Tamam tamam bak sen işine biz bekleriz yahu 3-5 maçada razıyız.
Alınırım tabii benden çok destek olan var mı yahu.![]()
Tamam tamam bak sen işine biz bekleriz yahu 3-5 maçada razıyız.
Alınırım tabii benden çok destek olan var mı yahu.![]()
Tabi Emre, senin bu kariyere katkını görmemezlikten gelemeyiz.
Ben gideyim 1-2 transfer yapıp sezona giriş yapayım...
"YÜCE ATATÜRK"
Tabi tabi yap topla yine kasaplarıda gel.![]()
![]()
Öncelikle takımdan ayrılan oyuncularımız;
Gönder gönder bitmiyor oyuncular, ne kadar geniş kadromuz varsa?
Bu sezon takımımızdan 19 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. 14 oyuncuyu serbest bırakırken, 5 oyuncuyu da başka takımlara sattık. En yüksek ücretle İbrahim Ege’yi gönderdik. 2 milyon dolara yakın bir gelir elde ettik oyuncu satışından. Gönderilen her oyuncunun mevkisini dolduracak yeni oyuncularla anlaştık.
Yabancılardan sonra takımımıza katılan Türk oyuncuları da, Ümit Milli Takım’ın başarılı forveti Yasin Keser(525 bin dolar), tecrübeli defans oyuncuları Kürşat Duymuş ve Serkan Özsoy(İkisi 750 bin dolar). Görüşme halinde olduğumuz 2 genç oyuncu daha var, kulüpleriyle anlaştık, oyuncular ile pazarlıklar sürüyor.
Yasin Keser;
Kürşat Duymuş;
Serkan Özsoy;
Oluşan kadromuz;
2 transfer daha geldiğinde alternatifli bir kadro kurmuş olacağız. Bu sezon A takıma alt yapıdan 3 oyuncu dahil ettim. Onlardan da zaman zaman faydalanmayı düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
O stoperlerle sen daha çok penaltı golü yersin Serkancığım.![]()
Yok mu şöyle adam gibi bir adam yahu kasapları topladın yine takıma.![]()
Turkcell Süper Lig 1. Hafta
Dardanelspor-Kayserispor
Maça Kayseri favori olarak başladı. Fakat sahada üstün olan taraf bizdik. 1 puana üzülecektim ki 90+5’de geni genç forvet oyuncumuz Yasin sahneye çıktı ve yeni takımıyla ilk maçında golünü attı. Yasin’e ve tüm oyuncularıma bize 3 puanı kazandırdıkları için teşekkürler…
"YÜCE ATATÜRK"
guzl baslamissin tebrikler abi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Tebrikler abi iyi başlamışsın![]()
Hadi bakalım, iyi gider umarım bu sezon![]()
tebrik ederim abi......
Turkcell Süper Lig 3. Hafta
Ankaragücü-Dardanelspor
Gol yollarında sorun yaşıyoruz. Defansa fazla önem verdik ve bu sefer de gol atmayı unuttuk.
Turkcell Süper Lig 4. Hafta
Malatyaspor-Dardanelspor
Bu maçta fazlasıyla gol attık.Umut sezonun ilk golünü kaydetti. Yedek golcümüz İlyas da oyuna girdi ve golünü attı. Rakip 10 kişi kalınca fazla zorlanmadan 3 puana ulaştık.
Turkcell Süper Lig 5. Hafta
Bursaspor-Dardanelspor
İlk golümüz 1000 dolar bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiğimiz Ruiz’den geldi. Bu sezon ki ilk golünü de atmış oldu. Serkan’ın penaltısı ve Umut’un golüyle maçı 3-1 kazandık. 2 zorlu deplasmanda 6 puan çıkardık. Aydın 10’la oynayarak maçın adamı oldu.
5 maç yaptım, şimdilik yeter.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
çok iyisin abi......
5 maçta 10 puan gayet iyi valla Serkan Dardanel'den beklemezdim böyle bir seri.![]()
![]()
Tebrikler.İyi başlangıç.![]()
performansınızı düsürmeyin![]()
Tebrikler SerkaN Abi gayet iyi gidiyorsuN...
maçları bekliyorum serkan abi......
bi puan durumunu koysaydın ii oLurdu nese yarını bekLices artık
3 gün olmuş, devam etmek gerekir.
Turkcell Süper Lig 6.Hafta
Dardanelspor-Manisaspor
Manisa'ya karşı olan şanssızlığımız yine devam etti. Geçtiğimiz sezon 2 maçta da yenilmiştik Manisa'ya. Maça kötü başladık, 2-0 geriye düştük. İkinci yarı mücadeleye bırakmadık ve Ruiz'in golleriyle beraberliği yakaladık. Ama beraberlik sadece 3 dakika sürdü, son dakikalarda 5 forvete dönünce 4. golü de yedik ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık.
"YÜCE ATATÜRK"
Güzel bir mağlubiyet.![]()
Türkiye Kupası
Dardanelspor-K.Maraşspor
Bu sefer kolay kura çekiyoruz, içerde Maraş karşısında zorlansak da gruplara kalan takım oluyoruz.
Maç 2-2 olduktan sonra oyuna İlyas’ı soktum ve yine golünü attı. Semih’in izinden gitmeye devam ediyor. Onun golü bize galibiyeti getirdi.
Kura şansımız devam ediyor, kolay bir grup geldi. Sadece Manisa’dan çekiniyorum. Gruptan çıkacak performansı göstereceğimize inanıyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
grubun çok kolay...başarılar.....
K.Maraşspor hangi ligte yahu Aydın'ı almışlar.
Artık o gruptanda çıkamazsan seni tefe koyarlar.![]()
![]()
Evet zaten isim soyisimin yeri farklıymış.
Ehuheeu görürüz o sonsuz desteği.
maç öncesi
Başkan: Ne olursa olsun hocamızın arkasındayız...
maç sonrası
Başkan: Hocamızla konuştuk yollarımızı ayırmaya karar verdik.![]()
Medya'dan bir Soru?
-Yabancı transferi yapacakmısınız Serkan Bey?