Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Neyse, biz kariyere devam edelim. Daha sezon bitmedi
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 33. HAFTA

Artık bizim için formalite değerinde olan maçta, asistanımız Ümit Davala iyi mücadele etmiş ama yenilmiş.

SPOR TOTO SÜPER LİG 34. HAFTA

Son maçımızı da kazanarak taraftarlarımıza sahamızda güzel bir şampiyonluk şöleni izlettik

*

Uzun maraton sonunda bitti... İşte sevinenler, üzülenler, beklentileri karşılayan ve karşılayamayanlar:

Fenerbahçe gibi bir takıma 9 puan fark atarak şampiyon olmak gerçekten çok güzeldi. Onun dışında, Gençlerbirliği ve lige yeni yükselen Boluspor da çok iyi performans gösteren takımlardandı. Sezon sonu, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi şampiyonluk amacıyla oynayan takımlara hüsran olsa da, Galatasaray'a ayrı bir hüsran oldu. Bir türlü dikişi tutturamayan sarı-kırmızılılar, artık gelecek sezonda şampiyonluk arayacak.

Ayrıca sezon sonu İbb, Karşıyaka ve Samsunspor takımı için hüsran oldu. İbb'nin küme düşmesi bizi çok sevindiriyor tabii ki, Grajciar adeta cezasını çekecek

*

İşte sene sonundaki takım istatistikleri:

Bu da oyuncu istatistikleri:

Çok zorlu bu sezonu bu şekilde geride bıraktık. Artık hedefimiz, kalan kupa maçlarımızda da en iyi sonuçları almak; ve kupaya uzanmak.

*

Birazdan: Stsl'de sene sonu ödülleri.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşte sene sonundaki bazı önemli gelişmeler:

Geçirdiğimiz sezon asistan menajerimiz Ümit Davala'yı memnun etmiş.

Birinciliğimiz sayesinde gerçekten hatırı sayılır bir gelir aldık.

*

İşte bu da adımızın geçtiği ödüller:

EREN AYDEMİR YILIN MENAJERİ!

ADANASPOR EN CENTİLMEN 2. TAKIM!

DAWID JANCZYK YILIN EN İYİ 3. YABANCISI!

DAWID JANCYZK YILIN SANTRFORU!

ADANASPOR TARİHİNİN EN YÜKSEK POZİSYONU!

MARIN SKENDER YILIN KALECİSİ!

YILIN GOLLERİNDE ADANASPOR DAMGASI!

YILIN TAKIMININ YARISI ADANASPORLU!

İşte böylee... Hem sportif başarı, hem de ödüller bakımından mükemmel bir sezon geçirdik. Artık önümüzde tek bir kulvar kaldı: kupa...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Grajciar belki ibb de hiç oynamadan satılık listesine konabilir.Sonuçta elindeki yabancılardan kurtulacaklar artık.Kafadan 4 5 tanesi gidecek.Belki bunlar arasına Grajciar da girebilir tekrar takıma kazandırabilirsin ancak öncelikle daha genç yetenekli isimleri gözden geçirmen daha iyi olur.Son çare olarak Grajciar ı düşünürsün.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Grajciar belki ibb de hiç oynamadan satılık listesine konabilir.Sonuçta elindeki yabancılardan kurtulacaklar artık.Kafadan 4 5 tanesi gidecek.Belki bunlar arasına Grajciar da girebilir tekrar takıma kazandırabilirsin ancak öncelikle daha genç yetenekli isimleri gözden geçirmen daha iyi olur.Son çare olarak Grajciar ı düşünürsün.
    O yaptığı hamleden sonra Grajciar'ı bir daha takımda görmek istemiyorum. Takip ettiğimiz birkaç genç, birkaç da tecrübeli isim var; mutlaka en az bir tane alacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2. MAÇ

BU NOKTAYA GELENE KADAR MAÇLARA BİR KEZ BİLE ELİMİ SÜRMEDİM, HERŞEY ONUN ÇABASI VE ONUN BAŞARISIYLA OLMUŞTUR. ONUN ADI: ÜMİT DAVALA! YİNE ONUN YÖNETİMİ SAYESİNDE FİNALDEYİZ! RAKİBİMİZ İSE, HER KULVARDA BELALIMIZ OLAN FENERBAHÇE... Bu sefer onları yenip, hem geçen seneki kupa finalinin ve Süper Kupa'nın öcünü almak, hem de benim yönetimimde kazanılan kupaların sayısını 2'ye çıkarmak istiyoruz!

