Güzel oldu İtalya için..
Güzel oldu İtalya için..
Napoli için hayırlı olsun oyuncuyu hiç izlemedim
Çok kaliteli transfer çok faydasını görecektir denisin
Bu adamı Daniel Montenegro ile karıştırıyordum hep nedense.
Neyse, Apertura'da iyi performans göstermiş. Napoli'de başarılı olur umarız.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Ntvspor sürekli adını D.Genis yazıyodu umarım artık karıştırmazlar![]()
Ntvspor özetlerinde hep cıkıyordu karsıma. Yetenekli bir isim. Napoliye hayırlı olsun.
Cagliari başkanı Massimo Cellino, yaptığı açıklamada, kanat oyuncusu Mauro Esposito'nun gelecek sezon AS Roma'da oynayacağını belirtti.
Cellino; Bonservisi AS Roma ve Cagliari'de olan Esposito hakkında, ömrü boyunca Cagliari'de kalabileceğini ifade ederken, Esposito'nun AS Roma'dan gelen teklife "Hayır" diyemediğini sözlerine ekledi.
Geçtiğimiz Dünya Kupası'nda İtalya kadrosunda yer almayan Esposito, 6 kez milli formayı giymişti.
FM 2006'da hiç kaçırmadığım bir oyuncuydu gerçekte nasıldır bilmem ama oyunda çok güzel oynuyordu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Loria Roma’da
Roma, takımdan ayrılan Matteo Ferrari’nin yerini doldurmak için Siena’da forma giyen defans oyuncusu Simone Loria’nın transferini bitirdi.
Yıldızı geç parlayan 31 yaşındaki Loria, geçtiğimiz sezon Siena’da gösterdiği performansla takımının Serie A’da 13.sırada olmasında büyük katkı sağladı. Roma, Juventus’un da dahil olduğu birçok kulüple adı anılan Loria’yı transfer etmek için geçtiğimiz haftalarda girişimlerine başladı.
Defans’ın göbeğinde forma giyen oyuncu Roma’da oynama hayalini hiçbir zaman gizlememişti. Loria, Roma’ya takas yoluyla transfer oldu. Loria ile birlikte Brezilyalı kaleci Arthur’u alan Roma, karşılığınad İtalya 21 yaş altı milli takımında forma giyen kaleci Danielle Galloppa, Gianluca Curci’nin bonservisinin yarısını ve Ahmed Barusso’yu da kiralık olarak gönderdi.
Loria, Roma’dan bedelsiz olarak giden Matteo Ferrari’nin yerine geçecek.
yası bıraz dezavantaj olabılır..
31 yaşında defans için çok yaşlı değil. Maldini'nin torunları olucak neredeyse hala oynuyor =P
Adını ilk defa duydum. 31 yaşında bir defans oyuncusu yerine daha kaliteli bir stoper almasını beklerdim Roma'nın. Neyse hayırlı olsun
fmde 06 ve 07 de kaliteli bir oyuncuydu romaya hayırlı olsun
izleyip göreceğiz.hayırlı olsun.![]()
brezilyalı savunma oyuncularının kaliteleri konusunda şüphelerim var. defansif zekaları az çünkü. ama sırf ismi yüzünden romada yedek kalmaz...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Fm de iyiyse burdada iyidir Roma aldıgına göre![]()
İyi transfer hayırlı olsuN Roma ya...
Roma gittikçe güçleniyor.
Mancini-Taddei-Totti'den oluşan forvet hattı için güzel bir yedek
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Juventus tarihinin en çok gol atan yabancı oyuncusu David Trezeguet mevcut kontratını 2011 yılına kadar uzattı.
Trezeguet Euro 2000 finalinde attığı golle Fransa'ya şampiyonluğu getirdiğinden beri Juventus forması giyiyor.145 golü bulunuyor.
David Trezeguet önümüzdeki sezon Alessandro Del Piero ile beraber İtalya'nın en korkutucu ikilisini oluşturmaya devam edecek.
Çok iyi haber sevindim... Trezegeut-Juve ile özdeşleşti artık...DelPiero_I a u ı n ta_TrezeGoL süper bir hücum hattı oldu...
Esposito sağ açıkda oynuyor daha çok hücumda da oynayabiLen bir isim.Roma geLecek yıL pasif kaLmak istemiyor anLaşıLan yukarıLarı zorLayacak kadro kurmaya devam ediyorLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
chivunun satılma ihtimaline karşı iyi bir önlem aldılar.ama yine de defans tandanslı italya liginde zorlanabilir.
Adını bende ilk defa duydum Roma'nın biraz daha kaliteli bir transfer yapmasını beklerdim ama Loria nasıl oynar orasını bilemem.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
roma kuffour u satis listesine koydu.Bu oyuncu banko oynar.
Olay adam Suazo Inter'li oldu!
AC Milan'ın önce transfer ettiğini duyurduğu ardından da Inter'le anlaşması olduğunu açıklayıp sözleşmesini iptal ettiği Honduraslı golcü David Suazo, İtalya Şampiyonu Inter'le sözleşme imzaladı.Inter Kulübü'nden yapılan açıklamada, Cagliari forması giyen 27 yaşındaki David Suazo'yla dört yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Transfer haberi Inter'in resmi İnternet sitesi aracılığıyla duyurulurken, transfer ücreti konusunda ise herhangi bir bilgiye yer verilmedi.
Serie A'nın en başarılı golcülerinden birisi olarak kabul edilen Suazo'nun önce Inter'le anlaştığı açıklanmış ancak daha sonra AC Milan Kulübü, Honduraslı futbolcuyla sözleşme imzaladığını duyurmuştu. Fakat, açıklamanın üzerinden sadece birkaç gün sonra, Milan Kulübü, Suazo'nun Inter'le anlaşmasını bulunduğunu öne sürerek, Honduraslı golcünün sözleşmesini iptal etmiş ve gerekli yasal yollara başvuracağını bildirmişti.
2005-2006 sezonunda 22 gole imzasını atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Suazo, geçtiğimiz sezon da 14 lig golü kaydetmiş ve birçok takımın transfer listesinde ilk sıralara adını yazdırmıştı. Suazo ayrıca, 2005-2006 sezonundaki 22 golüyle, İtalyanların unutulmaz isimlerinden Gigi Riva'nın 1970'te Cagliari formasıyla bir sezonda attığı 21 gollük rekoru da tarihe gömmüştü.
26.06.2007
Kaynak : İHA
Bnece çok iyi transfer mexex ile iyi ikili oluşturur
Çok iyi karar vermiş ama Arsenal'e gitsede iyi olurdu![]()
Hayırlı olsun yaşlı ama idare eder