Night_Mare17
Tuğrul Aysu da ligdeki bütün maçlarda forma şansı buldu ve Türkiye'de kalan diğer oyuncularımız gibi takımının değişilmezi oldu. Kayserispor pek iç açıcı bir sezon geçirmese de Tuğrul attığı penaltı golleri ve yaptığı asistler ile Milli Takım kadrosunda kendine yer edinmeyi başardı.
Kayserispor ilk yarı sonunda ligde 10. sırada bulunurken, Türkiye Kupası'na play-off turunda veda etti.
LaigLeNoiR
Geçen sezonu 13. sırada bitirdikten sonra yeni sezonda toparlanmayı hedefleyen Juventus'ta işler yine kötü gidiyor. Katıldığı her kupadan şimdiden elenen Juventus elinde kalan tek hedef olabilecek lig de ise 16. sırada bulunuyor. Juventus'ta oynayan Milli takımımızın as sağ beki Murat Özdemir'de bu kötü gidişe bir dur diyemedi. Şuan da Murat'ı izleyen herhangi bir kulüp olmamasına rağmen genç oyuncunun takımdan ayrılmak istediği ve yönetimin de ona dur demeyeceği konuşulmaya başlandı.
Juventus sezona İtalya Süper Kupa'sını kaybederek başladı.
Ardından Avrupa Ligi ön elemelerinde zayıf rakibine beklenmedik bir şekilde elenen Juventus...
...son olarak da geçen sezon final oynadıkları İtalya Kupası'na 4. ön eleme turundan veda ettiler.
![]()
7
Time Cris
Sezon başında Real Madrid'e transfer olan Ali Ezgeç genç yaşına rağmen Real Madrid gibi köklü bir kulüpte 9'u ligde olmak üzere 14 karşılaşmada forma şansı buldu. Attığı iki golü de kornerlerden açılan ortalar sayesinde bulan Ali, bakalım bu sezon Barcelona'ya rağmen kupa kaldırabilecek mi?
Real Madrid İspanya Kupası'nda zayıf rakibini rahat eleyerek 5. tura yükseldi.
Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider tamamlayan Madrid ekibi ikinci turda Chelsea ile eşleşti.
ABilen76
Alihan Bilen tam anlamıyla defansif bir sol bek olduğunu ne gol atarak ne de asist yaparak gösterdi![]()
Ligde altıncı sırada bulunan Gençlerbirliği ile Türkiye Kupası'nda da nağmağlup giden Alihan'ın iyi bir sezon geçirdiği söylenebilir. Zaten Alihan'ın milli takımda da dönem dönem forman bulmasını bunu gösteriyor.
![]()
7
benim marking 11 den 13-14 e fırlarsa dünyanın en iyi sol bekiyim.
edit: pardon birde composure var.10 olan özelik 12-13 civarına vurması lazım
ben başımı eğer savunmamı yaparım gardaşgün gelir bende orta açmayı öğrenirim hep bunu çalışıyorum idmanlarda
![]()
resmen aç karnına oynuyirikralf zumdick hocaya saygılar.
Beni alın bu takımdan 5.liği kaldırmamAvrupa'da güzel bir kulübe gitsem ne olacak?
![]()
Bizi de birisi kurtarsa artık Juve'den.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok güzel olmuş. Keşke önce görüp katılsaydık.
Güncellemeyi merakla bekliyoruz.
Ben nerdeyim ?![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İftardan sonra herkesler toplansın devam edeceğiz...
7
vego
Futbol kariyerini Hollanda'da sürdüren temsilcimizden biri olan Oğulcan Takış bu sezon zaman zaman sakatlıklarla boğuşsa da sezonun ilk yarısında 17 maçta forma şansı buldu. Oynadığı maçlarda Milli takımımızında penaltılarını kullanan Oğulcan penaltı gollerine Ajax'ta da devam ederek bu sezon şimdiye kadar 4 gol atmayı başardı.
Sezon başında işler Ajax'ın istediği gibi başlamadı ve kulüp önce CL'den elenip Avrupa Ligi'ne dahil oldu...
