Manu hem ligi hem de Lig Kupası'nı kazandı.
Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
Manu hem ligi hem de Lig Kupası'nı kazandı.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Barclays Premier League 37. Hafta
BU SONUÇLA LİGİ İLK 6 İÇİNDE BİTİRMEYİ GARANTİLİYORUZ VE ŞU HABERİ ALIYORUZ: UEFA'DAYIZ!
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Swansea da küme düştü.
Wolves Championship şampiyonu oldu ve Epl'ye yükseldi.
İspanyol oyuncumuz Rafa'yı 1.7m€ karşılığında Everton'a sattık.
Wernbloom'dan çok çekmişsin sanırım. Zaten adamın adında hayır yok. Pontus diye isimmi olur yahu.
Atila Turan ayın genç oyuncusu oldu![]()
Barclays Premier League 38. Hafta
6.'lığı garantilediğimiz için maçı asistana oynattım, onun yönetiminde golü atmışız ama yanlış kaleye
İşte EPL 2011-2012 Puan Tablosu:
Son Uefa Avrupa Ligi biletini kaptık
Üff kasaya ne para girdi be... Daha TV gelirleri de var. İyi bir bütçe bekliyorum bu sezon yönetimden.
Ve şimdi de gelelim aldığımız ödüllere...
Adam Hlousek, İngiliz oyuncuların seçtiği ''YılınOyuncusu'' ödülünde 3. oldu.
Sankhare'nin Stoke'a 40 metreden attığı gol, yılın en güzel 2. golü seçildi.
VE ŞİMDİ GELELİM BOMBAYA...
EREN AYDEMİR YILIN MENAJERİ!
İki sezon oynadığım kariyerimde ikinci kez yılın menajeri seçiliyorum, şanım aldı yürüdü
Yıldız oyuncumuz Hlousek'i yılın onbirine gönderdik.
*
Artık yatıyorum arkadaşlar, çok yoruldum. Destansı Burnley yolculuğumuzun özeti ve değerlendirmesi yarına... Bekleyin
Yatacağım ama şu haberleri vermeden geçemedim:
Uefa TV gelirlerinden de iyi para kazandık.
Ve sırada müthiş bir haber var:
YÖNETİM, STADI 7.484 KOLTUK BÜYÜTÜYOR!
Aslan yönetim.
Başkan finans kötüleştiği için bankadan 8.75m€ kredi çekti![]()
Kahvaltımı yapayım, belgesel tadında bişeyler paylaşacağım![]()
Ligi çok iyi yerde bitirmişsin. Bir Türk efsanesi doğuyor![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
6.lık muhteşem ErenSeneye şampiyonuz söylemedi deme
![]()
Başarılar çok güzel tebrik ederim.
Yönetim güzel bi kıyak geçmiş![]()
Barclays Premier League 2011-2012 sezonunu ligden yeni çıkmış Burnley'le 6. sırada bitirdik ve Uefa'ya katılma hakkını elde ettik. Bu başarılı sonucu elbette ki başarılı ve uyumlu oyuncularla aldık. İşte tek tek, bütün oyuncuların değerlendirmesi:
Youssef Adnane
Ne zaman görev verildiyse elinden geleni yapmaya çalıştı. Geçen seneki performansıyla kulübün favori personelleri arasına giren Adnane uzun yıllar kulübümüzde kalacak gibi gözüküyor.
Daniel Kofi Agyei
Ortalama bir performans sergiledi. Artıları da, eksileri de vardı. Kirası bittikten sonra da kulübüne geri döndü.
Atila Turan
Formaya alışan Atila, özellikle 2. yarıda süper bir performans sergiledi ve mükemmel gelişim gösterdi. Seneye bambaşka bir Atila görebiliriz; ve Atila tutunduğu formayı bırakacak gibi durmuyor. Ayrıca Atila bu etkili performansıyla Everton'un yakın takibi altına girdi, fakat satmayı kesinlikle düşünmüyoruz.
