Yeni bir sponson bulduk
Yönetim bütçeyi açıkladı
Yeni bir sponson bulduk
Yönetim bütçeyi açıkladı
Ligimiz yükselişte
![]()
Erick torreskesinlikle şiddetle tavsiye ederim yada Carlos fierro
Avrupa Kulüp Sıralamaları
İşte biz burdayız, çok iyi geldiğimizi düşünüyorum
Avrupa ya + 1 bu çok iyi oldu
Yeni sezon için ilk Transferimiz 375,000 verdik hayırlı uğurlu olsun
Ülkede koltuğumuza iyice yerleştik
yönetim iyi bir bütçe vermiş aslında. iyi değerlendir hocam bunu. Çarçur etme benim gibi gereksiz yere![]()
Bastık parayı aldık
4.000.000 PEŞİN 5.000.000 48 AY TAKSİTLE
Taraftar gönlüdenkini seçti
YENİ ŞEYTANLAR
BUNLARA DİKKAT
Bunların hiçbirisine bonservis ödenmemiştir
Transferlerimizin kaliteli olduğunu düşünyorum, sol kanat için anlaştığımız oyuncunun bize gelmeden ayağının kırılması büyük şansızlık, bu sene şampiyon olmak istiyoruz, fazla oyuncularımızı satmaya çalışıyoruz şimdi
transfer ettiğin oyuncular inanılmaz. Süper regenler bulmuşsun. Özellikle Soner transferin iyi olmuş. En iyi Türk ortasahalardan biri.
Son Şeytan
550,000 verik aldık
Fleck'i nerden aldın. değerinin altnda almışsın oyuncuyu. Konsantrasyonu yüzünden bazı maçlarda çok şut çekip pozisyon harcasada takıma monte edebilirsen inanılmaz başarılı bir oyuncu. FM 2012'de çok ekmeğini yedimsanada umarım başarı getirir.
Al işte ya zaten zor zoruna oynuyorum oyunu bide hata verdi şimdi iyice sinir oldum
the End...............
Arkadaşlar oyunda transfer sezonunda hata verdi ve kayır yapmadığım için uzun bir süre geriden başlamak zorunda kalacaktım, bu yüzden iştahım kaçtı diyebilirim....
Bide ben 12 Nisanda askerim sivilde son günlerim artık![]()
hocam şimdiden hayırlı olsun
ne yalan söyleyeyim böyle bir kariyerin bitmesine üzüldüm
dönüşte bir kariyer daha açarsın inşallah
son ricam olsa kayıtlı tarihin (kayıt dosyasını) atar mısın ben sivası dünya 5. si yaptım senin Mersini de geliştirmek istiyorum..
![]()
hocam açıkça söyleyeyim ben yeni üyeyim ama bildiğim kadarıyla
belgelerim/sporstinteractive/footballmanager2013/games e girince yani kısaca graphics falan varya orada games e girince kayıtlı dosyanı upload ediyorsun internete linkini de yazıyorsun bir tane örnek vereyim
http://s3.dosya.tc/server2/CXmikP/bu...r2015.rar.html
yine yapamazsan forum yetkilisine danış veya kariyer hikayeleri bölümünde oyun paylaşımı save game paylaşımı var oradan da bak
Buralar sizlere emanet arkadaşlar.....
Sanırım başardım, oyunun linki
http://s3.dosya.tc/server2/ymYwLO/MersinFM.rar.html