...sonrasında da Hollanda Kupası'na erken bir veda ettiler.
Ancak sonradan form grafiği yükselen Ajax Avrupa Ligi grubunu ikinci tamamlarken ligde de zirveye oturdu.
cenker07
İkinci ligde oynayan tek oyuncumuz Cenker Yıldırım hakkında pek bilgi veremeyeceğim. Malum ikinci ligi pek takip edesim gelmiyor![]()
Şaka bir yana ikinci ligler oyunumda açık olmadığı için Espanyol ligde kaçıncıdır ne yapıyorlar hiç bir fikrim yok ancak şunu söyleyebilirim ki İspanya Kupası serüvenleri pek uzun sürmedi...
Ziya38
Ziye Karaşahin'in sezon başında Avrupa'nın dev kulüplerini reddedip Atletico Madrid'e gitmesi herkesi şaşırtmıştı. Ancak genç ortasaha oyuncusunun ne kadar akıllıca bir karar verdiği sezonun ilk yarısı itibariyle ortaya çıktı. Ziye hem kulübünde banko oynuyor hem de İspanya Ligi'nde oynaması nedeniyle milli takıma çağırılmaya başlandı.
Ligin zirvesinde bulunan Atletico Madrid CL grubundan da birinci olarak çıktı ve ikinci turda Panathinaikos ile eşleşti.
Başarıları bununla da sınırlı kalmayan Madrid ekibi İspanya Kupası'nda da yoluna devam ediyor.
sakary Ali
Rusya liginde sezon bitti. Yeni sezona hazırlanmadan önce Bodrum'a tatile giden Ali Göçmen sezon arasında bile olsa sıcak denizlere açıldığı için mutlu olduğunu açıkladı
Ali'nin geçen sezonki istatistikleri
Ali'nin profili
Ali'nin kulübü Lokomotiv Moscow CL grubunu 7 puan toplayarak üçüncü tamamladı ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.
Avrupa Ligi birinci turunda FC Lorient ile karşılaşacaklar.
hakankor
Geçen sezonu şampiyon tamamlayan az sayıdaki oyuncularımızdan biri olan Hakan Körpe artık iyiden iyiye Galatasaray'ın bel bağladığı isimlerden biri oldu ancak Hakan bu sezon ligde oynadığı 16 maçta sadece 1 asist yapabilince Galatasaray da haliyle bu sezonun ilk yarısını liderin 16 puan gerisinde beşinci tamamladı.
CL'den 0 çekerek elenen Galatasaray...
...Türkiye Kupası'nda da pek iç açıcı bir performans göstermiyor.
7
Ya ben ayrılacağım bu ne ya![]()
europeanconquer
Fiorentina'nın sezon başında Kim Kallstörm'ü kiralaması Oğuzhan Taşova'nın daha az süre alacağının işaretiymiş. Oğuzhan sezonun ilk yarısında ligde sadece altı kez forma şansı bulabildi ancak yine de bu maçlarda iyi performans sergilemiş olacak ki milli takımdaki yerini kaybetmedi.
Bu sezon Avrupa kupalarında yer almayan Fiorentina eldeki tek kupa olan İtalya Kupası'nda eleme turlarını rahat geçti.
NikolaiBelinski
Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Barcelona'da forma giyen İlter Aykal ilk sezonunda hiç beklemediğim kadar forma şansı buldu ve bu performansı ile milli takımında değişilmez bir oyuncusu olmayı başardı.
CL'nin son şampiyonu FC Barcelona bu sezon CL gruplarında beklenmedik bir şekilde zorlandı ve grubu anca ikinci sırada tamamlayabildi.
İspanya Kupası'nda zayıf rakibini rahatça geçen FC Barcelona 5. turda Valencia ile eşleşti.
Ayrıca FC Barcelona son CL şampiyonu olarak katıldığı Dünya Klüpler Şampiyonası'nı kazandı.
malpince
Barcelona'daki ikinci sezonunda daha fazla forma şansı bulmaya başlayan Alp İnce forma bulduğu maç sayısıyla doğru orantılı olarak gol sayısını arttırdı.
