son 2 transfer gerçekten çok iyi kulübün itibarını da yükseltir
son 2 transfer gerçekten çok iyi kulübün itibarını da yükseltir
son transferler gerçekten çok iyi olmuş. ibrahimovic 34 yaşında tamam ama reyes'in 32 yaşında olmasının bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. özellikle fiziksel özelliği iyi seviyede olan yaşlı oyuncular premier ligde çok daha iyi oynuyorlar.
ayrıca ibrahimovic ve reyes'i alt yapıdaki genç oyunculara yardımcı olarak görev verirsen çok da faydalı olacaktır görüşündeyim. genç oyuncuların gelişimine büyük katkı sağlayacaklardır. özellikle de ibrahimovic
tebrikler bu arada... uzun bi zaman sonra 23 sayfa üstüste okudum. çok zor bir iş başarmışsın. darısı avrupaya..![]()
ooo İbrahimoviç transferi benim Hazard transferinin önüne geçmiş :Seneye de Ronaldo'yu getirirsin artık beklenti büyük .
![]()
İbo hala fena değil hızına aldırma yeri geldimi öyle bi koşuyolar ki![]()
Aynen
Teşekkürler, takımın yaş ortalaması zaten genç ve potansiyeli yüksek gençler var, tecrübeli oyuncular onların gelişimde yardımcı olacaklardır.
Ronaldo'yu 3 sene içinde getiriyorum : )
Ceza alanı golcüsü, Pinto gelene kadar onu iyi beslemek gerekecek, Kakuta ve Reyes bu işi halleder.
...
Pinto'nun Arjantin milli takima yolu Ibrahimovicten ogreneceklerinden gecer
Cok katki sagliyacak transferler yapmissin son gunde, bu seneki hedeflerimiz nedir ?
...
4.Hafta
Reyes'in daha ilk maçında oyundan atılmasıyla 45 dakikayı 10 kişi oynadık buna rağmen iyi bir oyun ve galibiyet güzeldi. İbra kafa toplarında hala bir şey kaybetmemiş : ) Önümüzde Reading ile lig kupası maçı var forma şansını az bulan oyuncuları değerlendirecez.
...
...
Hey maşşallah takıma bak be yıldızlar karması![]()
...
İbranın ölüsü bile iş yapar :-)
...
İbra ve Reyes harika transfer hocam .. Pinto 3 ay çok kötü olmuş . . özellikleri düşmese bari . . Bu arada pintoya istersen ders aldır ibradan iyi olur)
İbra pinto ya ceza sahası dışından rövaşata çalıştırsın : )
...
Takip Listemde bulunan genç oyuncular arasında ön plana çıkan 3 isim, hangisini önce alsak iyidir sizce ?
...
Ben Juliano ve Castillo derim
İlk başta ki forveti almaya çalış hocam bitiriciliği , kararlılığı soğukkanlılığı çok iyi çok gol atar
...
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
Premier Lig'de Puan Durumu
Son 2 maçta 6 puan almak vardı ama skoru korumayı başaramadık. Arsenal maçında ise beklenen sonuçtu hala üst düzey zor deplasmanlardan puan çıkarabilecek seviyede değiliz, çalışmaya devam : )
...
Ben olsam o 3 regenin hepsini alırım hepsi çok güzel![]()
Belcikaliyi al![]()
hocam elinde Pinto var , ilk önce stoper'i sonra orta sahayı al derim.
Belçik oyuncu iyiymiş onu al
Öncelikle teşekkürler.
İspanyol forvet Castillo çok kaliteli ama elde Pinto varken ve genelde tek Santrafor oynarken onun transferi şimdilik 2. plan.
Brezilyalı savunmacı Juliano çok sağlam özelliklere sahip alınabilecek bir oyuncu.
Belçikalı Jehanno ise orta saha organizatörü, adamda yok yok : )
Ancak tek problem kulüpler ve mevcut kural.
Uçuk bonservis talepleri gelmezse ve çalışma iznine takılmazsa (Juliano) en az 2 tanesini getirmek istiyorum.
...
İmkanın varsa 3ünü de al döndür döndür oynat derimAma imkanın yoksa defansı ve orta sahayı tercih etmelisin bence.Özellikle Belçikalıyı çok beğendim.Çift yönlü ne ararsan var adamda.Çok iş yapar.
Bu arada İbra transferine diyecek birşey bulamıyorumMükemmel transfer olmuş.