UEFA'da dolu dizgin rakip tanımadan ilerliyorsun tebrik ederim Emrah abi devamını bekliyorum
UEFA'da dolu dizgin rakip tanımadan ilerliyorsun tebrik ederim Emrah abi devamını bekliyorum
UEFA Kupası Orduya geliyor inşallah bu sene![]()
Uefa Ceyrek Final Eslesmesi
Besiktas-Espanyol
Tottenham-Porstmuont
Ordu-Fenerbahce
Barcelona-Manoca
Bir türk takımı çeyrek finalde rakibin olmusİnşallah alırsın UEFA Kupasını
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum
Bir Türk takımı ile Uefa değil 3 Türk takımı ile![]()
Emrah senden UEFA'yı bekliyoruz.. UEFA'yı almadan gelme.. =)
finali de inşallah beşiktaşla oynarsınama bundan sonraki muhtemel barca eşleşmesi zor olcak
çok iyi gidiyor feneri her iki kulvarda da geçersin inşallah..
Insallah gecerim kardes genc bir nesil var bende irfan basaran geldi bazen oynuyor bende
Çok iyi valla Emrah abi.Bu arada UEFA'da 3 türk takımı süper olmuş.
UEFA senin olacak..Cimbom nerde ya?Küme düştü heraldeMeydanda yok..
Ligde 21.mac oynandi besiktas nagmaglup lider
süper gidiyorsun abi steinert devam ediyor seriye. Beşiktaş senle oynayana kadar namağlup yani şimdilik![]()
I'm back...
Başarıların devamını diliyoruz Emurafu
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
sana bol şans diliyorum çok lazım olcak inşallah finale çıkarsın rakibinde beşiktaş olur
Bu Steinert senin için çok değerli olmalı Emrah![]()
(/s)
öncelikle kariyerin çok güzel başarılarının devamını dilerim. ayrıca pitch dosyasını rapidshareye upload edebilirmisin. dosyam.net açılmıyor boş bi zamanında upload etmeni bekliyorum. tekrar başarılar
yaa abi merakla okuyozz ama bu oyununu da upload etsen daha guzel olacak walla oynamayi istiyom simdi yapmayacasan kac senesinde yapacan onu sole bari
bu yıl şampiyon olmalısın dostum
şampiyonluk biraz zor beşiktaş çok iyi gidiyor ama galatasaraya 5 atman çok güzel olmuş
Şampiyonluk biraz zor gibi ama gözüken o ki sonraki yıllarda şampiyonluğu alabilirsin.Çok iyi gidiyorsun bu arada![]()
uefa da yari final maclari bugun
abi senden bu sene şampiyonlar ligine katılmanı bekliyorum. Bu performansınla hakettin artık![]()
I'm back...
Emurafu maclarinin hepsini kazanmaya bak.9 puan fark var bjk ile aranda ama eger geriye kalan 8 maci kazanirsan ben senin sampiyon olacagini düsünüyorum![]()
Hadi Beşiktaş,Espanyol'u geç![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat besiktas ligde nagmalup gordunmu puan tablosunu adamin guzel kadrosu var
Kadrosunda sunlar var birazini soylim
renato
Gargano
Jo
Batuhan
Fernandinho
hep yildiz kadrosu