...
Uzun süren tartışmaların ardından sonunda yönetime Alt Yapı Tesislerinin gelişimi konusundaki talebimi kabul ettirebildim. Transfer de bir yere kadar, artık alttan da oyuncular çıkarıp oynatmak ve bu oyunculardan kar etmek gerek.
...
Yönetimin iyi çalışıyor gerçekten![]()
8.Hafta
9.Hafta
Premier Lig'de Puan Durumu
Bu ne şans mıdır şanssızlık mıdır çözemedim. Wolwes maçı evlere şenlik. Bir maç ancak bu kadar gider gelirdi herhalde. Üst üste alınan 4 beraberlikle beraber Premier Lig'in Samsunspor'u olma yolunda ilerliyoruz : )
...
Wolwes maçı ne olmuş öyle.10 gol dile kolay..
Dikkatimi çeken çok gol yiyoruz gibi...
wolves maçı ne öyle 90+2 'de 5-4 yapmışsın 1 dakika sonra 5-5 fena maç olmuş![]()
Yönetimi ve taraftarıyla gerçekten gelişmeye açık bir kulüp. Sponsporumuz da Football Manager başka ne istenir : )
Maç bitti derken, şans
Kalecimizin kötü olmasından kaynaklanıyor. Sezon başında iyi ama yaşı baya geçmiş kaleciler vardı almak istemedim. Ama bir kaleci transferi şart. Şuan takip listemde Uruguay Milli Takımının kalecisi var. Getirebilirsek ilaç olacaktır.
...
Artık seri galibiyetlere ihtiyacımız var birde 5 maçlık gelecek fixtürü paylaşırsan maçlardan sonra iyi olur kaleciyi kesinlikle alman şart . . çalışma iznine takılmazsa o listendeki oyuncularıda al başarılar![]()
...
...
Evde ki maçları alalım zirveye yürüyelim..
Man utd. maçı kendi evin çıkarabiliyosan puan çıkar derim chelsea maçındada inşallah beraberlik alırsın diğer maçları kazanalım seri galibiyetlerle formumuza kavuşalım ..
5 maçtan 3 ünü kesin kazanırız diğerlerinden birinden puan çıkarsak bile iyi olur
...
Hocam bence sadece Ligde yürümeyi hedeflersen daha başarılı olursun diye düşünüyorum , hafta'da 1 maç sakatlık riski az oluyor ve oyuncularda çok daha fazla dinamik maça çıkıyor.
...
...
...
wolves maçı +10 olmuş![]()
Şöyle 3 maçlık seri yakalasan iyi olur.
...
Capital One Kupası 4.Tur
Capital One Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
Premier Lig'de Puan Durumu
Capital One Kupasında 2-1 kazanarak Çeyrek Final'e kalmayı başardık. Umarım gelecek maçlarda da şans yanımızda olur ve kupayı kazanma yolunda devam ederek en azından Avrupa Vizesini kupa yoluyla elde etme şansını yakalarız. Ligde son haftalarda bir çıkışımız hakim. Manu maçında son dakikada gol yemeseydik oynadığımız son 5 maçı da 2-1 kazanmış olacaktık, tesadüf. Pinto 12.hafta başında iyileşti ve bana oynayacak durumda olduğunu söyledi. Ben de oynattım, eh adam oynayınca atıyor iyileşir iyleşmez 2 haftada filelere 2 gol bırakarak kazanmamızda yine baş mimarlardan oldu. Umarım bir daha uzun süreli bir sakatlık geçirmek zorunda kalmaz, En iyi döneminde oynaması onun için çok iyi olacaktır.
...
14.Hafta
Pinto Pinto Pinto diyorum : ) Bu adamı Milli Takıma sokacaz yeter ki sakatlanmasın.
...
iyi bir seri yakalamışsın.Özellikle Chelsea'yi yenmen çok iyi olmuş.
...
Pinto süper oldu dönüş ve işte istediğim gibi seri galibiyetler bu .!!!! Süper .!!Devam ..
![]()
Hocam son maçlar gayet başarılı bu sezon inşallah Avrupaya gidebiliriz![]()