Boldizsar Bodor
Bodor ikinci yarı formayı Atila'ya kaptırdı; ama hep sempatiyle baktığım bir oyuncu olmayı başardı. Hem yaşı, hem de artan değeri nedeniyle gelecek sezon formasını bir İngiliz'e kaptıracak gibi duruyor.
Guillermo Burdisso
Sene boyunca görevini layığıyla yerine getirdi ve stoperimin değişmez oyuncusu oldu. Çok daha gelişmesini ve çok daha iyi oynamasını bekliyorum. Burdisso bizde gösterdiği performansla birçok önemli kulübün de dikkatini çekti; bu yaz bayağı bir teklif alacağız gibi duruyor.
Benoit Costil
En güvendiğim, en sevdiğim, onbirimin vazgeçilmezi oyuncu. İyi sonuçlarda da yıldızlaştı, kötü sonuçlarda da hata yapmadı. Costil şu an Avrupa'nın en iyi kalecilerinden, ve ona sahip olduğumuz için çok mutluyum. Bizdeki süper performansıyla Costil önemli Almanya kulüplerinin takibi altına girdi, fakat hiçbirinin onu satabileceğimiz 7.5m€ bonservis bedelini bize vereceklerini sanmıyorum.
Andy Delort
Delort bir türlü beklediğim patlamayı yapamayan oyunculardan. İkinci yarıyı da İngiliz sınırına takılıp Nottingham'da kiralık olarak geçirmişti. Artan değerinin de etkisiyle, bu sezon gönderilecek.
David Edgar
Dc, Dmc, Mc mevkilerinde oynayabilmesi ve İngiliz pasaportu olmasından dolayı kaliteli bir alternatif oldu fakat forma şansı bulamadığı için ayrılmak istedi. Gelecek sezon takımda olmayacak.
David Edwards
İngiliz kontenjanını doldurması için alındı ama forma şansı bulamayınca ayrılmak istedi. O da gelecek sezon bizimle olmayacak.
Kevin Gameiro
Devre arasında takıma katıldı ve iyi performans sergiledi. Gelecek sezon da takımda düşündüğüm isimlerden biri fakat OM'nin yapacağı cazip bir teklife de hayır demeyiz.
Herold Goulon
Onu tek kelimeyle tanımlayabiliriz: Kaptan. Gerek fiziksel özellikleri (195 cm 95 kilo) gerekse liderlik özellikleri ile Goulon şimdiden takımın abisi olmuş durumda.
Magaye Gueye
Gueye Premier Lig'i kaldıramadı, fakat iyi bir yedek oldu. Buna rağmen, gelecek sezon Jose Maria Callejon'un takıma katılacak olması ve eşek yüküyle maaş alması sebebiyle gelecek sezon aramızda olmayacak. Bonservis bedeli de hiç fena değil.
Jordan Henderson
Büyük umutlarla, rekor bir transfer bedeliyle (12m€) takıma katıldı ama kendisinden beklenen performansı hiçbir zaman sahaya yansıtamadı. İngiliz olması, hem mc'de hem de amr'de oynaması sebebiyle büyük ihtimalle gelecek sezon da takımda kalacak ama çok forma şansı bulacağını sanmıyorum.
Adam Hlousek
Hlousek bu sezon inanılmaz bir performans sergiledi ve inanılmaz bir profile ulaştı. Takımda, yılın en iyi oyuncusuydu ve birçok ödülde kendini gösterdi; ayrıca yılın onbirinde de sol açık mevkisini kimselere kaptırmadı. Harika bir sezon geçiren Hlousek, bu mükemmel performansıyla tüm ilgileri üzerine çekti ve bu ilgiler bu yaz başımızı hayli ağrıtacak gibi duruyor.
