maçların güzel ziraat kupasını getir en azından bu sene
Gidisat harika, bu sene bir SL On Eleme bileti fena olmazHatta sampiyonluk bile gelebilir.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.FM'de ki o çeviriyi farketmemiştim, çeviri hatasıda olabilir.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
A Milli Futbol takımına Onur ve Koray'ı gönderdik. Koray için ilk milli deneyim olacak bakalım.
Maç Analizi: Araştırmacının da tespit ettiği gibi bu yıl başarıya aç bir Bursaspor var. Kadroları her ne kadar zayıf olsada mükemmel bir oyun oynuyorlar, zar zor 1 puanla ayrılabildik sahalarından. Takımın başında da Bülent Uygun var.
Maç Analizi: Evimizde Fenerbahçe'yi mağlup ederek mükemmel bir iş çıkardık. Aslında her iki takımda fazlasıyla gol pozisyonu buldu ancak galibiyete en yakın taraf bizdik. Defansımız bu maçta bütün bir şekilde oynayarak güven verdi. Galibiyet golümüz Asencio tarafından penaltı atışıyla geldi.
Maç Analizi: Klasik Antalyaspor. 80 dakika skorun üstüne yatan ve 11 kişi defans yapan bir Antalyaspor vardı sahada. Forvetlerimizin son dönemdeki formsuzluğundan dolayı defans yapan takımlarıda açamıyoruz. Neyseki Dia ve Erdin gibi iki hızlı oyuncumuz var ki kanatlardan birşeyler yapabiliyoruz. 84. dakikada Erdin'in attığı gollde 1 puan kapabildik.
Fenerbahce galibiyeti güzel olmus. Deplasmanlarda alinan skorlar oynanan futbola gore iyi. :-)
Fenerbahçe galibiyeti çok iyi... Ayrıca Koray Günter' i Galatasaray' dan önce keşfettiğin için tebrik ediyorum.![]()
İyi gidiyor takım , Antalya ve Bursa maçlarında 1 puan kötü değil , Fener maçı şahane zaten .
Artık üç büyüklere kafa tutabilmemiz takım olarak büyüdüğümüzü gösteriyor.Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz ancak bitirememe sorunumuz var.
Koray'ı ben FM 12'de keşfetmiştim aslında o sıralar forumda pek ismi geçmiyordu. Bu yıl çok geçmeye başladı ismi üstüne medyaya yansıdı.
Aslında Bursa'yı 3-0 yenmiştim, maç bitiminde crash yedim ve yine başa döndüm.![]()
Maç Analizi: Kendi evimizde bu yıl herkesi yenmeyi başardık. Deplasmanlarda da çoğunlukla beraberlik ve galibiyet alıyoruz. Kayseri Erciyesspor'u da evimizde 3-0 yenerek üç puanı almayı başardık.
Ziraat Türkiye Kupası - Dördüncü Tur Ön Eleme
Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta Ünyespor'u 3-1 mağlup ederek üst tura yükseldik.
Ziraat Türkiye Kupası Beşinci Ön Eleme Turu
V
Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile eşleştik. İki takımında mazisine yolculuk yaptığımızda çok çekişmeli ve kıran kırana maçlar yaptıklarını gördüm. Onlara bir göz atalım.
FenerBahçe maçında galibiyet bekliyoruz![]()
Başarılarının devamını dilerim4 büyükleri hep yeniyorsun maşallah
![]()
Vaybe ne çekmişiz Kocaelinden![]()
İstanbul deplasmanından puanla ayrılmak güzel olabilirdi. Son maçlarda deplasmanlarda sıkıntı var gibi.
sen ligi boşver avrupalıları körfeze ne zaman döküyoz (:
Eee sonra nolmuş Kocaelide![]()
Deplasmanlarda biraz sönük kaldığımızı düşünüyorum. İlerki zamanlarda bu sorunu çözeceğimizi düşünüyorum.
Teşekkür ederim.Bende bir an önce Avrupa'ya gitmek istiyorum, bunun için gerekli takviyeleri yapacağız.
Bir kaç gündür oyuna giremiyorum, birazdan son maçları ekleyeceğim.![]()
Fenerbahçe Körfez'de Boğuldu!
Maçın normal süresi 1-1 tamamlanırken, Fenerbahçe'nin 3 oyuncusu birden sakatlandı ve muhtemelen 1 kişi eksik oynadılar. 112. dakikada ise arka direğe açılan ortada Alper Çek topa dokunarak golü hanemize yazdırdı.
Şu kupa gruplarından nefret ediyorum. İki tane grup oluşuyor ve tüm güçlü takımlar bir gruba düşüyor. B grubunada Anadolu kulüpleri düşmüş.
Bu maçla birlikte 25 günlük transfer dönemi açılmış oldu. Takımdan gidecek ve takıma katılacak oyuncuları belirleyeceğiz.
Feneri geçmemiz çok güzel ama zor gruba düşmüşüz .
Aynen su gruplar cok sacma.. cogu zaman 4 buyukler hep ayni grupta oluyorlar.
Bi iki guzel transferle cikarsin sen ordan hocam
Beşiktaş ve Galatasaray aynı grupta :O Benim bir oyunda da Beşiktaş ve Trabzonspor aynı gruptaydı, gerçekten tuhaf bir olayTransfer hedeflerimiz kimler ?
![]()
Fenerbahce'ye karsi yine galibiyet. :-) ÖM postan dolmus kardesim, taktigi silmemisim yarin atarim sana.
Seninde benden farklı bir yanın yokmuş hocam.Adım adım ilerliyor kariyer![]()