İzmir'deyim, saat 17.00'de Konak Meydanı'nda olurum. Gelecek arkadaşların geliyorum yazması yeterli, kimse gelmese bile, Konak'ı gezer, iftarımı yapar, eve dönerim.
Sekopej
El Comandante
İzmir'deyim, saat 17.00'de Konak Meydanı'nda olurum. Gelecek arkadaşların geliyorum yazması yeterli, kimse gelmese bile, Konak'ı gezer, iftarımı yapar, eve dönerim.
Sekopej
El Comandante
ben ve umudily![]()
27'si yani cumartesi günü, günde bir değişiklik yok.![]()
tamamdır..
Sekopej
El Comandante
benbenim
umudily
Bu kadar kişimiyiz yaw![]()
Yazın beni.
Sekopej
El Comandante
benbenim
umudily
Homer J.S
Eren ve Yaşar da büyük ihtimalle buluşmaya katılırlar...
Gelirim herhalde akşam tam olarak belli olur iş falan yoksa ordayım tabi.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Oh be sonunda buluşuyoruz galiba, yaşa Sekopej organizatör.![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın, çok özür diliyorum, komutan aradı ve beni geri çağırdı, yarın sabah dönüyorum ve maalesef buluşmaya katılamayacağım, askerlik bittiğinde artık nasip olursa çünkü gelemem bir daha bitene kadar.
Organizatör buluşmayı ayarlıyor ama buluşmaya gelmiyor![]()
Aygün sinirliyim zaten arada kaynama sen de, bayram için yola çıkıyorum, sonra arefe günü dönme durumum oluyor ve son olarak cumartesiden çağırıyorlar. Bu ramazan tuttuğum orucun hiç mi hiç hayrı yok bence.![]()
Sorun değil Serkan abicim sen rahatına bak askeriye = mantıksızlık ben ilgilenirim herhalde sanırım.
Bizim de misafirler geldi ama ben katiliyorum bi kac saat kalirimserkan abiyi goremeyecegim icin uzgunum ama insallah baska zaman takma sen abicim
![]()
O zaman buluşmayı Pazar gününe erteleyelim, benim de Cumartesi günü bir işim var. Katılsam bile bir kaç saat kalabilirim orada ama Pazar günü daha uygun olur..
Olur super olur.
pazar günü olursa ben iftara katılamam.. ama öğle olursa katılabilirim. ya da başka bir gün.. siz bilirsiniz sizin için pazar iftar uygunsa siz buluşun başka birgün bulusuruz![]()
bir ankaralı olarak konuyu baltalıyorum ve bu buluşma olmaz diyorum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
maalesef pazar günü iyice yalan oldu benim için. Fenerbahçeliler olarak Konakta pazar günü toplanıyoruz !
bugün buluşmadığımız kesin değil mi?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kesin kesin.
4 Eylül Pazar günü veya 5 Eylül Pazartesi günü buluşalım derim ben...
bundan sonra bende gelirim izmir buluşmalarına![]()
4 Eylül doğum günüm, buralarda olabileceğimi sanmıyorum. 5'i olsa?
Arkadaş hergüne baheneniz var ben de 8'in de askere gidiyorum ne yazık ki katılamıycam herkes kendine iyi baksın.Baran'ım seninle paslaşalım 1 saat falan görüşelim en azından.
Tamam, Pazar günü görüşelim cigerim..