James Cope
Kariyerim boyunca takımda kalacak ama forma şansı bulabileceğini hiç sanmıyorum
Tyrone Mears
Sene başında sağ bek mevkisinde ona çok güveniyordum ama performansıyla beni delirtti. Devre arasında satıldı ve özellikleri de hayli düşmüş. Kurtulduğumuz iyi oldu diyebiliriz, fena bir bonservis bedeli de getirmemişti (2.5m€).
Fabrice N'Sakala
N'Sakala'yı geçen sene aldım; gelişmesini bekliyordum fakat gelişmedi. Yine de takımımızda kalacak ve çok iyi bir joker olacak; çünkü sol kanadın her yerinde oynayabiliyor ve performansından memnunum.
Ivelin Popov
Ondan çok daha iyi bir performans bekliyordum fakat beklentilerimi boşa çıkardı, ve devre arasında İngiliz kontenjanına takılarak Werder Bremen'e kiralık olarak gitti. Orada iyi performans sergilemiş. Bu sene, onu aldığımız fiyatın (500k€) biraz daha üstüne satacağız gibi gözüküyor.
Rafa
Beklediğim performansı sergileyemedi; ve aldığımız fiyata Everton'a gönderildi. Bakalım orada bize karşı nasıl oynayacak.
*
Bir iletide en fazla 25 resim paylaşılabilmesi yüzünden diğer oyuncuları gelecek iletide değerlendireceğim.
Liam Ridgewell
İngiliz olması, ve görev verildiğinde layığıyla yapması beni cezbeden özellikler. Liam bu sebeplerden dolayı gelecek sezon da takımda kalacak ve bize tecrübe katacak.
Younousse Sankhare
Sankhare devre arasında takıma katıldı ve tatmin edici bir performans sergiledi. Fakat o zamanda maaş bütçemizin yetersizliğinden dolayı kendisini key player olarak takımımıza katmıştık, şimdi kontrat yenilemek isteyeceğiz ve rotasyon oyuncusu olmayı kabul etmezse, göndereceğiz.
Sisi
Sisi devre arasında takıma katıldı ve güzel futbol oynadı. Toivonen'le de çok iyi bir uyum yakaladılar ve sağ kanadı otobana çevirdiler. Zaten mentali iyi olan hücum oyuncularını her zaman severim. Sisi de, bu performansıyla gelecek sezon takımdaki yerini ayırtmayı başardı.
Ola Toivonen
Benim tabirimle,''Toi''... Kulemiz. İlk yarı takıma alışamamıştı ve ligde golü dahi yoktu; fakat biz ona güvendik ve yanına Gameiro ve Sisi gibi iyi partnerler aldık; Toivonen de kendisini o zaman gösterdi. İkinci yarı takımın en kaliteli ismiydi ve birçok maçta bizi taşıdı. Golleri ve asistlerinin yanı sıra, kaleci vuruşlarında indirdiği toplarla atak kurmamızda başrolü oynadı. Geçen sezonun en istikrarlı ismi olmasıyla göze çarpan Toivonen, gelecek sezon da kulelik görevini yapmaya devam edecek.
Pontus Wernbloom
Gelelim belalıma. Üstün mental ve fiziksel özelliklerini hiçbir zaman sahaya yansıtamayan Wernbloom, kafa toplarında bile hiç etkili olamadı. Takıma net olarak hiçbir katkı vermeyen Wernbloom; yediğimiz birçok golde ortasahada topu kaptırarak baş mimarlık görevini üstlendi. Sezon boyunca saç baş yolduran Wernbloom, gelecek sezon kesinlikle takımda olmayacak diyebileceğimiz nadir isimlerden biri.
Andy Wilkinson
Geçen sezon devre arasında takıma dahil ettiğimiz Wilkinson, adeta takımın reyizi olmuştu ve abilik görevini üstleniyordu. Bu sezon da az da olsa bulduğu şanslarda kaliteli performans sergiledi; fakat Paolo Hernan Dellafiore'nin takıma katılacak olmasından dolayı gelecek sezon kendisiyle yollarımızı üzülerek ayıracağız.
