Bu hafta 5 tane maçım var yahu![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İyi ben de hakem olurum.![]()
(/s)
Aygün bi burayı karıştırma. =)))
Buluşma olacak mı? Sorumluluğu kim üstlenecek? İçimizden bir lider çıkıp herşeyi ben ayarlayacam demeli yoksa olmaz.
Gençler. Yapalım bir maç. Gençlere karşı veteranlar![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Bir buluşma olursa bu sefer bende gelmeyi çok isterim ..![]()
Temmuz'dan sonra yapın, bi ihtimal istanbula glme ihtimalim var yazın.. denk gelirse ben de gelirim..
Haziran'ın son haftası gibi İstanbul'da olucam.3 hafta kadar orada olurum bi buluşma,bi halı saha maçı olursa bende gelirimTabi Kadıköy'de olursa daha güzel olur
![]()
Beyler ne yapalım dersiniz?
Maç mı? Yoksa başka bir organizasyon mu?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maç yaparsak gelebilirim arkadaşlar.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
ben gelemicem geç kaldınızmemlekete gidiom 4 temmuzda olursa gelebilirim ama
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu seferki buluşmada maç yapın bi ay sonra bi tane daha yaparsınız onda da PS falan![]()
Yok mu organizasyon yapan yahu![]()
Ben olsaydım hallederdim şimdi ama aaah ah nerde![]()
Benim gibi organizatörü zor bulursunuz az ugraşmadım geçen sefer.
Beyler işlerim olmasa organize edeceğim ama... bakalım.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ben gelirsem kimse gelmez. Bizim buluşmada sırf Eren geliyor diye canım hiç maça gitmek istemedi. ama Hayrettin abi faktörü olunca mecburen gitmiş bulundum. isterseniz gitmeyin yani.![]()
Buradan buluşma çıkmaz.![]()
4 temmuz olsun pls![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sizin bu buluşma ne vakit, staj durumum var istanbulda olursa bende gelirim buluşmanıza.![]()