Başarılı
Daha iyisi olabilir
Başarısız
Baya puan kaybetmişsin.Bir puan durumu koyarsan güzel olur.
Koymuşsun zaten.Aradaki fark fazla değil ama rakipler dekolay değil onlara o kadar puan kaybetmezlerherhalde.
1.TUR ELEME MAÇLARI
Çeyrek Final Eşleşmeleri
İnşallah beklediğin gibi olur.
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
Çeyrek Final
Pjanic,Gabriel Silva,Gaitan ve Taiwo sezonu kapattılar.
34.Hafta
Yarı Final
35.Hafta
36.hafta
Puan Tablosu
Şampiyonluk yarışını son maça kadar getirdik Valencia'nın yenilmesi mucize olur bakalım ne olacak
38.Hafta
Barça'da ki ilk sezonumuzda La Liga Şampiyonu olduk.
İspanya Kupası'nı Messi'nin mükemmel golüyle kazandık.
Şampiyonlar ligini çok rahat kazanabilirdik ama sakatlıklar bir anda arttı ve taktiksel olarak hata yaptım.Aynı gruptan çıktığımız ve 2 maçtada üstünlük sağladığım Napoli'nin kupayı kazanması moral bozucu oldu.
Şampiyonlar ligi'nde biraz şanssızlık olmuş gibi ama ligde o geri dönüşü yapman harikaTebrikler
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sağol hocam unutulmaz bir geri dönüş oldu.Yalnız La Liga'da her takımda yıldız dolu ummadığım takımlardan ummadığım yıldızlar çıkıyor ve alt yapılarındaki oyuncular çok kaliteli lig çok çetin mücadeleli geçti.Burda da istediğimize ulaştık İtalya ya da Almanya'dan teklif gelirse kabul etmeyi düşünüyorum.
Şampiyonlar ligini kazansaydık istediğimiz yerde olacaktık
Rooney'e verdiğimiz paralara değdi.Avrupa'nın altın ayakkabısının Barça'da olması güzel oldu.
İspanya Super Kupası
Kariyer çok güzel gidiyor, Barca her zaman laik olduğu yerlerde, aynen devam..![]()
Son anda gelen şampiyonluk güzel olmuştur.
Sen gidersin oraya işte ne olacak![]()
Yedek takımla bile bu gruptan çıkarız
34 yaşındaki kalecimiz Valdes'i 7 milyon dolara satıp yerine David Ospina'yı bonservis bedelsiz klübümüze kattık.
Geçen sezon transfer ettiğimiz ve beklenen verimi alamadığımız Fernando'yu Arsenal'e 20 milyon dolara sattık.Busquets'i Galatasaray istedi vermemezlik olmazdı onuda 15.5 milyon dolara peşkeş çektik aslında 30 milyon aşağısına satmayı düşünmüyordum.Dmc mevkiine M'Vila'yı 13 milyon dolara transfer ettik.33 yaşındaki Daniel Alves'i de ilk fırsatta göndermek istiyorum
Geçen sezon takımı baştan kurmuştuk ve bu sezona transfer yapmamıza gerek kalmadı sadece gerekli mevkilere oyuncular aldık.