Gianni Zuiverloon
Kendisini sezon başında yedek olarak düşünüyorduk fakat Mears'ın gitmesiyle sağ bekin değişmezi oldu. Başarılı top kapmaları ve bizim kullandığımız kornerlerde rakibin kontraya çıkmasını engelleyen müdahaleleri ile gözüme fazlasıyla giren Zuiverloon; gelecek sezon da sağ kanadı korumaya devam edecek.
İşte böyle. Geçen sezon kadrodaki oyuncularımızın performansları böyle oldu. Birazdan, ''Burnley'de ne yaptık?'' isimli bir yazıyla karşınızda olacağım.
Oyuncuların özellikleri güzel Eren .
Yazıyı bekliyoruz![]()
Burnley'de ne yaptık?
- Ligden yeni düşmüş, moralleri sıfır olan takımı yeniden yarattık ve yeniden Premier Lig'e döndürdük.
- Martin Paterson adlı oyuncumuzu Rubin'e 4.4m€ bonservis bedeliyle satarak kulübün bu tarihe kadar aldığı en yüksek bonservis bedelini takıma kazandırdık.
- 129 yıllık Burnley tarihindeki ilk FA Cup kupasını müzemize getirdik.
- Premier Lig'e çıktığımız ilk yılda Uefa Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynadık.
- Jordan Henderson'a 12m€ ödeyerek kulübün rekor transfer harcamasını gerçekleştirdik.
- 2010-2011 senesinde transferden 12.75m€ kazanarak kulübün bir sezonda kazandığı en yüksek bonservis gelirini elde ettik.
- Ola Toivonen, Alexey Berezutskiy gibi Avrupa'da isim yapmış olan oyuncuları takımımıza katmayı başardık.
- Premier Lig'deki ilk senemizde 6. olarak Avrupa'ya katılmayı başardık.
*
Bunlar sadece 2 sezonda yaptıklarımız. Daha yapacağımız çok şeyler var. Bizi izlemeye devam edin...
Gerçekten mükemmel gidiyorsun Eren. Tebrik ederim![]()
Şu an maaş bütçemiz yetersiz olduğu için sözleşmesi bitecek oyuncuların maaşlarını karşılayamıyoruz. Ama çok kaliteli 2 İngiliz isim buldum. Bütçe verilince anlaşmaya çalışacağız; gelirlerse çok iyi iki alternatif olurlar.
Scott Sutter Burnley'de!
Hem sağ kanada oyuncu aramamız, hem bu oyuncunun sözleşmesinin bitecek olması; hem de İngiliz olması beni acayip cezbetmişti; fakat paramız yetmediği için bütçenin verilmesini bekliyorduk. Bu arada Socheaux Sutter'e kontrat önerdi ve eteklerimiz tutuşmaya başladı. Hemen 1m€ transfer paramızı maaşa aktardık ve Sutter'le sözleşme imzaladık. Sağ bek için çok iyi bir alternatif olacaktır; performansı iyi olursa Zuiverloon'u bile kesebilir.
Kadromuz 25 kişi olmalı, ve bunların 8'i İngiliz olmalı. Bu yüzden transferde bayağı bir sıkıntı çekeceğiz.
Burnley Avrupa kulüpler sıralamasında 25 sıra yükselerek kendine 49. sırada yer buldu!
İngiliz kontenjanını bütçemizi en sarsmadan kaleci transferi ile doldurabilirdik, şu anda da 2 tane kalecimiz var; bu yüzden 3. bir kaleciye ihtiyaç duyduk ve İngiliz kaleci Marcus Bettinelli'yi serbest transfer olarak renklerimize bağladık.
![]()
başarılar dilerim. baya ilerletmişsin takımıYavaş yavaş listelerde ilk 15'i zorlamaya başlarsın
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc