Kardeşim başarıcana ilk günden emindim az kaldı inşallah Kocaeli yi playoff larda görmek istiyoruz ordanda TSL de
İstanbul Bld(Oğuzhan)
Oftasspor(Deniz)
Orduspor(Emrah)
Kocaelispor(Burak)
Kardeşim başarıcana ilk günden emindim az kaldı inşallah Kocaeli yi playoff larda görmek istiyoruz ordanda TSL de
24.Hafta Sonucu : Eskişehirspor 0-2 A.Sebatspor
Kolay kazandık ve takımdaki ilk maçımızdı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Burak abi gerçekten takımı kendine getirmişsin. Son sıralardan alıp 7.sıraya yükseltmişsin. Play-off lara kalacağına eminim.
25.Hafta Sonucu : A.Sebatspor 2-3 Karşıyaka
2-0 önde götürdüğümüz maçı son 13 dakikada yediğimiz 3 golle kaybettik.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yazık olmuş Murat abi.Eskişehir galibiyeti ise çok güzel sonuç![]()
26.Hafta
27.Hafta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kalan Maçlar...
A.Sebat'ın kalan maçları...
Kocaeli'nin kalan maçları...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig Bitti.
Buraya kadarmış Es Es maçına kadar 6. sıraya dek gelmiştik ama ne yapalım fikstürün azizliğine uğradık. Girdiğimiz kariyeri alnımızın akıyla bitirdik hayırlı olsun. 16. aldık takımı 8. bitirdik. Başarısız olduk ne yazık ki! İstifa ediyorum. Murat kardeşime tebrikler Sebat' ı daha iyi kimse yönetemezdi tebrikler. Bir başka kariyeerde görüşmek üzere. Siz siz olun girdiğiniz kariyeri sağlık ve ders haricinde terk etmeyin. Sorumluluk çok önemli bir kavramdır. Sağlıcakla Kalın
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Burak abim daha senle çok yapıcaz![]()
Oğuzhan birinci oldun neler hissediyorsun?![]()
Aslında 3 kişi çıksa daha kötü olurdu..Çünkü diğer kalan kişi üzülecekti..Hiç değilse 2 kişi kaldı da birbirlerine destek olurlar..Tebrikler çıkanlara..
Takımı 16. lıktan aldın 8. liğe kadar yükselttin tek şansızlığın sezon ortası gelmendi,takımı oturuncaya kadar ligin sonu geldi zaten,Tebrikler kardeşim
Burak abi devam edecek misiniz?
Belediye çok gerilerden geldi ve şampiyon oldu helal vallaoğuz bırakmasaydı şampiyon olamazlardı
![]()
Ben bırakmasam yine şampiyonduk![]()