Sayfa 176 / 367 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
5,251 ile 5,280 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Her yalan haber kitlense, ohoo.
    tamam işte onu delperiero_10'a söyleyin öle bir konuştu ki konuya yorum yazamıyorsun o zaman bu konunun da bi anlamı yok

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

demekki juve de çok mutlu.ben olsam ben de bırakmazdım

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

milan ın motta yı alabilmesi için 33yaşından gün almasını beklemesi lazım..malum,milan anayasası böyle diyo

Del Piero_10 Misafir

Dediğim gibi sorun olmaz

hele hele Nedved ile

Mevzu halledildi

Del Piero_10 Misafir

Smile Nedved Juventus'ta kaldı

Pavel Nedved Juventus ile yeni kontrat imzaladı.

Çek Cumhuriyetinin ve Juventus'un orta saha oyuncusu Nedved,aktif futbol yaşamını sürdüren ender efsane futbolcular arasında.35 yaşındaki orta saha oyuncusu İtalya'nın en çok tekme yiyen oyuncusu olarak sezon sonunda 1 yıl daha oynamak yada emekli olmak arasında seçim yapacağını açıklamıştı.

Geçirdiği ağır sakatlıklara rağmen 25 yaşındaki bir oyuncu gibi koşan Nedved bu sezon Juventus orta sahasının en mücadeleci ismiydi.

Futbolu bıraktıktan sonra Juventus'un genç takımında antrenörlük yapmaya başlayabilecek.

Medyanın çıkardığı yalan haberlerin ''rumour'' değil ''bs'' olduğunu zaten dün söylemiştim.

Nedved Juventus sportif direktörü Alessio Secco ile yalnız yaptığı görüşmeden yeni bir kontratla çıktı.Menajerine görüşmede bir sandalye ayrılmadı.Menajerlerin sahtekar olduğunuda söylemiştim.

Nedved'in de kalışıyla birlikte Juventus'un en önde gelen 5 ismi Del Piero,Trezeguet,Buffon,Camoranesi,Nedved kadroda yer almaya devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Olması gereken oldu.Nedved artık Juve ile bütünleşti diyebilirim.Beşiktaş'a gelmesi zaten çok zordu.

Çok sevindim hayırlı olsun... Nedved özdeşleşti takımla...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

yok juve camoranesi yi kadroda görmek istemiyo,yok nedved para beğenmedi..bu haberlerin hepsi yıpratma politikası..bu işin altında kimin olduğu da belli.

sonuç:gidecek denilen oyuncuların hepsi birer birer imza attı..

Del Piero_10 Misafir

Bu arada Nedved'in Juventus'un içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle 2 sezondur maaşında %50 indirimi kabul ettiğini belirteyim.

Geçen sezon başında Jose Mourinho'nun yaptığı teklife rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    -

İşte futbolcu bu!!!

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bence çok iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede gereksiz bir transfer
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Trezeguet Domenech'i eleştirdi

Juventus'un golcü oyuncusu David Trezeguet, kendisini Avrupa Futbol Şampiyonası milli takım aday kadrosuna çağırmayan Fransa Milli Futbol Takımı teknik direktörü Raymond Domenech'i ağır bir dille eleştirdi.

Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Trezeguet, Milli takım çalıştırıcılığının Domenech'in harcı olmadığını iddia etti.
    Trezeguet, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, Domenech'in bu işe uygun olmadığını herkesin bildiğini iddia ederken, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yaşanan başarısızlıktan sonra birçok Fransız gibi ben de gitmesi gerektiğini düşündüm. Diğer ülkeler, Fransızlara ne olduğunu merak ediyor'' diye konuştu.
    Dün milli takımı bıraktığını açıklayan Trezeguet, ''Kararımdan dönmeyeceğim. Domenech bugün beni çağırsa, iki yüzlülük yapmış olur. Yerimi, onunla iyi anlaşacak birine bırakmayı tercih ettim'' dedi.
    30 yaşındaki Fransız, 1998 Dünya Kupası'nı kazanan takımda yer almış, 2000 Avrupa Şampiyonası final maçında İtalya'ya attığı golle takımını şampiyonluğa taşımış, çıktığı 71 milli maçta 34 gol kaydetmişti.

ntvspor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bence gittiği takıma kesinlikle faydalı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

çok üst düzey bi oyuncu oldugunu sanmıyorum o yüzden ne barcelona ne de milanda oynamayı hakediyo

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi yapmış küme düştüğü halde gitmiyorsa şimdi gitmeninde bir anlamı yoktu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok büyük bir futbolcu ve Juve'ye olan bağlılığını birkez daha ispat etmiş oldu böylece.

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

DÜŞÜNdüğüm gibi oldu
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Benzema-Gomis-Anelka-Govou vs vs hep aynı adamlar ßunlar bide kanatlardan çok geliyor Fransa Zidane olmadığı için sen orta açiyon kafa vurcak adam yok...

İyi yapmış Trezegol..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Roma, Baptista Avında

Corriere Dello Sport'un haberine göre Roma, Real Madrid'in forveti Julio Baptista'yı transfer etmek için tüm kaynaklarını seferber etmeye hazırlanıyor.

İspanya'dan gelen duyumlara bakılacak olursa Julio Baptista'nın bekleneni veremediği 2007-2008 sezonu sonrasında La Liga'dan ayrılması an meselesi. Mart ayından bu yana Real Madrid'in hiç bir maçına ilk onbir başlayamayan Brezilyalı golcü de artık yol alma vaktinin geldiğine inanıyor.

