Yarın ya da cumartesi sabahı açıklanır sonuçlar. Hafta başının yoğun geçmesi sebebiyle sonuçları artık hafta sonuna doğru açıklayabiliyorum.
Yarın ya da cumartesi sabahı açıklanır sonuçlar. Hafta başının yoğun geçmesi sebebiyle sonuçları artık hafta sonuna doğru açıklayabiliyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 26. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Konyaspor - Hacettepe ==> 1 => Doğru Tahmin: 31 Verilen Puan: 2
Ankaraspor - Bursaspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 17 Verilen Puan: 6
Denizlispor - Sivasspor ==> 2 =>Doğru Tahmin: 23 Verilen Puan: 4
Beşiktaş - Kayserispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 27 Verilen Puan: 3
Ankaragücü - Kocaelispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 16 Verilen Puan: 8
Antalyaspor - Gençlerbirliği ==> 1 => Doğru Tahmin: 22 Verilen Puan: 5
Trabzonspor - İstanbul BŞB ==> 0 => Doğru Tahmin: 8 Verilen Puan: 9
Fenerbahçe - Eskişehirspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 31 Verilen Puan: 2
Gaziantepspor - Galatasaray ==> 2 => Doğru Tahmin: 16 Verilen Puan: 8
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Geç olsun, güç olmasın. 26. haftanın lideri 7 maçı doğru tahmin ederek 30 puan toplayan Fernando Gago oluyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Liderimiz ise değişmedi, Memedov ama fark kapanıyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
Son 2 haftadir cikistayim. Liderlige dogru ilerliyorum. =)
Yine nickime uygun bir puan (: Adım adım geliyorum 7.yim.Hedef ilk 5
Benim puan kesin yanlış olmuştur bir bakabilir misin?
Baktım baktım, her seferinde az çıkıyor puanın. Demek ki işimi iyi yapıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Herkes sürpriz oynadığından arada normal tahmin yapanlar işi götürüyor.Gaziantepspor - Galatasaray==> 2 => Doğru Tahmin: 16 Verilen Puan: 8
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bu hafta 8 maçta 7 maç tutturdum o tutmayanda Sivas maçı gümbür gümbür geliyoruz.
Derbide tutarsa süper olur![]()
bu hafta 8 maçta 7 maç tutturdum o tutmayanda Sivas maçı gümbür gümbür geliyoruz.
Derbide tutarsa süper olur![]()
Benimde şu an 8 maçım tutmuş durumdaBir tek derbi kaldı.
Sonuçları istiyoruz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sonuç Sonuç Sonuç !![]()
Sonuçlar yarın sabah açıklanır tahminen . . .
Evet doğrudur, cumartesi sabah sonuçlar açıklanır. Kalan haftalarda eskisi gibi kısa sürede açıklamayı düşünüyorum.
Anlayışınız için tekrar teşekkür ederim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 27. Hafta Sonuçları
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Kocaelispor - Beşiktaş ==> 2 => Doğru Tahmin: 24 Verilen Puan: 6
Bursaspor - Ankaragücü ==> 1 => Doğru Tahmin: 19 Verilen Puan: 7
İstanbul BŞB - Gaziantepspor ==> 0 =>Doğru Tahmin: 18 Verilen Puan: 8
Sivasspor - Antalyaspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 30 Verilen Puan: 2
Hacettepe - Trabzonspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 30 Verilen Puan: 2
Gençlerbirliği - Konyaspor==> 1 => Doğru Tahmin: 24 Verilen Puan: 6
Eskişehirspor - Ankaraspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 26 Verilen Puan: 4
Kayserispor - Denizlispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 28 Verilen Puan: 3
Galatasaray - Fenerbahçe ==> 0 => Doğru Tahmin: 9 Verilen Puan: 9
Geç olsun, güç olmasın. 27. haftanın lideri 8 maçı doğru tahmin ederek 45 puan toplayan sakaryaligocmen oluyor. Tebrik ediyoruz kendisini. Ayrıca yine 8 maçta doğru tahmin yapan arkadaşları da tebrik ederiz.
Liderimiz ise değişti, sakaryaligocmen; son haftalardaki çıkışıyla liderliğe oturdu. Tebrik ediyoruz kendisini.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
23 puan almışız.Fena değil...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
1 puan inmişiz. 22 puan..
Liderliğe çıkmışız.İnaşllah Bırakmyız
31 puan almisim. O anki ruh halimi düsünemiyorum.![]()
1 puan artmış 23 olmuşum.Ama 2 sıra gerilemişim.
Bu hafta neden tahminler açılmadı acaba?
Tahmin yarışması sonlandırıldı galiba o yüzden . . .
Sonlandırılma yok, 2 defa sisk yanması sorunu olduğundan yapılan tahminler güme gitti. 3 hafta kimse puan alamamış oldu böylece. Son 3 hafta eğer forumda sorunlar olmazsa yarışma devam edecek.
"YÜCE ATATÜRK"
3 hafta kimsenin puan almaması iyi olmuş
Kaldı 2 hafta şampiyonluk geliyor![]()
Sayın yetkililer ne zaman sonuçlar açıklanacak?
Serkan abi bu aralar yoğun sanırım . En kısa zamanda açıklayacaktır.
Serkan'ın sanırım finalleri var ilgilenemiyor. Zaten yarışma bu hafta bitecek. Sonuçları bittikten sonra görürüz.![]()
Finaller henüz başlamadı ama artık okulun son dönemi. Tabi benim uzamış olsa da, derslere gitmeyecek olmamız, mezun olacak arkadaşlar derken sınavlar öncesi son günlerimizi değerlendiriyoruz. Bu nedenle son 2 haftanın sonuçlarını ekleyemedim. Ama süpriz olur, böylesi daha heyecanlı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
28. hafta sonuçlarını açıklamıştım ama sitede sorun oluşunca silindi. 28. haftayı tekrar ayrıntılı yazmıyorum. 29, 30 ve 31. haftalar maalesef oynanamadı. Şimdi 32. hafta sonuçlarını açıklıyorum.
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 32. Hafta Sonuçları
Hacettepe - Sivasspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 20 Verilen Puan: 2
Antalyaspor - Fenerbahçe ==> 0 => Doğru Tahmin: 4 Verilen Puan: 9
Gaziantepspor - Kocaelispor ==> 1 =>Doğru Tahmin: 24 Verilen Puan: 1
Galatasaray - Gençlerbirliği ==> 1 => Doğru Tahmin: 16 Verilen Puan: 4
Denizlispor - Ankaraspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 18 Verilen Puan: 3
Konyaspor - Eskişehirspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 12 Verilen Puan: 6
Trabzonspor - Bursaspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 8 Verilen Puan: 8
İstanbul BŞB - Kayserispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 14 Verilen Puan: 5
Ankaragücü - Beşiktaş ==> 2 => Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 7
Geç olsun, güç olmasın. 32. haftanın lideri 6 maçı doğru tahmin ederek 31 puan toplayan BeaT oluyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Liderimiz ise değişmedi, sakaryaligocmen; son haftalardaki çıkışıyla liderliği sürdürüyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Last edited by Sekopej : 31.Mayıs.2009 at 19:41
"YÜCE ATATÜRK"