Transfer olarak 22 yaşındaki ortasahayı çok beğendim .. Güzel olmuş![]()
Transfer olarak 22 yaşındaki ortasahayı çok beğendim .. Güzel olmuş![]()
Transferlerde Dennis ve Drazan çok iyii , bu arada sana söylediğim 2 Boca oyuncusunu alamadım kulübü satmaya yanaşmadı 18-19 yaşında oyuncuya 80-85 MN TL verilir mi ya![]()
İyi oyuncudur ama pek geliştirememişler benim elimde olacaktı : )
Zaten bu transfer döneminde en çok takıldığım iki konu.
1- Değeri X olan oyuncuya 100X istemeleri.
2- Zar zor ikna ettirdiğin kulübü, oyuncuyla anlaşmana rağmen transferin çalışma izni yüzünden iptal olması.
...
Milli Takıma giden oyuncular
Çalışma İzni Yüzünden Gerçekleşmeyen Bir Transfer Daha
Premier Lig Başlıyor: İlk Hafta
...
Yeni sezonda başarılar hocam![]()
...
Bu calisma izni olayi beni deli ediyor.Scunthorpe ile oynuyorum bende 2012'de sirf bu nedenle ne oyuncular elden gidiyor.Zaten finansal sorunlar var bide bununla ugrasiyoruz.
...
vay milli takımlara oyuncu bile vermeye başlamışız , bu arada tapia'nın özellikleride fenaymış![]()
Valla gerçektede çok farklı bir Vize uygulaması ve Çalışma İzni yöntemleri var. Aslında hem doğru hem de tutarsız. Doğru çünkü bizim ülkedeki gibi adı sanı duyulmamış, Uluslararası Arena'ya çıkmamış oyunculara ve onların menajerlerine para kaptırmıyolar, böylece gelen adam hem kaliteli geliyor hem de iş yapıyor, Tutarsızlık olanı ise aynı kriterdeki bir elemana vize verilirken diğerine verilmiyor. Çözmek dediğim gibi biraz zor.
Gitti güzelim bek. Transfere başladığım ilk günlerde onun gibi 2-3 oyuncuya daha vize çıkmadı vize, kalbim er vermedi diye paylaşamadım : )
...
Newcastle kariyerimde benimde başma çok geliyodu en çokda canımı sıkan benim alamadığım genç oyuncuyu aynı ligden başka takım çalışma izni alabiliyordu.
güneş batmayan imparatorluk ingiltere'miş benim aklımda osmanlı İmp. diye kalmış öğrendiğim iyi oldu başlık yararlı olmuş![]()
...
Yeni sezonda başarılar bu çalışma izni yüzünden premier ligden soğudum hiç gidesim yok heleki regenlerin çıkış dönemleri boca dan oyuncu alacağım çalışma izni yüzünden alamıyorum kıl oluyorumO yüzden ingiltere ligi bana göre değill ..
![]()
...
...
1.Hafta
Premier Lig'de yeni sezon başladı ve Pinto sezona merhaba dedi : )
...
Yeni sezonda başarılar hocam, Pinto'ya talip çıktı mı peki hiç ?
...
Sonunda yeni sezona giriş yapmışızPinto iyi başlamış
![]()
...
2.Hafta
Kazanmak güzel, goller güzel, zevkli bir maç ama sakatlanan ve 3 ay aramızda olmayacak Pinto. Nazara geldi çocuk : )
...
German Pinto'nun Burnley deplasmanındaki beklenmedik sakatlığı ve 3-4 ay aramızdan uzak kalmasından dolayı sezon sonuna kadar bir forvet arayışına koyulduk. Boşta olan oyuncular arasındaki en önemli isim şüphesiz 34 yaşındaki Dünyaca ünlü golcü oyuncu Zlatan İbrahimoviç. Eğer anlaşırsak kulübe kazandırmayı düşünüyoruz.
Capital One Kupası 2.Tur
3.Hafta
Lig kupası maçında forma şansını az bulan oyuncularla sahada olduk ve kazandık, Aston Villa karşılaşması ise sıkıcı ve tam bir beraberlik maçıydı ama maçın başında yediğimiz gol skoru belirledi.
...
Pinto çok kötü olmuş![]()
Transferin son günlerinde 2 bomba ismi kadromuza katarak transferi kapatıyoruz, genelde yaşlı oyuncuları kadroda barındırmayı tercih etmem ve transfer planlarımda ilk sıralarda yer almaz ama bu isimler Uluslararası Arena'da adından söz ettirmiş isimler olursa iş değişir. Transfer sezonu boyunca kulübümüze sıcak bakmayan ancak bütün yaz herhangi bir kulüple anlaşmayan ve Menajerler aracılığı ile kulübümüze haber gönderen 2 oyuncu ile oturduk ve anlaştık. Sezon sonuna kadar her iki yıldız isimden de elimizden geldiğince katkı almaya sağlayacaz. Pinto iyileştiği zaman iyi bir hocası yanında olmuş olacak.
...