Sayfa 168 / 367 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
5,011 ile 5,040 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

fransa milli takımı ileride çok çok iyi olacak valla

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

hiç duymadım ismini hayırlı olsun

1-Inter 2-Roma çok ilginç transfer politikası izliyorlar... Roma artık Batistuta gibi Internatıonal bir forvet almalı Semioli yetmez Roma ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    1-Inter 2-Roma çok ilginç transfer politikası izliyorlar... Roma artık Batistuta gibi Internatıonal bir forvet almalı Semioli yetmez Roma ya...
    Semioli sağ kanat değilmiydi yaw? İnter ile Co-Ownershipli olan adam. Okaka'yı vermeleri yanlış olur eğer alıncaksa.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Nasri, Gourcuff, Adel Taarabt, bir de bu... 4 tane Zidane geliyor, Milli Takım yokluğunu hissetmeyecek Zizou'nun..
    Tam ağzımdaydı Adel Taarabt diyecektim Tottenham'da.

Hücum hattında da oynuyordu sanırsam... Ama sadece sağ kanatsada Mancini var dedim gibi daha iyi oyuncular alınmalı...

İnter ile Co-Ownershipli olan adam David Pizarro ydu...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Semioli sağ kanat oyuncusu.Milli takımda da oynuyor.

Quagliarella ile yıldızı parlayan diğer bir isim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Benimde aklıma ilk Nasri ve Taarabt geldi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Yeni Maradona olayına döndü bu iş.
    O da doğru..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Hücum hattında da oynuyordu sanırsam... Ama sadece sağ kanatsada Mancini var dedim gibi daha iyi oyuncular alınmalı...

İnter ile Co-Ownershipli olan adam David Pizarro ydu...
    Hayır, Pizarro da Roma-İnter ortaklığı vardı Roma aldı. Semiolinin Chievo-İnter vardı diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    biri interi durdursun
    Bu söz çok hoşuma gitti. Somebody stop İnter. Hatta bunu Turksportalın ana sayfasında yayınlasak İnter için.

Semioli 4sezondur Chievo da oynuyor... Inter ile Chievo arasında Semioli için Co-Ownership gibi bişey yok... Sadece Chievo nun oyuncusu...

Del Piero_10 Misafir

Bataklık kurumadıkça sivri sinek olacaktır.

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Şahsen Juve'nin 2.Lige düşürülmesinden sonra bir tane bile 90 dk Serie A maçı izlemedim..hem futbol kötü hemde zihniyet
    neyini izlicen ya Inter maçlarını izliyince ben utanıyorum acaba o hakemlerin, yötecilerin ßu kağıttan şampiyonluklara nasıl olurda sevinir... ama Şl de tokatı yiyorlar dönüyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Semioli 4sezondur Chievo da oynuyor... Inter ile Chievo arasında Semioli için Co-Ownership gibi bişey yok... Sadece Chievo nun oyuncusu...
    Dostum 4 sezondur orada oynuyor birşey demiyorum haklısın ama Parmadaki Domenico Morfeo gibi Bir zamanlar yarıyayaydı bonservisleri ama oynama hakkı Parmadaydı. Benim sorduğum şey ne zaman aldı Chive tüm hakları.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hala akıllanmıyorlar hayatları şike.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Libertadores kupası finalinde mükemmel oynadı 3 gol attı Avrupa klüplerinde rahat oynar kim alırsa akıllı bir iş yapmış olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bataklık kurumadıkça sivri sinek olacaktır.
    çok doğru...

Onu bilmiyorum ama ben Semioli nin Inter ile geçmişte bir bağlantısı felan olduğuna dair bişey bilmiyorum o yüzden net bişey diyemicem...Ama kariyerinde Inter hiç yok...

Default Lazio, Zarate’nin transferini resmi olarak onayladı

Lazio, Zarate’nin transferini resmi olarak onayladı

Lazio, Katar klübü Al-Sadd’dan Mauro Zarate’nin transferini medyaya duyurdu.

Oyuncu, Cumartesi sabahı Roma havaalanına geldi. Zarate Lazio’ya kiralık olarak geldi fakat başkent ekibi bu oyuncuyu satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor.

21 yaşındaki futbolcu geçen sezon kiralık olarak Birmingham City’de top koşturdu ve 14 Premier Lig maçı oynadı.

