...
15.Hafta
Kupadan elediğimiz Stoke City'i Lig'de de yenmeyi başarıyoruz. Önümüzde Lig Kupası Çeyrek Final maçı var, bütün konsantremizi artık o maça ayıracaz.
...
15. hafta liderle aranda 2 puan , Pinto'da geri gelmiş zirve de baskı olmayan tek takım biziz , seneye ŞL 'ye katılacağımza inanıyorum.
Hocam gidişat çok çok iyi![]()
Üst üste kayıpların ardından son 2 senede üst lige çıkmayı başaran ya da bize denk takımlarla üst üste maç yapmamız ve bunları kazanmamız bir anda üste çıkardı bizi, arada bi Chelsea galibiyeti ekstra oldu da onlarda 12.sırada : ) Gelecek haftalarda da bu dengenin süreceğini zannediyorum. Sezon sonunda ilk 6 içinde olmak güzel olur.
Teşekkürler.
...
Capital One Kupası Çeyrek Final
16.Hafta
Lig Kupasında çeyrek final maçında Burnley'i devirip yarı finale yükselmeyi başarıyoruz. Yarı Finalde Tottenham ile eşleştik, 2 ayak üzerinden oynanacak maçlar. Tottenham ile kupada karşılaşmadan önce Lig'de boy gösterdik. Geçen sezon olduğu gibi yine Adebayor hattirck yaparak maçın önüne geçti. Umarım kupa'daki karşılaşmalarda oynamaz : )
...
müthiş bir seri yakalamıştın son maç nazar boncuğu olsun
...
Maşallah dediğim 2 hafta yaşamıyor tottenham'a kaybetmişiz![]()
Son maç nazar değmiş neyse önemli değil ..Devam ..
![]()
...
Puan farkı çok az oynattığın futbol umut verici büyük takımlara karşı gayet dirençli ve pozisyon bulabilen takımsın bu futbolla Avrupa kesin diyorum![]()
...
17.Hafta
18.Hafta
West Brom ve Everton karşısında iyi bir oyun çıkararak maçları kazanıyoruz. Haftaya Manchester City'e konuk olacaz. Zor Daha sonra Sunderland ve Aston Villa deplasmanlarımız var. Uzun bir süre Evde değiliz.
...
Sonuçlar güzel ..City den puan çıkar diğer maçları alırsın gibime geliyor ..
![]()
Sonuçlar çok iyi![]()
...
19.Hafta
Maalesef City karşısında tutunamıyoruz. Yıldız oyuncuların ayağından buldukları gollerle maçtan farklı galip ayrılıyolar. Büyüyünce tekrar görüşecez elbet : )
...
Kariyerini baştan sonra takip ediyorum. Aynı takımla bende Championship'teyim şuan. Takımın mali durumu biraz kötü transfer yapmakta sıkıntı çekiyorum. Fakat geçen sene bir regen bulmuştum bir sezon boyunca oynattım cok potansiyelliydi Arsenal'a 10 milyon euro'ya sattm mali bütçeyi çok rahatlattı.
Şuan ligde gayet iyi gidiyorsun lige tutursan maddi anlamda da kalkınırsın![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
City maçı normal onun dışında da gidişat iyi hocam
Ben de alt liglerdeyken Mali yönden sıkıntılıydım bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiğimiz oyuncu sayısı azdı ama Premier Lig'e çıkınca işler değişti tabi. İlk sezon 54, bu sezon 63 milyon € katılım bedeli aldık. Az paralar değil bunlar. Sezon sonunda yeni stadı da tamamlıyoruz bakalım artık : )
Teşekkürler.
...
Hocam harbiden premier ligde manyak paralar dönüyor ya bende southamptonla oynuyordum bir ara her sene en az 65 milyon veriyordu.
Bizim ligde şampiyon bunun yarısını alıyordur anca![]()
...
20.Hafta
21.Hafta
Evde bulduğumuz aynı pozisyonları deplasmanda bulduğumuz zaman neden hep kaçar anlamış değilim, biraz şanssızlık biraz daha şanssızlık daha fazlasını alabileceğimiz 2 karşılaşmadan tek puanla ayırdı bizi. Artık taraftarla buluşma zamanı.
...
3 Aylık sakatlığının ardından fırtına gibi sahalara dönen Pinto takımın tüm gol yükünü üstlenmiş durumda. Ligde çıktığı 12 maçta 14 gol attı.
Önümüzdeki 5 maçlık Fikstür
...
Son maçlar kötü olmuş Pintoya sevindim ama toparlanmamız lazım hakikaten.Daha lig bitmedi ama galibiyet veya galibiyetlere ihtiyacımız var . Tottenhamı yenerek çıkış yakalaman lazım Arsenale kendi evinde zorlamak lazım .
Premier Lig'de deplasmandaki maçlardan puan almak çok zor. Bir de bizim gibi küçük ekipler için çok çok zor : ) Şuan kadromdaki oyuncuların hepsini satışa koysam, Premier Ligde oynayabilecek 3-4 adam ya çıkar ya çıkmaz. Gerçekten her maç çok zorlu geçiyor. Devre arasında ilk transferim direk kaleci üzerinde olacak. Çünkü mevcut kaleci ligin en kötü kalecilerinden ve çok kolay gol yiyor. Bundan arınmak gerek.
...
Grimsby maçına tam yedek kadro ile çıkarsan takım biraz rahatlar![]()
...
manu kopmuş gitmiş yine hocam hedef şampiyonlar ligine kalırız bu sene![]()