bende pederi vurup iki üç hafta statta saklanıcam![]()
bende pederi vurup iki üç hafta statta saklanıcam![]()
yapma sefa sakin ollOriginally Posted by SefaReis66
![]()
Boşver Sefa sende TV den seyredersin![]()
hafif bi alay sezdim sankiOriginally Posted by TaşkınMahmut
![]()
yok janıııım ne alayı![]()
beyler mükemmel bi haberim var babam numaralıdan 3 tane kombine almış...kendine,amcama ve bana...ama dedim ben arkadaşlarla gitcem kapalıya dedim.tamam o zaman dedi o bileti kakalıycak birine artık=)
diğer maçlara gidersin işte ne güzelOriginally Posted by comandante
şu maç gelsin artık sıkılmaya başladım..
herkes sıkılyor . yeter artık o ş.l müziğinide stadta duymak istiyoruuum. 2 sene oldu yaaa.Az kaldı azzzz. Dİye teselli ediyorum kendimi![]()
İETT’nin düzenleyeceği bu otobüs seferleri, maç günü saat 16:00’da başlayıp 20:30’a kadar sürecektir. Maç günü Atatürk Olimpiyat Stadı’na taraftar taşıyacak otobüsler aşağıdaki noktalardan kalkacaktır:
Mecidiyeköy / Ali Sami Yen Stadı, Yeni Açık Tribünü yanındaki otopark
Taksim Meydanı
Vatan Caddesi Metro Aktarma İstasyonu
Bakırköy Özgürlük Meydanı
Avcılar Belediye Nihah Salonu önü
Yenibosna Metro İstasyonu önü
Ücretler:
Avrupa Yakası için tek yön: 1,3 YTL
Gidiş – dönüş: 2,60 YTL
benle esenlere gelcekler yeniosna metroya giden otobüse binip ordan metroyla esenlere geçeriz olay çözülmüştür![]()
Güzel güzel.. Ulaşımda hal oldu.
gidiş 20:30 a kadarsa o giden otobüsler orda mı bekliycek yani dönüşte tekrar aynı otobüslerle mi dönücez ( dönücez dedim ama benim iş hala belli deil)
20:30dan sonra o otobüsler stadın önünde beklemeye başlıcak ve maç bitimi dolan otobüs hareket edicek yani dönüş çok rahat olucak 800 otobüsle
son taraftar ayrılana kadar otobüs devam edicek
şampiyonlar ligi müziğini biri upload edebilirmi
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://www.hemenpaylas.com/download/...pions.mp3.html buyur arkadaş...Originally Posted by Nedvedmania
tşk. ........Originally Posted by hizlioglu
saol hizihoğlu
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaşlar Kapalı Kombinesi ve Biletleri bitti bilgilerinize sunarım ;
Başkan'dan Taraftara Teşekkür
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları için başlatılan kombine kampanyasında, bugün saat 15:00 itibarıyla tüm Kapalı Tribün kombinelerinin tükendiği belirtti ve 6 Eylül Salı gününden bu yana kampanyaya destek veren taraftarlarımıza teşekkür etti.
Başkan Canaydın, üç maçta 200 bin taraftar hedefiyle başlatılan kampanyada Galatasaray taraftarının halen satışı devam eden Numaralı ve Açık Tribün kombinelerini de alacağına inandığını; 12 Eylül Salı akşamı rakibimiz Bordeaux karşısına 70 bin taraftarımızla, tek yürek olarak çıkacağımızı ifade etti.
no problem arkadaşlarOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
ben pederi vurmaya gidiorumOriginally Posted by TaşkınMahmut
![]()
![]()
Originally Posted by TaşkınMahmut
kapalı biletler bittiyse o zaman şimdi maçı bizimle kapalı alt ta izleyebilecek kimler var???
Kapalı Alt
ermoon - eray
hurmet - burak
comandante - yücel
hizlioglu - hüseyin
görkemyılmazkarasu - görkem
Kapalı Üst
TaşkınMahmut - taşkın
Açık
emre1905 - emre
hüseyin miOriginally Posted by ermoon
ne hüseyin yaw ibrahim
![]()
numaralı:
ben ve extreme(anıl)
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ya of ben böyle işin ....
ya of sinir oldum ya biraz yavaş alın şu biletleride bizde nasiplenelim kombine vardı eski açığın onlarıda abim alıyo ooof ooof kaldık yine evde
gerçi belki yine açık lardan birine giderim
ben size açıktan el sallıcamOriginally Posted by ermoon
![]()
![]()
oleeeeey bende geliyooruuuuuuuuuuum eniştem bilet almıııııııııııııııııııııııış
Kapalı Alt
ermoon - eray
hurmet - burak
comandante - yücel
hizlioglu - hüseyin
nedvedmania- Cihan Ekrem Çetin
Kapalı Üst
TaşkınMahmut - taşkın
Açık
emre1905 - emre
yaa ismim hüseyin değil ibrahim yaa yapmayın Tsi yi yanlış bilgilendirmeyelim lütfenbi dha aherkes hüseyin diyecek
![]()
tamam hüseyincim kızma ya
sana bidaha hüseyin diyene bende hüseyin derim ok problem hallolcak şimdi hüseyincim![]()
Hüeysin kim yaw? İBRAHİM İBRAHİm aaa
Kapalı Alt
ermoon - eray
hurmet - burak
comandante - yücel
hizlioglu - ibrahim
nedvedmania - cihan
Kapalı Üst
TaşkınMahmut - taşkın
Açık
emre1905 - emre
Numaralı
Vieri - mustafa
extreme - anıl
yaw keşke herkes ayrı yere alsaydı, vip, açık, açık üst fln![]()
stadın 4 bir yanını doldurduk bizden kaçış yok hahaha![]()