Vincent Kompany'e ülkeye alışamadığı için 1 aylık izin verildi.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Herzamanki gibi iyi bir performans sergiliyorsun. Umarım Kompany bir an evvel kendine gelir.![]()
TariboWest
Kompany kulübe döndüğünün ertesi günü yine mutsuz olduğunu söyledi ve ben de bu sefer açtım ağzımı yumdum gözümü. Devre arasında Kompany Adanaspor'da olmayacak.
Kompany çok kötü bir oyuncu niye aldın ki. Birde, oyuncu mutsuz olduğu zaman ve ülke ile problemleri olursa daima ikinci şıkkı seç düzeliyor. Oyununa yanstıma bunun üstesinden geleceğiz falan diyor. İlk seçeneği seçtiğin zaman oyuncuya 1-2 aylık izin veriyorsun, sorunlar üst üste biniyor.![]()
Arkadaşlar, artık eski Fm heyecanımı kaybettim. Şimdilik kariyeri kapatacağım, o heyecanı kazanınca ise devam edeceğiz.
Yapma kanka oynaman lazım ŞL'yi alıp Messi'yi getirmemiz lazım![]()