Alp İnce Barcelona'nın kazandığı Dünya Klüpler Şampiyonası'nın en değerli ikinci oyuncusu seçilerek ülkemize büyük bir gurur yaşattı.
![]()
7
dexlampers, Rick Nelson, AhmetBilgin ve b7baris kaldı ancak inanılmaz uykum geldi. Öğlen koyarım onları da.
7
Gayet yorucu ve güzel geçiyor kariyerler. Teşekkür ederiz Barış
Her seferinde bu kadar detaylı vermene gerek yok bence. Ara ara 1-2 kişi yayınla senin için de daha az yorucu olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ilter ve ben büyük işler başarmaya devam ediyoruz, milli takım performansından sonra guardiolanın bana daha fazla şans vermesini isterdim. neyse o da verecek zamanı var. dünyanın en büyük kulubündeyimmessiden sonraki en iyi futbolcu seçilmişim dünya kulupler kupasında
ligde rakibim olan ziya karaşahin ile saha dışında iyi bir dostluğumuz var ama sahada onlara acımayacağım
la ligayı kazanacağız ... diğer arkadaşlarımı da la ligada madridlere bekliyorum
![]()
dexlampers
Eray Keçeci geçen sezona kıyasla bu sezon gol/asist istatistiklerine adını daha az yazdırsa da yine de Trabzonspor için önemli bir koz olmaya devam ediyor. Özellikle bu sezon Trabzonspor'un Avrupa'daki başarısına oynadığı 7 maçta yaptığı 6 asist ile büyük katkı yaptı.
Geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlayarak CL'de ön eleme oynama hakkı kazanan Trabzonspor AC Milan'a elenerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam etti.
Avrupa Ligi'ne de kötü başlayan Karadeniz ekibi sonradan açılıp üst üste 4 maç kazanarak grubu lider tamamladı ve bir sonraki turda Rangers'ın rakibi oldu.
Ancak Avrupa kupalarındaki bu başarı Türkiye Kupa'sında sürmedi.
![]()
Rick Nelson
Furkan Özcan Ajax'ta kendini iyice geliştirerek Cristiano Ronaldo tipi bir kanat oyuncusu oldu çıktı. Ligin ilk yarısında 8 gol atıp 6 da asist yapan genç kanat oyuncusu bu sezon Milli takımımızda daha çok forma bulmaya başladı.
Ajax'ın durumunu Oğulcan Takış (vego)'nun güncellemesinde yazdığım için tekrarlamıyorum.
AhmetBilgin
Rusya'daki sezon arasını Bodrum'da değerlendiren diğer bir arkadaşımızda Ahmet İlker Bilgin
Ahmet'in geçen sezonki istatistikleri
Ahmet'in profili
Zenit Avrupa Ligi'ndeki kolay grubundan yenilgisiz çıkmayı başardı ve birinci turda Milan'ın rakibi oldu.
b7baris
Galatasaraylı olduğunu açıklamasına rağmen hala Fenerbahçe'de oynayan genç forvet Barış herkesi büyülemeye devam ediyorLigin ilk yarısında maç başına bir gol ortalaması tutturan forvet Fenerbahçe'nin bu sezon ligdeki müthiş performansının baş mimarlarından.
Ligde açık ara lider olan Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde de yoluna dolu dizgin devam ediyor.
Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda da fena sayılmazBelki yıllardır süre gelen hasret sona erer.
7
Beklenen patlamayı yaptım sonunda
Berk Demir (Börk) Schuster'den kurtulmak için Sevilla ile anlaştı.
Alihan Bilen (ABilen76) ise milli takımımızın diğer sol beki Ali Ezgeç (Time Cris) gibi Real Madrid'in yolunu tuttu. Bu ikilinin hem Madrid'de hem de Milli Takım'daki çekişmesini izlemek keyif verecek.
![]()
7
Kimler Türkiye'de kaldı ?