Bu kariyere bayılıyorum taktik işini ne yaptın abi? V3 u kullanıyor musun yoksa başka bir taktiğe mi dondun v3ten verim alıyorum ben açıkçası
Bu kariyere bayılıyorum taktik işini ne yaptın abi? V3 u kullanıyor musun yoksa başka bir taktiğe mi dondun v3ten verim alıyorum ben açıkçası
Abi artık frenleme şu takımı yokuş aşağı sal gelsin![]()
Türklerle devam hocam. Türk futbolunu kalkındıracak biri varsa o da sensin![]()
Teşekkürler. Hala V1 i kullanıyorum desem ne dersin.
Sana söz bu günden itibaren takımı frenlemeyeceğim. Ama sezon sonu sürpriz sonuçlar gelirse karışmam.
Hocam hedefe tam yol ilerliyoruz. Her daim yerli devam edeceğiz.
Bandırma'yı yükseltmene sevindim hocam. İnşallah Süper Lig'e de çıkarlar![]()
Gerçi pilot takım olarak 1. lig yeterli bence ama
Şöyle Güzel Profile Sahip Oyuncularla Bir Oynayamadım Oynamaya da Ömrüm Yeter mi Bilemiyorum
Alt Yapıyı Harika Geliştirmişsin Bende İş Yok Hacı En Fazla 1 Sene Daha Oynarım Devamı Gelmez Bende...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İnşallah çıkaracağım.
Demekki senin kariyeri bırakmış. Baktı seni kovduramıyor
Hocam yerli takıntımız olunca olanlar bunlar.
Teşekkürler. Zaten tesisleri ptt. den itibaren geliştirmeye başladık. Sabredersen bence sende bulursun.
En son Başkanı taraftar ile tehdit ederek hem genç antrenörlüğünü hem de genç tesislerini geliştirdik.
Eh artık taraftarda arkamızda zor kovuluruz.
Gelelim artık 2024-2025 yılına
Hazırlık maçlarımız
[IMG][/IMG]
Süper kupa maçımız
[IMG][/IMG]
Lig maçlarımız
[IMG][/IMG]
AL maçlarımız
[IMG][/IMG]
Kupalardaki son durumumuz
[IMG][/IMG]
10.Hafta
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
Sloven Liberec maçı ile birlikte menajerliğimizde 400. Maçımıza çıkmışız.
[IMG][/IMG]
Bu da Sabri reisin Pro lisans aldıktan sonraki profili
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar eğer ki burdaysanız ve izlemek isterseniz şimdi Milan ile deplasmanda maçım var ve ben ilk kez twich üzerinden yayın yapmayı deniyeceğim. İzlemek isteyen arkadaşlar buyursun.
http://www.twitch.tv/pusathan01
Umarım becerebilirim.
Bildiğim kadarı ile iyi kaldırdık. Ama gelecek sezon onu hesaplarım. Sadece Fenerbahçeden tek maçlığına hatırladığım kadarı ile 825,000 TL aldık.
Uzak yerlere gittiğimizden biraz seyahat masrafı oldu.
İlk yayınımızda hiç beklemediğim oyunculardan kötü performans aldım.
Kırmızı ile işaretlediğim Hüseyin Uslu-Hüseyin Özdemir-Caner Çebi-Mehmet Karaca-Muzaffer Soykan ve Kerim özdemir bu sezonun en kötü maçlarını çıkardılar. Yenildiğimiz Adana ve Fener maçlarında bile böyle oynamamışlardı.
Benim taktiğimde en önemli bölgelerim kanatlarımdır. İkiside çalışırsa rahat galibiyet geliyor.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
Biz ceza sahası içersinde şutlarımızı çekmişiz. Milan daha çok dışardan vurmuş. Her ne kadar yenilsekte çok ezilmedik. Tabi çok ta kaçırdılar.
[IMG][/IMG]
Ehh benden bugünlük bu kadar. Bir sonraki yayını ya yarın öğleden sonra yada akşam 11 den sonra yaparım.
Milan Maçında Çok da Kötü Oynamamışsın Milan Adıyla Kazanmış
Hocam hazırlık maçların ligin ilk yarısı gibi![]()
Twitch yayını yaptığını bilseydik izlerdik hocam malesef Milanın yendiğini göremedikevinde milanı dizgine getirirsin umarım
ADANA DEMİRSPOR
Aynen çok kötü oynamadık ama orta saham durduğu için yenildik.
İnşallah bir sonraki yayına hocam. Milan ile zaten ilk maçta evimizde oynadık ve berabere kalmıştık. Bu arada bu sonuçla birikte tarihimizde ilk kez katıldığımız AL de gruptan çıktık. Ama lider olmamız imkansız Milan ın 1 gol avantajı var.
Aynen kısmetsizlik ve tecrübesizlik diyelim. Pek te sonuç önemli değil. Zaten bu sezon avrupada öğrenme aşamasındayız. İlerleyen yıllarda canlarına okuruz.
Önemli değil. Sen şimdi nerden çıkardın bu çelsi yi gene![]()
Neyse ki bu sezon karşılaşma ihtimalimiz %1 dir. Adamlar ŞL de gruplarında liderler ve son maça kalmadan liderliğide garantilediler. Olaki bir sürpriz yaparda Al yi alırsak onlarda ŞL yi alırsa anca Süper kupa da karşılaşırız. Fm14 te de ilk karşılaşmamız Süper kupa maçı ile olmuştu. Sonra yakamızdan düşmemişlerdi.![]()
Kısmetsizlik diyelim önümüze ki maçlara bakalım![]()
Yururuz Biz al de
Hocam ne kadar çok hazırlık maçı yapmışsın ayrı bir lig açsaydın bariLig de de Avrupa da da iyi gidiyoruz.
![]()
Bizim kotamız dolmaz sana öyle gelmiştir [MENTION=297426]Barak[/MENTION]
Devam abi keyif sınırsız...
hocam zaten int beleş kullanıyom sınırsızsen yayın yap hocam 1080p izleyek
![]()
ADANA DEMİRSPOR
yine yayın geleneği bize yerleştirmesinler
![]()
Yayın Yok mu Yayın?
Müptelası Et Bizi Reis![]()
Az sonra geliyor yayın. Şu tek maçlık güncellemeyi bir yapayımda. Yine Al maçı ile yayın yapacağız. Evimizde Metalist ile oynayacağız. Maçın sonucu pek önemli değil. Çünkü grupta herşey belli oldu.
11.Hafta
[IMG][/IMG]
Yanlışlıkla diğer taktikle çıkmışım. Taktiklerle oynama yapıyordum. Diğer taktik seçili kalmış. dizilişler hemen hemen aynı olunca fark etmemişim. İkinci yarı değiştirdim ama puan kaybını yaşadık.
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
Takım uyumu 1 aralıkta %96 ları gördü.
[IMG][/IMG]
Ve profilimizin son hali bu şekilde oldu.
[IMG][/IMG]
Bu özellikler niye artmıyor ya. Bir bug falanmı var acaba anlamadım ki.
[IMG][/IMG]
İlk Al deneyimimizde gruptan çıkmayı başardık.
Yayını açtım. Hadi bakalım ikinci yayınımızda maçta neler yapacağız.
http://www.twitch.tv/pusathan01
Al 6. Maç
[IMG][/IMG]
Küçük çaplı sakatlıklarımızdan ötürü bazı as oyuncularımızdan yoksun çıkmış olsakta sağ kanat oyuncumuz Canerin üstün performansı ile grupları galibiyet ile kapadık. Canerin ikinci golünü izlemenizi önerirdim.
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu arada yayın devam ediyor. Sırada Başakşehir maçı var.
En ilginci 20 tane gözlemcim var. Dünyanın dört bir yanına yolluyorum adamlara aman vermiyorum senin oyuncu bilgi seviyen benden nasıl yüksek yaKararlılık v.s'yi anladıkta bilgi seviyesi bende niye düşük
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: