Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 480 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Eren o Abdullah ne la öyle çok sağlammış ama bonserviside iyi gaza gelde al bu veledi
    Benle görüşse bütün bütçeyi buna yatırırım ama görüşmüyor
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vincent Kompany'e ülkeye alışamadığı için 1 aylık izin verildi.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Vincent Kompany'e ülkeye alışamadığı için 1 aylık izin verildi.
    Yeni gelen adamın alışamaması da ayrı sinir bozucu ya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Yeni gelen adamın alışamaması da ayrı sinir bozucu ya.
    Evet gerçekten öyle. Kalecim Costil'in de sorunları çıktı ancak o en kilit oyuncularımdan birisi olduğu için ters düşmeyi göze alarak izin vermedim. Kompany de bir daha mutsuz olursa ona da vermeyeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Herzamanki gibi iyi bir performans sergiliyorsun. Umarım Kompany bir an evvel kendine gelir.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Her zamanki gibi iyi bir performans sergiliyorsun. Umarım Kompany bir an evvel kendine gelir.
    Teşekkürler Valla gelmezse Kompany Mompany dinlemem, satar yenisini alırım Adana'da kral oldum artık çünkü, her sezon untouchable'ız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kompany kulübe döndüğünün ertesi günü yine mutsuz olduğunu söyledi ve ben de bu sefer açtım ağzımı yumdum gözümü. Devre arasında Kompany Adanaspor'da olmayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Kompany çok kötü bir oyuncu niye aldın ki. Birde, oyuncu mutsuz olduğu zaman ve ülke ile problemleri olursa daima ikinci şıkkı seç düzeliyor. Oyununa yanstıma bunun üstesinden geleceğiz falan diyor. İlk seçeneği seçtiğin zaman oyuncuya 1-2 aylık izin veriyorsun, sorunlar üst üste biniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Kompany çok kötü bir oyuncu niye aldın ki. Birde, oyuncu mutsuz olduğu zaman ve ülke ile problemleri olursa daima ikinci şıkkı seç düzeliyor. Oyununa yanstıma bunun üstesinden geleceğiz falan diyor. İlk seçeneği seçtiğin zaman oyuncuya 1-2 aylık izin veriyorsun, sorunlar üst üste biniyor.
    Kompany'nin kötü bir oyuncu olduğuna katılmıyorum. Defansif kalitesinin yanında teknik ve topu ayağından çıkarmada da başarılı bir oyuncu bence.

Oyuncu sorunu kısmındaki önerini ise deneyeceğim, teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar, artık eski Fm heyecanımı kaybettim. Şimdilik kariyeri kapatacağım, o heyecanı kazanınca ise devam edeceğiz.

Yapma kanka oynaman lazım ŞL'yi alıp Messi'yi getirmemiz lazım

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri