Rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruzRüyasında görmüş galiba
Rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruzRüyasında görmüş galiba
Nocerino Palermo'ya transfer olmuş demek.
Kadronun yarısını tanımıyorum açıkcası.Bu benim İtalya ligini ayrıntısıyla takip etmememden kaynaklanıyor sanırım.
So what?
Saike
Bu aralar rüya gören görene..
So what?
Saike
Yani bencede satmasınlar.Yeri doldurulamaz böyle bir oyuncunun.
En iyisini yapmıs Milan.'Kaka cok iyi topcu.
,
Bi bakıma Milan'ın Tuncay'ı gibi bişey Fener'de Tuncay'ı kaybetti o bakımdanKaybederse kötü olur
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır demiş ünlü bir düşünür![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Baya iyi oyuncular var Montolivo,Rossi,Cigarini,Coda,Dossena,Nocerino,Roc chi,Lorenzo De Silvestre diğerlerini tanımıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Livorno, 9 aydır sakatlığından dolayı forma giymeyen Vikash Dhorasoo'yu transfer etti.
Fransız oyuncunun sakatlığının ardından PSG tarafından sözleşmesi iptal edilirken, yapılan bu transfer kafaları karıştırdı.
Livorno'dan yapılan açıklamada ise Fransız ortasaha oyuncusunun sağlık kontrolünden geçtiği ve oynayabilecek kapasitede olduğu belirtildi.
Dhorasoo'nun yıllık 600.000 Avro alacağı tahmin ediliyor.
30 yaşındaki Rocchi alınmasaydı daha iyi olurdu
Arkadaşlar bu olimpiyat kadrosunun a milli takımdan farkı nedir ? hani genç oyunculardan kurulu oluyor diyicem rocchi var.
İyi takım olmuş ama, baya iddaali olacak
bu turnuvada en çok giovinco ve buonanotteyi merak ediyorum bakalım naıl olcak.
italyanın gençleri çok iyiymiş.sağolsun donadoni sayesinde bazı isimleri ilk defa duyuyoruz.
Last edited by Lionel Andres Messi : 03.Temmuz.2008 at 20:07
İnter Obinna ile imzalayabilir
Victor Obinna’nın menajeri 21 yaşındaki oyuncunun İnter ile sözleşme imzalayabileceğini açıkladı.
Gaetano Paolillo yaptığı açıklamada “ İnter daha benimle konuşmadı. Geçen sene Roma’dan direk kontrat teklifi almıştık fakat Chievo engelledi. Napoli’ye gitme şansı da var. Kendisi İnterle birlikte olmak isteyecektir. Büyük takımlar büyük oyunculardan oluşur. Obinna’da İnter’de yer bulur.” dedi.
takip ettiğim kadarıyla çok hızlı fakat iyi bir bitiriciliği yok.romaya giderse öyle ya da böyle iyi işler yapar.interde ise tabi ki bişey yapamaz.
bana göre büyük takım oyuncusu değil tipik nijeryalı hızlı futbolculardan. büyük takım oyuncusu olması zor, bir martins gibi değil..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Acquafresca'dan patlama bekliyorum. İnşAllah yüzümü kara çıkarmaz.
Lanzafame neden alınmadı acaba?New Del Piero Giovinco'da iyice parlar bu Olimpiyatlarda...
Türkiye katılacak mı bu turnuvaya?
Hayır Türkiye bu turnuvada yok.
Ayrıca kadroda benimde çok fazla tanımadığım oyuncu var ama bence de bu şekilde bi kadro lazımdı.
Guiseppe Rossi patlama yapar![]()
Eğer Milan Kaka'yı bırakırsa yuh derimama gitmesini isterim
![]()
İtalya'yı Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Lazio, Serie B'de mücadele eden Bologna'nın "Küçük Zıdane" lakaplı futbolcusu Mourad Meghni'yi renklerine bağladı.
Cezayir asıllı olan eski Fransa U-21 Milli takım oyuncusu, 2001 yılında henüz 17 yaşındayken Bologna'ya transfer olmuş ve 3 sezon İtalya'da 37 maçta forma giyip 5 gol attıktan sonra 2005-2006 sezonunda Sochaux'da kiralık olarak oynamıştı.
Geçtiğimiz sezonun başında Bologna'ya geri dönen 23 yaşındaki ortasaha futbolcusunun lisansının yüzde 50'sinin Bologna'da kalacağı açıklandı.
Bu transfer karşılığında 28 yaşındaki sağ bek Riccardo Bonetto'yu Bologna'ya kiralayan Lazio'da, kulüp başkanı Claudio Lotito, Sırbistan U-21 Milli takım sol beki Aleksandar Kolarov'un da transfer edileceğini belirterek, "Simone Del Nero, Kolarov, Scaloni ve Meghni'yi renklerimize bağladık. Kadromuza 2 oyuncu daha takviye ederek transferi kapatacağız" dedi.
Bu adamı tanımıyorum.Küçük Zidane deyince Gourcuff veya Nasri geldi aklıma.
Hayırlı olsun Lazio için.Lazio'nun benim gönlümde ayrı bir yeri var.Cm 03/04'te tam 8 sezon oynamıştım.Unutulmaz bir kariyerdi.O günden bugüne Lazio'luyum![]()
bende nasri zannettim ayrıca bundan küçük zidane ne olmaz basın abartıyor zidaneye tek aday nasri bence şuan
Yetenkli oyuncular var rossi montolivo nocerino giovinco taşır italyayı![]()
bu zidane'nında amma veliahtı varmış.fransızların dünyaya oyuncu pazarlamak için kullandığı bir şey galiba bugourcuff,ribery şimdide bu