Bu yazı santrafor arayışlarıyla geçiren Roma ise Mutu denemesinden başarısızlıkla ayrılınca gözünü Baptista'ya dikmiş durumda. İtalyan temsilcisi, golcü futbolcuyu alabilmek için tüm imkanlarını kullanmayı hedeflerken; Inter'e transfer olan Mancini'nin bonservis bedeli olarak alınan 13 milyon € da bu transfer için önemli kaynak olacağa benziyor.

Bu arada geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile de yakın temasa geçen, ancak anlaşamayan Brezilyalı'nın İtalya'ya gitmeye sıcak baktığı söyleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Juventus Pranjic’in Peşinde

Hırvatistan milli takımıyla Euro 2008’de etkileyici bir performans yapan Danijel Pranjic Juve’nin son hedefi oldu.

Roma ve Palermo ile adı anılan Danijel Pranjic, şimdi de Juventus’un gözdesi haline geldi. Aslında son haberlere bakılırsa Heerenveen’de forma giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu siyah beyazlı kulübe çok yakın.

Hırvat Milli Takımı'nda forma giyen futbolcu da yeni bir arayış içinde olduğunu; “Yeni bir macera için hazır olduğumu düşünüyorum. Geçen sezon sözleşmemi 2012 yılına kadar uzattım, ancak şimdi daha üst düzey bir kulüpte oynamak istiyorum,” şeklinde dile getirmişti.

Çok yönlü bir joker

Hırvat oyuncu savunmada oynayabilmesinin yanı sıra, birebirlerdeki adam geçme yeteneğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Pranjic, 2005 yılından beri giydiği Heerenveen formasıyla 16 gol bulurken birçok gole de asistleriyle imza attı. Hırvat milli takımının Euro 2008’de Almanya’yı yendiği maçta takımının ilk golünün ve Polonya’yı 1-0 yendiği maçta da takımının tek golünün hazırlayıcısı olan Pranjic, hücum organizasyonlarındaki etkinliğini gösterdi.

Default Camoranesi 3 yıl daha Juve'de

Camoranesi 3 yıl daha Juve'de
    5 yıldır Juventus'ta forma giyen Arjantin asıllı İtalyan futbolcu Camoranesi, kulübüyle olan olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

İtalya'nın Juventus takımında futbol oynayan Mauro Camuranesi, kulübüyle olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattı.

Juventus'tan yapılan açıklamada, 5 yıldır Juventus forması giyen Camoranesi'nin, kendisini 2010 yılına kadar kulübe bağlayan anlaşmaya imza attığı belirtildi.

İtalyan basını geçen ay, 31 yaşındaki Arjantin doğumlu İtalyan oyuncunun kulübüyle anlaşamadığını ve takımından ayrılabileceğini yazmıştı.

NEDVED İLE 1 YIL DAHA
    Çek futbolcu Pavel Nedved'in, ücret artışı konusunda kulübü Juventus ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

İtalyan medyasının verdiği habere göre, Juventus ile pazarlığa oturan Nedved, ücretini 600 bin Euro artırırken, yıllık ücretini de 3 milyon Euro'ya çıkarmış oldu. Çek futbolcunun 2007-2008 sezonunda da Juventus'ta top koşturacağı kaydedildi.

Adı Beşiktaş ile de geçen 34 yaşındaki Pavel Nedved'in kulübüyle anlaşamaması durumunda futbolu bırakacağı söylentilerine yer veren İtalyan gazeteleri, anlaşma üzerine Nedved'in adının takımın yaz kampı listesine alındığını bildirdiler.

2001 yılında Juventus'a gelen ve 2003 yılında Avrupa'da yılın futbolcusu seçilen Nedved, geçen yıl Serie B'ye düşen takımını yalnız bırakmamıştı.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedved futbolu bıraktı dedi haberler ama 1 yıl daha uzatmış.Seneye bırakır

Red face Ancelotti: "İtalya'yı çalıştırmak istiyorum"

Ancelotti: "İtalya'yı çalıştırmak istiyorum"

Milan'ın çalıştırıcısı, yakın bir gelecekte İtalya'nın başına geçmek istediğini itiraf etti. Tecrübeli teknik adam bir taraftan da Afrika ülkelerinden birini, "koşan çocuklarla çalışmak zevkli olabileceğinden" çalıştırabileceğini söyledi.

Ancelotti, Azzurriler'i çalıştırma isteğini hiçbir zaman gizlemedi. Hatta, 2006 Dünya Kupası'ndan sonra birçok kişi takımın başına onun geçeceğini tahmin ediyordu.

Fakat Carletto, 2006'dan sonra da, Euro 2008'den sonra da Milan'ın başında kalmayı tercih etti.

La Stampa'ya verdiği demeçte Ancelotti, Lippi'nin görevi bir sonraki bırakışında, milli takımın başına geçme fikrine karşı çıkmayacağını söyledi.

"Milli takım çalıştırmak çok arzu ettiğim bir şey. Bunun için zamanımın geleceğini biliyorum. Bir İtalyan olarak, çalıştıracağım takımın İtalyan Milli Takımı olmasını isterim. Hatta bir Afrika takımı bile olabilir." diyen Ancelotti, "Koşan çocuklarla çalışmak zevkli olabilir." şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ancelotti italyanın başına gelmez çünkü lippi geldi.ilk yorum benden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

pranjıc iyi bir kanat oyuncusu

Nesil
    2007