Süpersin Serkan abi. Ada'yi sallamaya devaam![]()
![]()
Güzel gidiyorsun Serkan abi.Gençler oraya kadar gelebilmiş demek :d
Olympiakos'u da elersin sen![]()
Düşeceksin elbet bir gün düşeceksin...![]()
tebrikler abi.....
Bu akşam maçlar olunca devam edemedim. Beşiktaş da UEFA'da. Belki ileriki turlarda onunla eşleşiriz.
Serhat 2. sıradayım, artık tüm maçlarımı da kaybetsem düşmüyorum. Bu nedenle senin için hiç üzülmüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
@ Sekopej
Dün sabah 09:00 sularında belli aralıklarla okumaya başladiğim kariyerinde şu an 71 sayfadayim ve saat 09:12 (: inanılmaz haz aldığımı söyliyebilirim.
Başarılarının devamını diliyorm..
Bu kariyer daha burda mı ?Süpersin abi en güzel kariyer galiba bu.
![]()
Süper bir kariyer olmuş tebrik ederim.Hıç sıkmadan71 sayfayıda okuttun.Hindistan macerası epey komikti.
super kariyer okumaktan gozlerim agridi devami bekliyoruz abi
Fazla zorlama yahu, yavaş yavaş oku.Teşekkürler.
Dediğim gibi gittiği yere gideceğim bakalım.
Teşekkür ederim.
Aman gözlere dikkat, sonra gözümü bozdun diye gelmeyin bana.![]()
Teşekkürler arkadaşlar. Ben de ilk defa bu kadar uzun bir kariyer yapıyorum, benim için de zevkli bir kariyer oluyor.
"YÜCE ATATÜRK"
her takıma gittin bi fenerbahceye gidemedin.
insallah kariyer fenerbahceye gitmeden bitmez
senin oyununda fenerbahceni durumu nasıl?
sampiyon oluyormu avrupada basarı warmı??
kadrosunda saglam oyuncular warmı?
turk milli takımının durumu nedir??
Milli takım sanırım 2012'de final oynadı. Tam emin değilim, oyuna girdiğimde bakarım.
Fenerbahçe genelde şampiyon oluyor, hala Zico var takımın başında. Bir kovulsa hemen başvuracağım ama olmuyor adam başarılı. Oyuna girince diğer dediklerine de bakıp buraya koyarım.
"YÜCE ATATÜRK"
milli takimin ss sini koysana abi sana zahmet
Herşeyin vakti doluyor, Zico'nunda vakti birgün dolar elbet abi![]()
(/s)
Kariyer bölümlerini ilk defa inceliyorum, bir sürü kariyer okudum seninkinide dün okudum, 1 den 71 e kadar ara vermeden, sana şunu söyleyebilirim sitedeki en güzel kariyer olmuş. Hindistandan başlaman büyük bi heyecan orası ayrı, büyük klüplerden elini eteğini çekince,saçların ağarınca şöle bi hindistana gidip mohun'u başarılara ulaştırmak için tekrar uğrayacağından eminimBaşarılar
Elbette koyarım.
Bu sezon da 2. sırada sanırım. Yaş haddinden bırakmazsa, hiç kovulacağını sanmıyorum.
Teşekkür ediyorum iyi yazıların için. Elbette , Mohun ile şampiyon olamadık, birgün tekrar döneceğim oraya ve geçen sefer yaşayamadığımız başarıları yaşamak için mücadele edeceğiz.
2 gündür oynayamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın. Yarın oynayıp, sizin şsteklerinizle birlikte gelişmeleri paylaşırım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bekliyorum abi.
Önce milli takımdan başlayalım.
2012 yılında, Avrupa Şampiyonası’nda ikinciliğimiz var. Finalde İngiltere’ye 2-1 yenilerek şampiyonluğu kaçırdık.
Milli Takım kadrosu da aşağıdaki gibi, Caner, Cem Sultan ve Ufuk Öztürk takımın yıldızları.
Şu anda 2016 Avrupa Şampiyonası için mücadele ediyorlar. 4 maçta 9 puanımız var. Grupta lider olma şansımız dahi var. Milli Takım antrenörlüğü düşünmemiştim, 2016 Avrupa Şampiyonası’ndan sonra mutlaka takımdan ayrılan hocalar olacaktır. O dönemde Milli Takım da yönetmek isterim.
"YÜCE ATATÜRK"
seni milli takımın başında görmek isteriz...
vay be avrupaya baya oyuncu vermisiz gec abi milli takimin basina
bizim milli takım baya iiymis yaa.
oyuncuların %80 i avrupada oynuyoheyt be gercektede o gunleri gorebilecekmiyiz
Galatasaray dan kimse yok ama![]()
Türkiye Ligi’nde eski şampiyonlara bakalım;
Fenerbahçe 4 kez şampiyon olmuş ve en kötü 3. sırayı almış. Bu nedenle de bir türlü Zico kovulmadı.
Şu anda ligde 2. sırada Fenerbahçe. Lider Beşiktaş, sanırım bu sezon da kovmazlar Zico’yu…
Şampiyonlar Ligi'nde 2 defa gruplardan çıkabilmiş Fenerbahçe ama 2'sinde de ilk turda elenmiş. UEFA Kupası'nda da 1 kere çeyrek finale çıkmışlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi bu oyununu oynamayı çok isterim, upload edebilir misin?![]()
(/s)
Tabi ki, müsait bir vaktimde upload ederim.
Premiership 28. Hafta
Moralli çıktığımız maçta evimizde rahat bir galibiyet aldık. Elano’nun yokluğunda Maniero gerekeni yaptı.
Premiership 29. Hafta
Bu maçta da etkili oyun sergileyemesek de girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandırdık ve maçı farklı kazandık.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi mükemmelsin sezon sonunda ne yapacaksın merak ettim.
"YÜCE ATATÜRK"