fransa milli takımı ileride çok çok iyi olacak valla
fransa milli takımı ileride çok çok iyi olacak valla
hiç duymadım ismini hayırlı olsun
1-Inter 2-Roma çok ilginç transfer politikası izliyorlar... Roma artık Batistuta gibi Internatıonal bir forvet almalı Semioli yetmez Roma ya...
Hücum hattında da oynuyordu sanırsam... Ama sadece sağ kanatsada Mancini var dedim gibi daha iyi oyuncular alınmalı...
İnter ile Co-Ownershipli olan adam David Pizarro ydu...
Semioli sağ kanat oyuncusu.Milli takımda da oynuyor.
Quagliarella ile yıldızı parlayan diğer bir isim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Semioli 4sezondur Chievo da oynuyor... Inter ile Chievo arasında Semioli için Co-Ownership gibi bişey yok... Sadece Chievo nun oyuncusu...
Bataklık kurumadıkça sivri sinek olacaktır.
Hala akıllanmıyorlar hayatları şike.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Libertadores kupası finalinde mükemmel oynadı 3 gol attı Avrupa klüplerinde rahat oynar kim alırsa akıllı bir iş yapmış olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Onu bilmiyorum ama ben Semioli nin Inter ile geçmişte bir bağlantısı felan olduğuna dair bişey bilmiyorum o yüzden net bişey diyemicem...Ama kariyerinde Inter hiç yok...
Lazio, Zarate’nin transferini resmi olarak onayladı
Lazio, Katar klübü Al-Sadd’dan Mauro Zarate’nin transferini medyaya duyurdu.
Oyuncu, Cumartesi sabahı Roma havaalanına geldi. Zarate Lazio’ya kiralık olarak geldi fakat başkent ekibi bu oyuncuyu satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor.
21 yaşındaki futbolcu geçen sezon kiralık olarak Birmingham City’de top koşturdu ve 14 Premier Lig maçı oynadı.
Lazio transferi klübün resmi sitesinden şöyle duyurdu:
“Zarate bu sabah kulüp menajeri Maurizio Manzini ve bir grup taraftar eşliğinde Roma ‘ya geldi.”
“Zarate şimdi Lazio ile yeni bir maceraya başlayacak.”
Futbolcu Lazio’ya gelişinden gayet memnun olduğunu ve takıma katılmak için sabırsızlandığını belirtti.
Zarate, medya mensuplarına verdiği demeçte; “Lazio’yu seçtim çünkü çok büyük bir klüp ve artık top oynamak için sabırsızlanıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum ve şimdi önümüzdeki hazırlık dönemine bakıyorum.”
Golcü oyuncu biraz sonra Lazio’nun antrenman tesislerinde sağlık kontrolünden geçecek ve Pazartesi resmi sözleşmeye imza atacak. Ardından kısa bir basın toplantısı düzenleyecek.
Küçüklüğü kalmadı artık, 23 yaşında.. En sonunda ayrıldı takımdan, geç oldu..
http://www.youtube.com/watch?v=0X5GFjwo8rc
juve'yi 2.lige düşürenler aynı cesareti diğer takımlara gösteremediler ve sonra da şike bitmiyor.bitmez tabi
Bize gelsin bize
Anladığım kadarıyla Ronaldo FM2009'a serbest transfer olarak başlayacak![]()
Parma Reginaldo'yu transfer etti
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Parma, bir başka Serie A takımı Fiorentina'nın Brezilyalı golcüsü Reginaldo'yu transfer etti.
Parma, Fiorentina'nın 23 yaşındaki Brezilyalı golcüsü Ferreira da Silva Reginaldo'yla beş yıllık sözleşme imzaladı. Reginaldo, altı sezon Treviso forması giydikten sonra geçtiğimiz yaz Fiorentina'ya transfer olmuştu.
Parma, Serie A'da sezonun son haftasına kadar düşme korkusu yaşamış ancak Claduio Ranieri yönetiminde ligde kalmayı başarmıştı. Ranieri ise, sezon sonunda bu sezon yeniden Serie A'ya yükselme başarısı gösteren Juventus'un başına geçmişti.
05.07.2007
Kaynak : İHA
Ortalama bir oyuncu Semioli bana kalırsa. Kadroyu genişletmek için yapılan bir transfer gibi duruyo.
Lavezzi Napoli’de! Arjantin Ligi şampiyonu San Lorenzo’da forma giyen Ezequiel Ivan Lavezzi, birçok İtalyan takımının teklifi arasından Napoli’yi seçti.
![]()
4-2 kazandıkları kritik Arsenal maçında ceza sahasının dışından müthiş bir şutla kaleciyi avlayan Lavezzi, taliplerini katlamıştı.
Estudiantes takımıyla 2003’te başlayan kariyerinde San Lorenzo’ya gitmeden önce ligde gol krallığında 4. olan 22 yaşındaki genç yıldızın lig başlamadan önce River Plate’le anlaştığı iddia ediliyordu. Ancak iki kulüp anlaşamıyınca Lavezzi’nin dileği gerçekleşememişti. Ancak artık Lavezzi, efsane Diego Maradona’nın eski kulübü’yle 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Arjantin’in gelecek vaat eden en önemli forvetleri arasında gösterilen Lavezzi, futboluyla İtalya’nın gündemine oturabilir
kaynak:goal
FMden tanıdğımız kaliteli bir oyuncu umarım başarılı olur.FM sayeseinde tanımadığımız adam kalmadı.
kaliteli bir oyuncu napoli iyi bir transfer yaptı hayırlı olsun(:
Fiyat yükseltmek için diyolar KüçüK ZidANe diye
Napoli için hayırlı olsuN... Bakalım İtalya da nsl bir mücadele vericek...