamıyorsun.Ortasını bulmak sıkıntı benim için şu an.

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri