stuttgart satmaz bence.. seneye cl de cok yarari dokunacaktir..
stuttgart satmaz bence.. seneye cl de cok yarari dokunacaktir..
Garay gerçekten mükemmel oyuncu. Walter Samuel'in veliahtı diyeceğim bir oyuncu. Bu seneki formu herkesi şaşırttı. Transferde düşünülmesi de akıllıca.
geçen yıl sadece 1 gol atmış.
kritik maçlarda iyi mesela son dünya kupasında ve bu seneki euro 2008 de portekize karşı süper maçlar çıkarttı.
milan alırsa iyi iş yapar ama keşke Juventus'a gitse.
Milan'a yakışır.Çok iyi transfer olur Milan için.İnş.alırlar.
Güzel transfer olur Milan için ama Milan UEFA'ya gidiyor.Bayern ise Şampiyonlar Ligi'ne.Belki bu bir sorun yarabilir.
Milan'ın ismi yeter Burak'cım.
Alınabilirse süper transfer olur.
bende çok beğeniyorum yararlı bir transfer olur
İnter ve Chelsea’den sonra Juventus da EURO 2008’de Portekiz Milli Takımı'nda şans bulamayan Porto’nun yıldızı Ricardo Quaresma için sıkı girişimlerde bulunuyor.
Jose Mourinho’nun almak için özel olarak uğraştığı eski öğrencisi için Juventus’un da devreye girdiği, siyah beyazlıların Tiago’yu bu futbolcu için takasta kullanmak istediği öne sürüldü. Orta sahasını güçlendirmek isteyen Juventus, Xabi Alonso’nun kararsızlığı yüzünden başka alternatiflere yönelmek zorunda kalmıştı.
Quaresma’nın Şampiyonlar Ligi tecrübesi olması nedeniyle Torino kulübü için en doğru aday olacağı söyleniyor. Portolu futbolcu bir dönem Real Madrid’in de listesindeydi ancak Madrid ekibi Cristiano Ronaldo’ya odaklanınca Quaresma’yı arka plana itmişti.
goal.com
Bence harika bir transfer olur.Çok faydası olur Juventus'a.
her takıma faydası olur Quaresmanın
vukuatsız takım var mı şu ligde ?
seria a = şaibeli takımlar ligi
Juventus tarzı oyuncu değil Zlatan ßile beğenilmedi Juvede arı/karınca lazım juveye ateş ßöceği değil...
Zlatan Juve'de beğenilmiyor muydu.
Quaresma bence kalsın Porto'da.Orada durumu iyi.Bir kez daha bozmasın..
2.sezon için aslında geçerli daha çok koca sezon 7gol attı Şl den elenmede Zlatan ısrarı sebep oldu konuşulanlar arasındaydı o dönem...
İkinci sezon Juventus forumlarında Capello ve Zlatan'a sövme olayı çılgınlık halini almıştı.
Quaresma Juve'de ne yapar bilemiyorum istikrarsız bir futbolcu bir iyi bir kötü.
quaresma şansını ingilterede denemeli birde.
juventus' un aradığı stilde bir oyuncu değil bence.juventus' a daha çok am rlc tarzda bir isim lazım.
hani bir ingiltere ligi lfn olsa ii olurdu fakat italya ligi sert bir yapıya sahip kaldıramıyabilir diye düşünüyorum
Geçen sene kötü bir performans sergilesede çok iyi bir kanat oyuncusu Milan alırsa iyi iş yapar.
Mancini'nin boşluğunu doldurmak için alınmaya çalışınıyor sanırım. Zor ama belki gerçekleşir.
Juventus'a kume dusurenleri gorelim simdi! Inter ve Milan'in en azindan Serie C1'e dusurulmesi gerekiyor..Sanki Juve'de para yoktu da veremediler mi? Juve'de de var ama onu kume dusurup ustune bir de -9 puanla lige baslatan adalet simdi ne yapacak cok merak ediyorum??
Quaresma'yı alacağına Juventus Arda'yı alsın bence. Arda daha faydalı olur.
Mancini'nin boşluğunu dolduracağını sanmıyorum, daha kaliteli birini almalılar.
Bence Milan'da isteklerini yapacak kalitede bir oyuncu. Bayern'de Podolski de mutsuz ve gitmek istiyor, Bayern Alman futbolcularını kaybediyor tek tek. Milan isabetli bir transfer yapmış olur ama Klinssman bırakmayabilir Schweinsteiger'i.
Suazo'ya epey bir bonservis bedeli ödemişti diye hatırlıyorum Inter'in, bence zarar ederler, hele ki Suazo + para teklif ederlerse. Inter zarar etmeyi çok seviyor, ama bir de şu var Mourinho iyi bir takım kuracak gibi, epey bir revizyon yapılacak.
Totti gibi keşke zirvede bıraksaydı, yani 2006'da.
Juventus Stankovic'i alacağına van der Vaart'ı alsın 10 kat daha faydalı olur. van der Vaart'ın da bonservisi epey yüksek ama Juventus şampiyon olmak istiyorsa kesenin ağzını açmalı.
Beni verseniz Mourinho'nun eline ben bile çağ atlarım futbol olarakAdriano Mourinho'yu dinlerse dünyanın en iyilerinden biri haline gelir, zira o potansiyele sahip ancak alkolü bırakmalı, sıkı idman yapmalı. İdmanı sevmediğini herkes biliyor, böyle giderse kariyerini öldürecek. Kendini toparlarsa Inter'de oynar ama toparlayamazsa Mourinho gözünün yaşına bakmaz.