Lazio transferi klübün resmi sitesinden şöyle duyurdu:

“Zarate bu sabah kulüp menajeri Maurizio Manzini ve bir grup taraftar eşliğinde Roma ‘ya geldi.”

“Zarate şimdi Lazio ile yeni bir maceraya başlayacak.”

Futbolcu Lazio’ya gelişinden gayet memnun olduğunu ve takıma katılmak için sabırsızlandığını belirtti.

Zarate, medya mensuplarına verdiği demeçte; “Lazio’yu seçtim çünkü çok büyük bir klüp ve artık top oynamak için sabırsızlanıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum ve şimdi önümüzdeki hazırlık dönemine bakıyorum.”

Golcü oyuncu biraz sonra Lazio’nun antrenman tesislerinde sağlık kontrolünden geçecek ve Pazartesi resmi sözleşmeye imza atacak. Ardından kısa bir basın toplantısı düzenleyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    bence zarateyi yüzde 99 aldılar arkadaşlar.çok para ama çıkış yakalayabilirse bu paranın hakkını verir.
    ben demiştim...

lazio çok bir piyango buldu umarım iyi değerlendirilir zarate inanılmaz bir yetenek.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Küçüklüğü kalmadı artık, 23 yaşında.. En sonunda ayrıldı takımdan, geç oldu..

http://www.youtube.com/watch?v=0X5GFjwo8rc

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

juve'yi 2.lige düşürenler aynı cesareti diğer takımlara gösteremediler ve sonra da şike bitmiyor.bitmez tabi

Sheriff Misafir

Bize gelsin bize
    Anladığım kadarıyla Ronaldo FM2009'a serbest transfer olarak başlayacak

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Parma Reginaldo'yu transfer etti

Parma Reginaldo'yu transfer etti

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Parma, bir başka Serie A takımı Fiorentina'nın Brezilyalı golcüsü Reginaldo'yu transfer etti.
    Parma, Fiorentina'nın 23 yaşındaki Brezilyalı golcüsü Ferreira da Silva Reginaldo'yla beş yıllık sözleşme imzaladı. Reginaldo, altı sezon Treviso forması giydikten sonra geçtiğimiz yaz Fiorentina'ya transfer olmuştu.
    Parma, Serie A'da sezonun son haftasına kadar düşme korkusu yaşamış ancak Claduio Ranieri yönetiminde ligde kalmayı başarmıştı. Ranieri ise, sezon sonunda bu sezon yeniden Serie A'ya yükselme başarısı gösteren Juventus'un başına geçmişti.

05.07.2007
    Kaynak : İHA

Ortalama bir oyuncu Semioli bana kalırsa. Kadroyu genişletmek için yapılan bir transfer gibi duruyo.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Lavezzi Napoli’de!

Lavezzi Napoli’de! Arjantin Ligi şampiyonu San Lorenzo’da forma giyen Ezequiel Ivan Lavezzi, birçok İtalyan takımının teklifi arasından Napoli’yi seçti.

4-2 kazandıkları kritik Arsenal maçında ceza sahasının dışından müthiş bir şutla kaleciyi avlayan Lavezzi, taliplerini katlamıştı.

Estudiantes takımıyla 2003’te başlayan kariyerinde San Lorenzo’ya gitmeden önce ligde gol krallığında 4. olan 22 yaşındaki genç yıldızın lig başlamadan önce River Plate’le anlaştığı iddia ediliyordu. Ancak iki kulüp anlaşamıyınca Lavezzi’nin dileği gerçekleşememişti. Ancak artık Lavezzi, efsane Diego Maradona’nın eski kulübü’yle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Arjantin’in gelecek vaat eden en önemli forvetleri arasında gösterilen Lavezzi, futboluyla İtalya’nın gündemine oturabilir

kaynak:goal

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

FMden tanıdğımız kaliteli bir oyuncu umarım başarılı olur.FM sayeseinde tanımadığımız adam kalmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kaliteli bir oyuncu napoli iyi bir transfer yaptı hayırlı olsun(:

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fiyat yükseltmek için diyolar KüçüK ZidANe diye

Napoli için hayırlı olsuN... Bakalım İtalya da nsl bir mücadele vericek...

Mesaj Yetkileri