Bu da kupa finalinden 4 gün önce Fenerbahçe'den aldığım teklif... Gerçekten bu teklifi çok saygısız ve çirkef buluyor, finalde benim aklımı karıştırmak ve konsantrasyonumu bozmak için yapılan etiğe aykırı bir hamle olarak görüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL

İNANILMAZ BİR MAÇTI! 80000 kişinin tezahüratları arasında kalbim güm güm attı, bazı pozisyonlarda da durma noktasına kadar geldi ama KAZANDIK, KAZANDIK! İki takımın da 2 topu direkten döndü, iki takımın da kaçırdığı net pozisyonlar, boş kaleler var ama kazanan biziz! Mehmet Topuz'un topa elle müdahale etmesi sonucunda, Darragi'nin penaltısıyla kazanan biziz! Taraftarlar, yönetim, ben, oyuncular, herkes çok mutlu! 3 yıl boyunca onca zorluğun, onca kösteğin üstesinden geldik ama artık şunu söyleyebiliyoruz, ADANASPOR ÇİFTE ŞAMPİYON!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Gerçekten mükemmel bir kariyer oluyor, önümüzdeki sezon için çok heyecanlıyım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Gerçekten mükemmel bir kariyer oluyor, önümüzdeki sezon için çok heyecanlıyım.
    Heheh, teşekkürler

Bu arada, uzun süredir üzerinde çalıştığımız şeyi başardık: GENÇ TESİSLERİNİ GELİŞTİRİYORUZ!

Bu gerçekten mükemmel oldu. Gelecek sezon kadroya birçok genç takviyesi yapacağım çünkü.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Heheh, teşekkürler

Bu arada, uzun süredir üzerinde çalıştığımız şeyi başardık: GENÇ TESİSLERİNİ GELİŞTİRİYORUZ!

Bu gerçekten mükemmel oldu. Gelecek sezon kadroya birçok genç takviyesi yapacağım çünkü.
    Uyarı da bulunayım finans'a fazla yüklenme mali durum kötüleşirse geliştirme işini iptal edebilirler ve yönetimden fazla istekte bulunma.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uyarı da bulunayım finans'a fazla yüklenme mali durum kötüleşirse geliştirme işini iptal edebilirler ve yönetimden fazla istekte bulunma.
    Yok yav, yönetimden en fazla 1-2 istekte bulunmuşumdur şu ana kadar Uzun süredir uğraştığım dediğim, yönetimden istek yaptık, kabul ettiler, 6-7 aydır bekliyorum(yönetim gerekli kaynakları sağlıyordu herhalde). Şimdi yapıma başlandı, 6 ay sonra bitecek. Tüm Adanalılar'a hayırlı olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Of ya, of ya. Bu sezon şöyle sessiz, sakin bir hazırlık dönemi geçirmek istiyordum ancak bazı oyuncuların güçleri çok düştü, bazılarıyla sözleşme yenileyemedik, bazıları da mutsuz oldu. Anlaşılan bu sene de hareketli bir transfer dönemi yaşayacağız. Çok mutsuzum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sezon yaptıklarımızla Türkiye'nin en başarılı kulübü olduk ve artık profesyonelleşme zamanı. Galatasaray'la olan pilot kulüplük anlaşmasını bozduk. Artık biz pilot kulüp arıyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Darragi kapımıza geldi, ve Adanaspor'da mutsuz olduğunu, daha büyük bir kulübe gitmek istediğini söyledi. Yapacak bir şey yok, elimiz kolumuz bağlı. Kulübümüzün en önemli ismi Oussama Darragi'yi satmak zorundayım. Playmaker arayışlarına başladık. Darragi'nin yerini dolduracak çok kaliteli bir isim lazım oraya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

OLEY BEE! OLEY BEE! YÖNETİM KIYAĞINI YAPTI, VE YENİ SEZON İÇİN MÜTHİŞ BİR BÜTÇE VERDİ! ASLANIM YÖNETİM! ARTIK BU EKONOMİNİN DE VERDİĞİ GAZLA, COŞARIZ BİZ COŞARIZ!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Playmaker için Sergio Tejera'ya bakmanı öneririm.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Playmaker için Sergio Tejera'ya bakmanı öneririm.
    Malesef database'imde çıkmadı

Not: Transferleri yarım saat içinde koyacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir transfer dönemi daha geldi, geçti. Kanımca her açıdan ''mükemmel'' bir transfer dönemi oldu. İşte kadromuza kattığımız oyuncular:

1. Ceyhun Gülselam

2. Douglas

3. Fatih Atik

4. Henrique

5. Keko

6. Koray Arslan

7. Önder Turacı

8. Rens van Eijden

9. Serdar Gürler

10. Serhat Güler

11. Uğur Köprülü

12. Elvis N'Guema

Transferlerimiz böyle. Kanımca harika bir iş çıkardık, ve mükemmel oyuncular aldık. İsterseniz biraz size o oyuncularımı nasıl kullanacağımdan bahsedeyim:

Ceyhun Gülselam gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. İlk onbirde, defansif mc rolünü ona vermeyi planlıyorum. Douglas da Darragi'nin takımdan ayrılmasıyla transfer edildi. Gerçekten kaliteli bir oyuncu. Ortasahada, tekniği ve yaratıcılığıyla tam bir playmaker olacak. Fatih Atik, takımımızdaki ikinci Fatih Atik Güzel bir gelişme süreciyle gelecekte ilk 11 oyuncusu olmasını temenni ediyorum. Henrique, gerçekten en önemli transferlerimizden. Çok kaliteli bir defans oyuncusu, ve geçmişinde Barcelona gibi bir tecrübe var. Umuyorum ki stoperde Salukvadze'nin yerini dolduracaktır.

Gelelim Keko'yaa... Birçok Avrupa kulübünün elinden söküp aldığımız Keko bu sezonki en önemli transferimiz. Sağ kanatta Grajciar'ın yerini devralacak genç yıldızı 10m€'dan aşşağıya bırakmayı düşünmüyorum. Bir diğer transferimiz de Koray Arslan... Kanımca Gökhan Gönül'den sonra en kaliteli Türk sağ bek olan Koray, sezon boyunca sağ bekteki yükümüzü çekecek isim olacak. Önder Turacı, 4. stoper olarak alındı. Kendisine pek görev düşmeyecek ama görev verildiğinde de sırıtacağını sanmıyorum. Rens van Eijden de iyi bir oyuncu. Ligde stoper mevkiinde Ersan'la değişmeli olarak oynayacak, Şampiyonlar Ligi'nde ise Ersan'ın yerini devralacak. Aynı zamanda Koray oynayamadığında sağ bekte oynatacağımız Eijden, bu bakımdan iyi bir joker. Serdar Gürler'e gelince, kendisi benim Antep kariyerimde ortalığı yıkıp, çifte kupayı getiren isim olmuştu. İnanılmaz bir performans göstermişti. Fakat bu sefer önünde Keko gibi bir yıldız var, bu yüzden direkt 11 oyuncusu olmayacak ancak oynadığında da nefis bir performans göstereceğine yürekten inanıyorum. Kaleci transferlerimiz Serhat Güler 3., Uğur Köprülü ise 2. kaleci olarak alındı. Son transferimiz Elvis N'Guema da gelecek vadeden bir oyuncu. İlerleyen yıllarda ondan çok şey bekliyoruz.

*

Transferlerimiz böyle. İşte bu da gelen-giden tablosu:

Kadroya hem tecrübeli, hem genç, hem yerli, hem de yabancı isimler kattığımız bu transfer döneminden sonra elimizde mükemmel bir kadro oluştu. Bu kadroyla birlikte bu sezon Süper Kupa, lig ve Türkiye Kupası'ndan en az 2'sini müzemize götürmeyi, Şampiyonlar Ligi'nde de en az Uefa'ya kalmayı hedefliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

20 yaş üstündeki transferlerin gayet yerinde ve kaliteli isimler.Zaten elde olan isimlerle kaynaşma döneminden sonra epey başarı sağlarlar.Genç oyuncular hakkında yorum yapamayacağım.Profil olarak şuan yetersizler ancak potansiyellerini bilmediğim için yorum yapmaktan kaçınıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

20 yaş üstündeki transferlerin gayet yerinde ve kaliteli isimler.Zaten elde olan isimlerle kaynaşma döneminden sonra epey başarı sağlarlar.Genç oyuncular hakkında yorum yapamayacağım.Profil olarak şuan yetersizler ancak potansiyellerini bilmediğim için yorum yapmaktan kaçınıyorum.
    Teşekkürler yorumun için Youth coach'ımız gayet kaliteli ve oyuncuların da potansiyeli yüksek. Bence gelecekte takıma kaliteli isimler kazandırmış olduğumuzu anlayacağız.

*

Bu arada Bank Asya ekibi Dardanelspor pilot kulübümüz oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

TFF SÜPER KUPA

Fenerbahçe karşısında uyum sorunumuz göze çarptı ve hiçbir varlık gösteremeyerek yenildik. Gerçekten üzücü bir maçtı.

SPOR TOTO SÜPER LİG 1. HAFTA

Gaziantepspor karşısında maçın yegane hakimi bizdik, nitekim Fatih Atik'in attığı müthiş golle 3 puana ulaştık.

*

Bu arada hiç beklenmedik bir şey oldu: Alanzinho Türk vatandaşlığı kazandı

Bu gerçekten iyi bir gelişme, bu kalitede bir Türk bulmak kolay değil. Şimdi ilk 11'de bir yabancı kontenjanının da açılmasıyla, gitmek isteyen Ersan'ın yerine van Eijden'i monte edeceğim, Ersan'ı da devre arasında satacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Kaliteli bonservissiz oyuncu kaldıysa açılan kontenjana bir tane yabancı al.Köşede kalsın belki lazım olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaliteli bonservissiz oyuncu kaldıysa açılan kontenjana bir tane yabancı al.Köşede kalsın belki lazım olur.
    O kontenjanı saklayıp gelecek sene kullanmayı düşünüyorum, çünkü şu an finans biraz kötü

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İyi transferler yapmışsın. Adana'yı Türkiye'nin lokomotifi rolüne sokmaya başladın. Umarım ilerleyen sezonlarda Avrupa kupası da gelir.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    İyi transferler yapmışsın. Adana'yı Türkiye'nin lokomotifi rolüne sokmaya başladın. Umarım ilerleyen sezonlarda Avrupa kupası da gelir.
    Teşekkürler Ümit Bakalım bu sene Şampiyonlar Ligi'nde ne yapacağız, oradaki tecrübe ilerleyen yıllarda önemli olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KURALAR ÇEKİLDİ!

TEMSİLCİMİZ ADANASPOR, GRUBUNDA OLYMPİQUE LYONNAIS, CSKA MOSKOVA VE PSV İLE EŞLEŞTİ!

Kameralarımıza eşleşmeyi değerlendiren Adanaspor teknik direktörü Eren Aydemir, ''Gerçekten zor bir eşleşme. 1. ve 2. torbadan gelen takımlar kabul edilebilir ancak 3. torbadan PSV'nin gelmesi kötü oldu. Biz yine de elimizden geleni yapacağız ve en azından Uefa'ya kalmaya çalışacağız. Herkes bilsin ki biz buraya elenmeye gelmedik.'' dedi.

SPOR TOTO SÜPER LİG 2. HAFTA

Ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği'ni, güzel oyunumuzla rahat geçerek önemli bir üç puan alıyoruz.

SPOR TOTO SÜPER LİG 3. HAFTA

Konyaspor karşısında golü de bulduktan sonra fark gelir diye düşündüm çünkü müthiş oynuyorduk. Ancak oyuncularım bitiricilik sorununa takıldılar ve farkı 1'den yukarıya çıkaramadılar. Her şeye rağmen, taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı aldık ve yolumuza tam gaz devam ettik.

SPOR TOTO SÜPER LİG 4. HAFTA

Lige yeniden yükselen Manisaspor'a hoşgeldin hediyemizi sunduk.

SPOR TOTO SÜPER LİG. 5. HAFTA

Artık ilk onbirinde Abdülkadir Kayalı, Kazım Kazım ve Gökhan Ünal gibi oyuncular bulunan bir takımın beni yenmesinden bıktım. Buna en kısa zamanda bir çözüm bulmaya çalışacağım.

SPOR TOTO SÜPER LİG 6. HAFTA

Yönetimin taraftar günü olarak düzenlediği maçta Janczyk şov vardı! Hat-trick yapan Polonyalı yıldız, gol krallığında da liderlik koltuğuna oturdu.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 1. MAÇ

HARİKA BİR MAÇTI! ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ İLK MAÇIMIZDA; BU BÜYÜK TECRÜBEDE AVRUPA'NIN SAYILI TAKIMLARINDAN PSV'Yİ DEPLASMANDA YENEREK BÜYÜK SÜKSE YAPIYORUZ VE ADANASPOR İSMİNİ TÜM AVRUPA'YA DUYURUYORUZ! Bu maç aynı zamanda grup üçüncülüğü açısından da bizim için çok çok önemli oldu.

[Diğer maç:OL:3-0:CSKA]

*

İşte ligdeki puan durumu:

Hedefimizden şaşmayarak, iyi gidişatımızı sürdürüyoruz. Yeni transferlerimden gerçekten süper verim alıyorum. Rotasyonumuzun da çok kaliteli isimlerden oluştuğunu düşünürsek seneye en fazla 4 takviyeyle kusursuz bir kadro oluşturabiliriz. Bu takviyeler stoper, sol bek, ofansif ortasaha ve sol açık mevkiine olabilir. İsterseniz biraz oyuncu değerlendirmesi yapalım:

Kalecimiz Skender zaten 2 yılda kalitesini kanıtlamış bir isim. Güçleri çok düşmezse kalemizi korumaya devam eder. Sağ beke yeni transferimiz Koray Arslan ise gerçekten inanılmaz işler yapıyor. Hem defansta, hem de ofansta kalitesini konuşturan Türk oyuncu, şu an ligin en çok top kapan ismi ve 7.33 gibi güzel bir ortalama ile oynuyor. Sol bekte ise biraz sıkıntı var. Hasan Ali birçok oyuncunun hücumda veremeyeceği katkıyı veriyor ama defansı biraz zayıf. Seneye oraya bir Atila Turan takviyesi düşünebilirim. Stoperde ise Henrique ve van Eijden iyi bir ikili oluşturdular ancak kaliteyi artırmak bakımından, sezon sonunda stopere bir takviye düşünüyorum.

Ön liberoda kaptanımız Yiğit inanılmaz bir iş çıkarıyor. Gözü dönmüş bir boğa gibi bütün toplara saldıran oyuncu, çoğunu da kapıp takımımıza süper kontratak imkanı sağlıyor. Gelelim Ceyhun'a... Tekniksel kapasitesinin kısıtlı olabileceğinden korkuyordum ancak Ceyhun hiç sırıtmadı, ve kadromun önemli isimlerinden olmayı başardı. Genç oyuncu gol yollarında da çok etkili. Douglas, henüz uyum sorununu atlatamadı. Fakat her şeye rağmen olumlu sinyaller veren Brezilyalı, iyi oynarsa takımda kalabilir.

Alanzinho, hem geçen sezon hem de bu sezon; bir türlü istediğim performansı sergileyemedi. Türk olması bir avantaj ancak gelecek seneye onun yerine de büyük ihtimal bir transfer yapılacak. Keko'ya gelince, adam uçuyor resmen... Topu ayağına aldığında onu durdurmak çok zor. Şu an asist krallığında da liderliğe sahip olan Keko, bitiricilik sorunları olmasa Avrupa'nın en iyi 5 kanadı arasında sayılabilir.

Forvette ise Polonyalı yıldızımız Janczyk var. Ne desek boş, çoğu maçta çıkıp golünü atıyor Polonyalı. Bazen yeni oyuncu alsam mı diye tereddüte düşüyorum ama, ertesi maç çıkıp golleriyle maçı kurtarıyor; o düşünceleri aklımdan siliveriyor kerata

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Transferler çok iyi oturmuş bu arada fenerin teklifi baya bi komik olmuş başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Transferler çok iyi oturmuş bu arada fenerin teklifi baya bi komik olmuş başarılar
    Teşekkürler Aklımızı çelmeye çalıştılar ama konsantrasyonumuzu bozmadık ve Türkiye Kupası'nın sahibi olduk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İkinci bir Grajciar vakası yaşamamak için sene sonu sözleşmeleri bitecek olan Doğa Kaya, Brice Jovial, Fatih Atik ve Alanzinho ile sorunsuz bir şekilde sözleşme yeniledik ancak finansı aşırı zorladık. Gelecek sene çok fazla oyuncu satmamız gerekiyor artık

müthiş bir kariyer oluyo Şampiyonlar ligine galibiyetle başlaman çok iyi olmuş başarılar

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Mesaj Yetkileri